icon

Prespávanie 15 ročnej dcéry u otca cez víkendy

vlocka33
16. nov 2013

Ahojte, chcela by som pout Vas nazor. Cakame babatko, manzel ma 15rocnu dceru z prveho manzelstva a pravidelne kazdy druhy vikend je u nas, piatok, sobota a nedelu ju vozi manzel doma. Tieto vikendy su pre mna strasne obmedzujuce, dievca nema ziadne zaujmy, cely vikned len prelezi na gauci pred telkou alebo internetom. Podla mna je uz dost velka na to aby u nas prespavala. Nemam nic proti tomu ked sa so svojim otcom stretne hoc aj kazdy den, ale uz mi to dost vadi ked u nas tak casto prespava. Ked sa narodi malicke chcela by som to uz zatrhnut, predsa len to uz bude 16-rocne dievca, nepotrebuje hajinkat s ocinkom. Co si o tom myslite?

zuzkat1
19. nov 2013

Jesis...tam ma byt s paradajkovo

zuzkat1
19. nov 2013

@jabadaba asi musis dat dalsi nick-idealne muzsky🙂

zuzkaanicka
19. nov 2013

@kykka Ty si proste hviezda 😅 ... my sme s @jabadaba ta ista osoba, len preto, ze sme obe poukazali na Tvoje podivne zmyslanie ... no, ved som uz pisala o tej logike 😅
@jabadaba-rybu na kari si rada dam a privediem aj manzela a obe deti 😅

zuzkaanicka
19. nov 2013

@zuzkat1 my si este s @jabadaba vyrobime jeden spolocny a to tu potom vsetci uvidia 😀

jabadaba
19. nov 2013

@kuwait Ty mas dievca ale tazke halucinacie. Zeries lysohlavky?

zuzkaanicka
19. nov 2013

@kuwait A Ty si co pozila? ... aj ja som @jabadaba? 😅

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba Pocuvaj, ale teraz si nas uz celkom prezradila, ved toto nam uz nikto neuveri, ze nie sme jedna 😀

jabadaba
19. nov 2013

@dejnas vyzera to tak. Ale sledujes tie dedukcie? Jeden by sa dostal od rehotu. Tak tetu z Norska som si odkukala z inej temy lebo nejaka tam zije v Norsku....kriste na nebesiach. Ako to ten Werich povedal? Ze lide jsou ruzni, ponejvice hovada? Ale ze to vystihol. Rovnako ako ten Schopenhauer, ked o zenach napisal, ze mentalne su na urovni 5 rocnych deti....ach jo. Aku pravdu len mal. 😝

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka jabadaba je vsade. Aj v satniku. 😀

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba Wericha pouzivam casto a som rada, ze som to nenapisala zase zaroven s Tebou ... prave tento citat je moj oblubeny-fakt nie si ja? 😅 ... a idem pozriet do satnikov (pre istotu aj k detom), ci Ta tam nenajdem 😀

jabadaba
19. nov 2013

@kuwait boze dobrotivy....teraz som docitala do konca. Ved tebe dievca hrabe ale komplet. Tazky pripad, veru tazky. Normalne idem do redakcie poziadat o poriesenie lebo ked takto uz niekomu zahrabava, ze osoci niekoho z multi nickov tak to je uz privela moja sladka. Toto si prestrelila ale ze statocne.

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka teraz neviem. Ty nie si ja? Ak si, potom si vcera riesila nejaku neter. 😀

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba a chod mrknut aj do tejto temy:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/co-si-myslite-o-tejto-sms-ktoru-poslal-moj-manzel-uctovnictve/

Tam som ja a napr. @dejnas za trapne chuderky, ktore manzelom necitaju postu (sms, maily) a este je pre nas tykanie uplne normalne (ak nevies, tak ak Ti chlap navrhne tykanie, tak ta bali-som taka zabalena, ze ani larva by sa nemusela hanbit) ... proste sa tam sa nasmejes a este ked uvidis, kto tam je, tak Ti cvrkne 😀

sono2
19. nov 2013

@zuzkat1 ajajaj práca na pár minút na tie chuťovky by si mohla dať recept ak z toho nevyjde nejaký polotovar. Nie, úprimne. Myslela som že nenapíše. Máš potrebu sa hádať? Mala by si sa učiť rešpektovať iných ľudí a názory. Ja som nereagovala čo i len na jeden príspevok od teba a ty mi tu pinponguješ veci. Máš dve deti čo je krásne a nemala by si byt taká zarytá svojimi názormi. Ešte si ma tu snažila prekrútiť. Tvoje deti možno budú iných názorov ako ty a to by si sa mala snažiť rešpektovať a nie presadzovať len svoj názor. Nebudú tvoje deti samostatné ale nejaké bábky, ktorým treba stále radiť. A už sa tu nedohadujme. Vymysli na budúce náročnejší obed možno koláč a prekvap manžela.

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba ja nemam neter 😀 ... ale teda riesit som ju mohla, lebo ak Ty mas neter, tak potom mam neter aj ja, ale vlastne ak ja nemam, tak nemozes mat ani Ty ... kde sa na nas hrabe Russel s jeho paradoxami 😀

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba Inak, uvedomujes si, ze zanedbavame nasu oblubenu temu ... uz tam davno nik nebol ... mozno by sme sa mali ist zamysliet ... len sa bojim aj mysliet, aby tam za nami neprisli mysliet aj tie, co si myslia, ze sme ta ista 😅

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka ani ja neter nemam. Zas splyvame do jedneho. Moje nervy..Russel by si asi aj cvrkol. 😀

Ale ja som vraj na hlavu, to Ty sa tak nejavis. Tu nastava konflikt. 😀

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka mne sa z tohto tu totalne zavarili zavity. Mam myslienkovy skrat. Ved z tolkych invektiv co sa cloveku dsstalo by zoskratoval aj vysokonapatovy kandelaber. Ups, kandelaber asi bude skarede slovo. 🤐

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka vyprskla som smiechom uz len pri tvojom opise danej temy a ducha, v ktorom sa nesie. 😀 Tak chuderky ste, hej? Dnesok je velmi zaujimavy.... 😀

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba 😀 ... chudak Russel, ten by skamenel 😀 ... ale myslim, ze keby Russel cital tie ine zdovodnenia napr. v tejto teme, tak by to ani neprezil ... teda, keby este zil 😀

Inak, ja sa obavam, ze aj po tychto par prispevkoch, co sme si my dve vymenili, tak niekto bude s istotou tvrdit, ze sme jedna 😀

A tu temu si fakt pozri ... isto tiez patris medzi chuderky ... proste tykanie je nieco strasne, ale citanie manzelovej posty je norma ... tiez mi to tam pripada, ako keby boli niektore zhulene 😀

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka vsak ja som tam bola a asi som teda nestandardne odpovedala, ze v tom zadrhel nevidim. 😀 Takze ked som tam bola ja, bola si tam Ty...uz sa v tom stracam stylom jezisi kriste, ktera pak vy jste. 😀

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka no a Russel by sa z niecoho takehoto prekotil chudak. Na taketo uvahy on proste nedorastol a toto by bola pre neho riadna rana.

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba No, ale Schopenhauer by si len potvrdil svoje teorie ... takze Russel by sa prekotil a niekto by sa potesil 😅 ... no, vidis, ja som vlastne zabudla, kde som ja, tam si Ty a naopak ... a tiez budes dnes v noci opravovat 350 pisomiek? ... alebo ma v tejto milej akcii nechas samu saminku? 😅

zuzkat1
19. nov 2013

@sono2 mam 1 dieta. Je to 300gmuka hladka.150g masla 150g bryndze,1vajce. Urobis cesto das na hodku do chladu.. a rozvalkas,vykrojis co chces potres vajcom a osolis.pecies na 180 asi 15min.

zuzkaanicka
19. nov 2013

@zuzkat1 Zuzi, mas dve deticky-sice to jedno este velmi o sebe nedava vediet, ale uz tu je 🙂

zuzkat1
19. nov 2013

@zuzkaanicka no hej,len to este musim donosit a jeden nikdy nevie...

zuzkaanicka
19. nov 2013

@zuzkat1 ja viem, bola som dlho pred porodom v nemocnici, videla som kadeco 😔 ... ale Ty nad tym nepremyslaj, proste vsetko dobre dopadne 😵

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka 350 pisomiek opravovat sice nebudem, ale rovnaky pocet kuskov pradla skladat budem. 😀

zuzkaanicka
19. nov 2013

@jabadaba to skladas aj to moje, dufam ... a nie si ja, lebo Ty si pisala, ze nemas dceru a ja mam dve, tak si to nejako zrovnaj-odteraz mas dve dcery, alebo nie si ja 😅 ... a vobecm Ty isto nie si taka stara carodejnica ako ja 😅 ... alebo ano? 😅

jabadaba
19. nov 2013

@zuzkaanicka ale isteze skladam aj to tvoje. A na zajtra sa tesim, ze budem mat navarene. Tebou. 😀 Akurat pohlavie deti nam nesedi, tu je zadrhel. No a ehm....carodejnica by som straaasne chcela byt. Ak sa mi to uz podarilo len sa tomu potesim. Stara stara, co je to stara? 😀