Premotivované matky
Čo ženie dopredu premotivované matky? U malých detí som si už nejak zvykla, že riešia veci ktoré nikto neriešil keď boli moje deti malé.
Dnešná skúsenosť má priam šokovala, stredoškolačka s matkou.u zubára. Čakala som tam trištvrte hodiny, zjavne premotivovaná matka celý čas posielala messenger dcére testy (dejepis, angličtina a pod) ona ich nespravila hneď, tak ju tam džubala aj keď nie hlasno, že ten test trvá vyplniť iba pár minút a odpovede sú a,b,C
c,d v ďalsom iba áno/nie. Darmo baba oponavala že to urobi poobede, alebo že už za chvíľu ju budú volať dnu.
Potom chvíľu kľud a začala,že toto a tamto si má dať do pripomienkovača aby nezabudla, prečo bude musieť platiť niekde ak tam ide ako dobrovoľníčka. Potom keď si baba niečo písala v mobile tak ju džubala za štylizaciu textu
A čo ti na tom tak vadí? Trochu nerozumiem. Možno to, že pri nás nikto nestal, malo riešil. Ale toto je teraz trend, komentovať. Ja sa podľa mojej svokry starám príliš, iná nevesta malo. Nerozumiem týmto merítkam teraz, kedy je to veľa a kedy zas malo.
@anonym_autor a čo ženie teba zakladať anonymne tému o premotivovanej matke? Keď vlastne nič o nej, ani jej dcére nevieš....
@gerfinka a teba čo ženie komentovať keď ma nepoznáš, hoc nič by sa nezmenilo ak by bolo vidno avatar pri mojom mene
Nepoznám človeka ktorý by šiel k zubárovi rád, väčšina ľudí sa obáva alebo sa priam bojí. Nemuseli tam byť pol dňa.Tak ten čas mohli tíško sedieť v čakárni ako ostatní pacienti. Sú tam dosť stiesnene podmienky
@gerfinka a teba čo ženie komentovať keď ma nepoznáš, hoc nič by sa nezmenilo ak by bolo vidno avatar pri mojom mene
Nepoznám človeka ktorý by šiel k zubárovi rád, väčšina ľudí sa obáva alebo sa priam bojí. Nemuseli tam byť pol dňa.Tak ten čas mohli tíško sedieť v čakárni ako ostatní pacienti. Sú tam dosť stiesnene podmienky
@anonym_autor tak si mohla ísť počkať von, keď ti tam bolo tesno a nepočúvať cudzie rozhovory.
@anonym_autor tak si mohla ísť počkať von, keď ti tam bolo tesno a nepočúvať cudzie rozhovory.
@anonym_0bb756 wau, fantastické, fakt ďakujem. Ešte mi prosím napíš ako budem počuť keď ma volajú ak som vonku?
@anonym_autor Zakvákali teraz všetky premotivované matky.Nič si z toho nerob😝
@anonym_0bb756 wau, fantastické, fakt ďakujem. Ešte mi prosím napíš ako budem počuť keď ma volajú ak som vonku?
@anonym_autor alebo si mohla byť premotivovaná aj ty a ozvať sa, aby boli ticho, lebo ti je tam tesno.
A čo ti na tom tak vadí? Trochu nerozumiem. Možno to, že pri nás nikto nestal, malo riešil. Ale toto je teraz trend, komentovať. Ja sa podľa mojej svokry starám príliš, iná nevesta malo. Nerozumiem týmto merítkam teraz, kedy je to veľa a kedy zas malo.
@nikolka232 včera sa tu ešte všetci písali ako sú žiaci preťažení, že majú veľa úloh, možno som jediná ktorá nepochopila pre pridávať ďalšie úlohy dieťaťu s zjavne vynikajúcimi výsledkami ...
@anonym_autor asi ma ženie to isté, čo teba. Vŕtať do toho, do čoho má nič nie je...😉
@nikolka232 včera sa tu ešte všetci písali ako sú žiaci preťažení, že majú veľa úloh, možno som jediná ktorá nepochopila pre pridávať ďalšie úlohy dieťaťu s zjavne vynikajúcimi výsledkami ...
@anonym_autor Moj nazor, ze to ozaj ta matka prehanala, ak to bolo takto ako pises. Akoze este aj u zubara nema dieta klud🤦♀️ By som radsej isla bez takeho rodica, ak by to bolo mozne😄Zas ako odtial potial...Chuda ta jej dcera.
@anonym_autor chápem. Mohla si dovysvetľovať tú pointu hore. Každopádne, niekedy rodič príliš lipne na to, aby to jeho dieťa niečo dosiahlo, niekde sa dostalo.. toto bude asi ten prípad. 🙂
Dievča bude mať ťažký život keď ju matka takto dzube. Asi si matka cez dceru kompenzuje vlastne potreby a vlastný obraz ale to nie je naša vec a z tohto rozhovoru nevieš usúdiť vôbec nič lebo ich nepoznáš
Ono by to mala byť samozrejmosť, že sa rodičia venujú deťom..teraz máš z toho raritu a matku za premotivovanú😂
@anonym_autor možno bola mladá lemra lenivá a lajdáčka, tak ju musí matka navigovať. Lebo niektoré indivíduá si nevedia ani hygienickú vložku správne nalepiť. 🙄 Nechci vedieť ako si ju moja krstná dcéra nalepila. Lepiacim pásikom o pysky. Nepochopiteľné. A myslela si spokojná akože ok.
@anonym_autor vyplnala cas ako vedela. A ja by som ju nenazvala premotivovana, ale mama helikoptera.
Ja som na strednej chodila k zubarke sama, uz aj moj osmak chodi sam.
Keby tu kazdy mal davat take situacie, kedy to rodic uz prehana, tak by tu toho bolo plno. Su rozni rodicia, to vieme. Muselo Ta to velmi "rozhodit", ked tu mame kvoli tomu temu.
Som taká istá🙈 jasne, často sa citim trápne, dcéra guľa očami….

@anonym_autor a čo ženie teba zakladať anonymne tému o premotivovanej matke? Keď vlastne nič o nej, ani jej dcére nevieš....