Prespávanie 15 ročnej dcéry u otca cez víkendy
Ahojte, chcela by som pout Vas nazor. Cakame babatko, manzel ma 15rocnu dceru z prveho manzelstva a pravidelne kazdy druhy vikend je u nas, piatok, sobota a nedelu ju vozi manzel doma. Tieto vikendy su pre mna strasne obmedzujuce, dievca nema ziadne zaujmy, cely vikned len prelezi na gauci pred telkou alebo internetom. Podla mna je uz dost velka na to aby u nas prespavala. Nemam nic proti tomu ked sa so svojim otcom stretne hoc aj kazdy den, ale uz mi to dost vadi ked u nas tak casto prespava. Ked sa narodi malicke chcela by som to uz zatrhnut, predsa len to uz bude 16-rocne dievca, nepotrebuje hajinkat s ocinkom. Co si o tom myslite?
@zuzkaanicka ja som uz 2x potratila..
@zuzkat1 viem, niekde si to pisala 😔 ... ale na to uz nemysli, teraz to dotiahnes do uspesneho konca 😵
@kuwait Jasne, a Ty si lietadlo 😀
@kuwait A na com ficis? 😅
@kuwait a este nieco, nemam dva pocitace ... mam ich viac ... myslim, ze ich doma mame viac ako hrncov a hrncov mame tiez dost ... neviem, ci este stihas, ale proste si ma podcenila 😅
@zuzkaanicka dufam,Dakujem...uz kope tak snad🙂
@zuzkat1 no, ked si si precitala par riadkov vyssie, tak tipujem, ze mala zabka od smiechu aj salto urobila 😉
@zuzkaanicka to uz ale nie je schiza,ale mnohonasobna porucha osobnosti 😔
@zuzkaanicka tak nejak...ten kon je zo dna na den zabavnejsi...strasne vela humoristov mame🙂
@zuzkat1 no, ja by som to nazvala obmedzenost a myslim, ze sa ani nemylim ... navyse pomiesane s chrapunstvom ... ale v podstate som sa dobre zasmiala ... ja viem, ze nie som @jabadaba, takze pre mna je toto zase len ukazka hluposti jednej zakomplexovanej osobky ... v podstate je k polutovaniu ... slovnik nic moc a celkovo to bude asi chuda 😝
@zuzkat1 a hlavne si myslim, ze dotycna absolutne nepochopila nas humor ... tak, ale nie kazdemu je dane 😉
@zuzkaanicka 🙂😀 prepac myslela Som teba ked mas tolko pocitacov.🙂
Ale suhlasim aj s tym co si napisala
@zuzkat1 tak u nas je to pracovny nastroj 😀
@zuzkaanicka 😀
@zuzkaanicka no len dotycna si pomysli kolko pocitacov,tolko osobnosti🙂
Vcera som si citala ttuo diskusiu, celkom k veci. Dnes? Totalna slepicaren. Este Vas to bavi? Sa divim, ze to este nestopli
@mircalla vies, ked by si mala s niekym rovnakym nazor a niekto dalsi by Ta obvinil, ze sme jedna s dvomi nickmi, tak by si sa tiez smiechu nezdrzala ... ale mas pravdu, najvyssi cas skoncit 🙂
@zuzkaanicka Ano je, uz sa to dost zvrhlo.
@zuzkaanicka asi by sme sa mali naozaj stretnut. 😀 No a ziram z urovne aninebudemmenovat. Uz som ju vazne nahlasila redakcii pretoze toto uz presiahlo medze akejkolvek srandy. Psychopatov treba stopnut.
@jabadaba a stretnut sa proste musime-ved chcem vediet s kym som kompatibilna🙂

@jabadaba No, mam 42 a nehanbim sa za to a nie som stara 😀