icon

Premotivované matky

19. máj 2026

Čo ženie dopredu premotivované matky? U malých detí som si už nejak zvykla, že riešia veci ktoré nikto neriešil keď boli moje deti malé.
Dnešná skúsenosť má priam šokovala, stredoškolačka s matkou.u zubára. Čakala som tam trištvrte hodiny, zjavne premotivovaná matka celý čas posielala messenger dcére testy (dejepis, angličtina a pod) ona ich nespravila hneď, tak ju tam džubala aj keď nie hlasno, že ten test trvá vyplniť iba pár minút a odpovede sú a,b,C
c,d v ďalsom iba áno/nie. Darmo baba oponavala že to urobi poobede, alebo že už za chvíľu ju budú volať dnu.
Potom chvíľu kľud a začala,že toto a tamto si má dať do pripomienkovača aby nezabudla, prečo bude musieť platiť niekde ak tam ide ako dobrovoľníčka. Potom keď si baba niečo písala v mobile tak ju džubala za štylizaciu textu

Strana
z2
beronsche
20. máj 2026

@anonym_autor vieš čo, nabuduce sa opýtaj priamo konkrétnej osoby. Nik iný ti odpoveď nedá..

Mňa ale zaujíma niečo iné a ty mi odpoveď dať vieš - co vedie ženy k tomu, aby zakladali takéto stupídne témy?

anonym_206ea6
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_206ea6 za mňa toto už je na diagnozu

@anonym_autor samozrejme každy človek má nejakú ,,diagnózu,, na niekom to vidieť a viac na niekom menej

anonym_18407f
20. máj 2026

Asi sa premotivovanamatka s tebou neučila vybrané slová😆moje deti nemajú hrôzu zo zubára a tiež ta nesudim ty hrôza až strach.Ty nevieš čo ich čakalo poobede tak jej povedala nech vyplní test.Kolko deti si vychovala?Tak ti to leží v žalúdku, že potrebujes založiť príspevok?To je pre mňa viac povazlive

anonym_8bec53
20. máj 2026
@anonym_autor

@vevesh žijem v malom meste, sú tu iba tri zš jedna šou a gymnázium. Podľa toho ktorých pedagógov študentka spomýnala bolo hneď jasné kde študuje, aj aké známky má. Kedže najviac spomýnala moju najlepšiu kamarátku, o ktorej je verejne známe že je prísna, len tak za lajdáčinu dobrú známku nedá, daná študentka sa učí dobre, na až nadpriemerne dobre.

@anonym_autor nezabudni o tom svojom zazitku poreferovat aj tej ucitelke, co ju spominali. Nech su malomestiacke moresy dodrzane.

krasneleto
20. máj 2026
@anonym_autor

@vevesh žijem v malom meste, sú tu iba tri zš jedna šou a gymnázium. Podľa toho ktorých pedagógov študentka spomýnala bolo hneď jasné kde študuje, aj aké známky má. Kedže najviac spomýnala moju najlepšiu kamarátku, o ktorej je verejne známe že je prísna, len tak za lajdáčinu dobrú známku nedá, daná študentka sa učí dobre, na až nadpriemerne dobre.

@anonym_autor tvoja najlepsia kamaratka by ti mohla vybavit doucko zo SJ, skoro mi oci vytrelo z tej hrubky... pripadne nabuduce popros tu premotivovanu mamicku, aby sa povenovala tebe miesto dcery... a dva v jednom vyriesene... super, ze mas potrebu komentovat pristup inej mamicky, mozno len nechce, aby jej dieta o par rokov pisalo na MK a spomýnalo ako ty :D

zanka777
20. máj 2026

@anonym_autor po prvé spomÍnala sa nepíše s Y to sa nedá ani čítať potom.... Po ďalšie z toho ako si z toho celého nesvoja a nervózna zjavne ti ešte nevyprchala anestéza..... Kľud.... Sustred sa na svoj život svoje deti ak máš a ich nechaj žiť ako chcú.

estellas
20. máj 2026
@euka210

@anonym_autor vyplnala cas ako vedela. A ja by som ju nenazvala premotivovana, ale mama helikoptera.
Ja som na strednej chodila k zubarke sama, uz aj moj osmak chodi sam.
Keby tu kazdy mal davat take situacie, kedy to rodic uz prehana, tak by tu toho bolo plno. Su rozni rodicia, to vieme. Muselo Ta to velmi "rozhodit", ked tu mame kvoli tomu temu.

@euka210 Niektorí lekári nezoberú dieťa bez rodiča.
Ja som musela chodiť ku obvodnej až do 18. s mamou, nechcela ma zobrať samu.
Niektotým nevadilo tak som chodila sama.

lucky_k
Autor odpoveď zmazal
anonym_6efd04
21. máj 2026

Mňa keby mama nepucovala , nedokončím ani základnú. Taká som bola lenivá. Ideálne nebyť premotivovaná a nestarať sa do ľudí s ktorými nežiješ a do ich výchovy, pokial ju tam nemlátila v čakárni učebnicou po hlave , tak ťa do toho nič nieje

ria_sprout
21. máj 2026

Či už ide o malé deti,.alebo pubertakov, stále platí jedno - najlepšie sa vychovávajú cudzie deti 😛😐 každá teta čo vidí jednu situáciu vždy vie lepšie čo je správne pre konkrétne cudzie dieťa.

katarinka963
22. máj 2026

@anonym_autor pointa?

anonym_3f74f5
22. máj 2026

@anonym_autor tiez si daleko neua tymto tvojim spravanim a zakladanim temy
Nechcem vidiet teba v realite…..
Pozeraj pred svoje dvere

Strana
z2