Prespávanie 15 ročnej dcéry u otca cez víkendy
Ahojte, chcela by som pout Vas nazor. Cakame babatko, manzel ma 15rocnu dceru z prveho manzelstva a pravidelne kazdy druhy vikend je u nas, piatok, sobota a nedelu ju vozi manzel doma. Tieto vikendy su pre mna strasne obmedzujuce, dievca nema ziadne zaujmy, cely vikned len prelezi na gauci pred telkou alebo internetom. Podla mna je uz dost velka na to aby u nas prespavala. Nemam nic proti tomu ked sa so svojim otcom stretne hoc aj kazdy den, ale uz mi to dost vadi ked u nas tak casto prespava. Ked sa narodi malicke chcela by som to uz zatrhnut, predsa len to uz bude 16-rocne dievca, nepotrebuje hajinkat s ocinkom. Co si o tom myslite?
@zuzkaanicka Preco ta to tak irituje? 😅 😅 😅
@zuzkaanicka neviem o tom, ale Kykka ma vacsi prehlad. 😀 To vies, byt psychopatom je tazke. Pozor na mna. 😀
@zuzkaanicka 😀 uz aj Ty si iritovana?
@nivi tak sme na tom podobne🙂 ... ja dufam, ze si pochopila ten moj prispevok spravne 😅 ... mne len bolo divne, preco sa tu riesi diskoteka a kedze som vyryvacka, tak som nejaku teoriu nasla 😀
@kykka A co ma ma akoze iritovat? ... ja sa tu smejem na Tvojich super prispevkoch a som akoze iritovana? ... a Ty mas nejaku gulu a z nej vies vycitat, ci som ja alebo jabadaba nasrata? 😅
@jabadaba ja myslim, ze si ona mysli, ze sme samonasieracie ako ona 😀
@zuzkaanicka Staci si precitat prispevky nie? A navyse jabadaba to potvrdila, ze to napisala v zapale, tak potom o com? Ale mne je to jedno 🙂
@zuzkaanicka Kykka by sa uplatnila velmi dobre v cvokhause. Tahy ma dobre. Najprv Ta naserie a potom povie, ze Ty si psychopat a chory clovek a mas sa ukludnit. Cela moja teta. 😀 Profi deformacia - ked si k nej prisla na kavu a nahodou jej ponad kolac referovala, ze Ta nasrdil napr. sused lebo celu noc vyrevuval opity, tak ona bez slova, s usmevom na perach k tebe prisla a mimovolne Ti supla tabletku na ukludnie. Uplne bezemocne, ton hlasu v jednej rovine. 😀 😀 To vies, normalne sa rozohnit a povedat skarede slovko - to je jedine crta psychopatov. Tak ako to popisala Kykka ked mi tu spravila psycho profil. 😀
@kykka a podla, ktoreho mojho prispevku si usudila, ze som iritovana? ... lebo ja veru nie som ... ja sa tu v podstate ohromne zabavam ... myslim, ze mas zaujimave dedukcne schopnosti, ale ver tomu, klasicku logiku si nepouzila a nebude to ani fuzzy logika, skor to vidim na nieco ine 😀
@jabadaba Ty, ale mna nenasrala 😅 ... keby si mi Ty zacala nadavat, tak by som spozornela ... ale su ludia, ktori mi mozu pisat cokolvek, budem sa len smiat 😅 ... nastastie ju ani nevidim, ani nepocujem 😉
@jabadaba Tak ja ti urobim dalsi psycho profil. Casto spominas svoju tetu, ktora ta psychicky tyrala a v tebe ostala ta nespravodlivost a ublizenie. Preto svoju tetu vidis v uplne nekompetentnych ludoch a bojis sa, aby si zase nenatrafila na takeho cloveka (vid ako porovnavas mna a nejau tetu z Norska?). Teta pre teba do konca zivota ostala ako symbol zloby a nepravosti, ktoru ti konala, ktorej sa ty nikdy nezbavis, ze? Preto ta vybusnost z tvojej strany, si poznacena a ublizena osobou, ktora ti mala byt naopak oporou..... No a teraz podme do toho: vysmej ma, poniz ma a nadavaj mi. Cakam....
@kykka tak ale teraz mi uz skoro ten moc unikol 😀
@zuzkaanicka Tym, ze ponizovat moje nazory a mna celkovo svoje nedostatky nezakryjes. 😅
@kykka a ake ja mam nedostatky-tak, co Ti gula prezradila? 😅
@zuzkaanicka vsak to, ze teba ani nenasr....mna nastval jej prispevok alebo ani nie ze nastval, len som nan reagovala prudsie pretoze tam doslova hystericky pisala ako nedbame o nenarodene dieta a co sme to za matky a dotycna je tehotna a pod. No tak mi to uz prislo absurdne, aby niekto takto nemiestne apeloval pomaly div ze nech sa nespamatame ake sme matere a macochy. Plus ma teda zarazilo to, ze tu sa tehotenstvo zneuziva ako vyhovorka na necitlive jednanie. Ja som uviedla priklad jedneho totalne neadekvatneho spravania sa zeny v teho a aj som to patricne okomentovala. Pretoze inak sa take nieco ani komentovat neda. No to si mala citat ten komentar na moju osobu. 😝
@kykka a svoje nazory si ponizujes sama-tymto mam pracu ulahcenu 😉
@zuzkaanicka Nejak velmi tu jabadabu vo svojich prispevkoch pouzivas a mate podobne styly pisania. Dufam, ze nie si jedna a ta ista osoba, ktora pouziva len rozdielne nicky?
@kykka jasne, som dvojjedina 😅
@zuzkaanicka Svoje nazory by som si ponizovala, keby som bola vulgarna, co teda niesom... Ale uz ma nudite 🙄 🙄 🙄 . Ty a tvoje druhe ja - jabadaba ma uz nudite Je mi jedno, co robite, co si myslite, atd... mam vase nazory uplne na haku. A lutujem, ze som stratila na vas cas.... Zelam prijemny zvysok dna.
@kykka fakt sa musim smiat. Nad tym profilom. Nepomozem si. Lebo si totalne vedla ale ze tak, ze viac vedla sa uz ani neda byt. Teta v Norsku bol jeden priklad a jedna teta. Nedeptala ma psychicky draha, neboj, ziadnu traumu nemam. Len som to tu uviedla ako priklad - ze si viem predstavit ako a preco niekomu moze vadit pubertacka, ktora nema potrebu lietat po vonku. Tak ako ja no. 😀
Teta z cvokhausu. nie pacientka, ale zamestnankyna, je druha teta. A je to dobry priklad toho ako deformovane vnimala uplne normalne spravanie. Ze ked je situacia, ktora cloveka rozculi, tak je normalne sa aj nasrat, s prepacenim lebo tebe to dobre nerobi, a primerane tomu sa vyjadrit. No len pre nu bolo nenormalne kazde jedno vybocenie z normalu a mala potrebu kazdeho ukludnovat. Aj vtedy, ked ona sama niekoho doslova vyprovokovala a nasierala. Aj tak je to prislo divne, ze sa provokovany objekt naserie.
Chapeme sa uz? Uz prosim Ta nerob ziadne profily, nejde Ti to a nevies rozlisito kto je hystericky a chova sa neadekvatne. Nic v zlom ani nic vysmesne. 😉
@zuzkaanicka 😀 tak to si spolu pochutname na rybe na kari. Das si? Ale asi hej, kedze Ty si ja. 😀

@zuzkaanicka priznavam sa dobrovolne a bez mucenia, ze v odobi medzi 14-18 rokov som na hlave mala kadeco a akejkolvek farby :D a objavila som sa aj na diske ci v nasom podniku 😝 priznavam aj ulet z domu ale napisala som papierik, ze kam idem aj to ze pridem az o dva dni 😀
priznavam aj to, ze niekedy som najradsej lezala v posteli a cumela do plafonu, asi tak isto ako som isla s kamoskami poflakovat po vonku a kecat o chalanoch a vela inych veci.
priznavam aj tu pusu co som v 15tich dala 14rocnemu a tiez, ze som nemala mu v umysle inak vaznejsie narusit jeho sexualny vyvin (aby ste boli v obraze jeho starsi bracho to natrel jeho rodicom a jeho otec si bol vazne pohovorit s mojimi) 😅
ale rodicia ma brali taku aka som bola a mali ma radi a stale maju 😉 a nechali by ma tam prespat a cumiet do telky cely den aj teraz. ved to nerobim kazdy den. tez ale nemaju problem mi navrhnut ci nejdeme pozriet strzka, ci nejdeme na kupko a pod. a ja tiez nemam problem ich zavolat na podobne aktivity. raz som ich dcera a nou aj ostanem.