Presťahovali sme sa a nikoho tu nepoznám, muž je na nervy keď mu volám do práce
Kočky, zienky potrebujem radu pomoc, alebo názor, nemám kamošky, takže nemám s kým iným to prebrať.
Manžel má so mnou problém a to taký, že som na materskej, a už ho to nebaví, že mu volám do práce, že sa cítim sama, on je z toho nervózny a podľa neho už ďalej nevládze takto žiť. Sme spolu 5 rokov a z toho 3 roky manželia, sťahovala som sa koli nemu z rodného mesta k nemu, stratila som koli tomu kontakt s kamoskami, tam som si nejaké síce našla, ale pred 3/4 rokom sme sa znova stahovali a bum znova sama, dcérka ma 2 roky a tam kde žijeme teraz Nie je ani detske ihrisko a matky nevyzeraju žeby sa chceli kamosit s cudzími ženami 😞 mňa to tiež takto dookola takto nebaví stále len sama
@mircalla A? Táto diskusia je úplne o niečom inom a jej prípad to nie je.
@nevestickaaaa Tak to nevies. Clovek co nevie, co so sebou podla mna
Presne tak, preco odklanate diskusiu???
Suhlasim s tym, ze ked muz pracuje ze to je podla mna normalne. Tak naco z jeho roboty robit vedu??? Autorka bola muzom zahnana do kuta, toto je problem, ako z neho vyjst, pretoze panko si zvykol ze robi podla seba vsetko tak ako mu vyhovuje a este ju chuda aj obvinuje z toho ze ju otravuje a uz ma toh odost...
@zena777 žena teba zachráni vodičák a auto.
@isis A Ty tiež splietaš piate cez deviate a vytváraš si domnienky. On chodí do roboty, čo je normálne, ona je doma s deckom, čo je normálne, ale ona mu vyvoláva do roboty aká je sama a ako jej je smutno a to nie je normálne.
@kittykat22 Už sa neposerte s tým autom. Pešo sa dá chodiť nie? Dieťa má prechádzku a ona tiež.
Keď akože nemôže ísť do centra tak nevymyslí žiadnu aktivitu?
Ale dievacata, to vam nevadi ze ju muz uplne obmedzil na vsetkom? A este ma byt aj rada?
A ja nepovazujem za normalne ze zena musi byt doma!!! Moze byt ale nemusi... Toto je ten rozdiel ktory vy zrejme nechapete...Nie naozaj nemusite byt doma s detmi, mozete aj vy ist do prace. Mozno je to pre niektore z vas novinka...Ale asi neprijemna, vsaaaak
Este raz sa pytam, to VAM naozaj nevadi, ze musi muza posluchat na slovo??? Prestahovat, nerobit, nevolat.. a pod???
Fuuu
tak nech zije stredoveke slovensko:(
@isis No šak to sme jej písali. Že sa dá ísť aj do roboty.
Ale on jej to nedovolil
@isis To som nečítala. Ešte som nepočula aby dospelej žene niekto niečo nedovolil.😲
@nevestickaaaa ale v tomto prípade nevidím dôvod robiť z muža seneckého hajzla.... Lebo určite je ľahšie ísť autom do práce a byť doma s rodinou čo najskôr podľa mňa. A naozaj nikto nenúti byť s dieťaťom doma matku do troch rokov. Keď by mala druhé už by možno aj dvojročné cpala donskolku,všakže😉😉😉.
Apropo,kebyže nuž nieje v práci,tak nemáš z čoho uvariť večeru,oprať môžeš v potoku a v konečnom dôsledku nemáš veľmi ani kde bývať. Takže robiť z chlapa sebca za to,že pracuje,dokonca volava aj on,že ako sa maju😁 a úbohá žena si nevie nájsť kamarátku,cíti sa sama a nemá auto,no neviem. Stále som nepochopila,kde sa podeli staršie kamarátky. Ja som mimo školy,mám stále staré kamarátky a to sú už ženy,čo majú veľké deti a ja mám ešte malého. Podľa mňa tento chlap je všeličo,ale nie sebec. A ako som písala,len nech fnuka a sťažuje sa,potom sa bude čudovať....mám už dosť rokov na to,že viem čo píšem. Ja naozaj nevidím nič ťažké na Tom zobrať dieťa,sadnúť na bus a ísť k blízkym aspoň 2x do týždňa a kamošky a rodina môžu predsa cez víkend. Ppdlama je to prehnaná reakcia zo strany zeny
Hm tak ja len posledne vety.
A kolko je vas tu takych ktore posluchate na slovo vsak? A ano ste dospele zeny. A posluchate...Len mi je luto tej autorky ze taketo zeny ju vlastne tahaju k zemi, pretoze sami nedokazu ine...pretoze vy jej nehovorite, odstahuj sa aj s muzom do mesta kde budes mat Ty robotu, posli muza domov na matersku, aj ty si najdi oba vikendove dni hobby pracovne a nech sa stara muz o dieta...
Nie, vy jej vymyslate pseudoprogramy... ale asi takto zijete vy a tvarite sa ze ake ste emancipovane🙂 ako akoze mozete co chcete...no smutny pribeh🙂
jasne a ona je vlastne ten vinnik..no opustam tieto temne vody predminuleho storocia a predpokladam ze prepacte vynimky aj vychodoslovenske vidiecke stereotypy
@isis pozri nikde som nečítala,že kde a ako byvali predtým,ale predpokladám,že nebývali sami,tak sa sťahovali tam ,kde na to mali,lebo jediné čo som zaregistrovala bolo že najprv do manželovej rodnej dediny,tam mala minimálne rodinu zo strany manžela a potom bližšie k mestu.... Takže zjavne snaha o samostatne bývanie Annie nôž pod krkom a musíš 😂
@isis ty si nečítala,že na by smie v meste momentálne nemajú?😉 A z akého dôvodu ti jej ľúto? Že je doma s dieťaťom a nie je schopná vytvoriť sebe a malému program,že nevie sadnúť na bus a ist za známymi? Že sa nevie skamarátila? Dobreeeeee. Chuderka. Ja by som chcela vidieť,ako by uživila celú rodinu,chodila od rána do večera do práce,počúvala muža ako fnuka že sa cíti sám😂😂😂veľmi komické. Tento muž sa stará o svoju ženu a dieťa,nikde som nezachytila,že je chudá týraná a musí poslúchať,že má zákaz navštevovať rodinu atď. Poznám iné prípady,kde je naozaj dôvod ženu ľutovať,ale v tomto prípade by som pokutovala muža.
Zienky maminky ďakujem za každú radu za povzbudivé slová, ja len ešte raz opakujem, nie som lenivá, ani premaznana, viem si vymyslieť program dokonca aj bez auta, ja som sem neprišla po radu lebo sa nudim na materskej ( boze chráň niečo také vôbec vypustiť z úst), ja som sem prišla po radu lebo som uz dvomi stahovaniami prišla o priateľky a som momentálne stratená v novom bydlisku kde sa neviem zaradiť, toto bola moja prosba o pomoc, mnoho z vás mi napisalo aj súkromnú správu, ste úplne perfektne, ako ste mi ponúkli zatial vaše písanie, kým si nenájdem reálnu kamošku
Naozaj ďakujem!
@zena777 tak to je fajn. A ty nemáš kontakt na staré kamošky? Všetky sú bez auta a voľná cez víkend? Tomuto nerozumiem. Ja som mimo ak a tiež sme sa sťahovali 2x a mám okolo seba ľudí. Tiež mi muž robí. Staré kamarátky píšu a prídu keď sa dá.
@maciatkolulu snažila som sa udržať kontakt, ale sťahovanie nas rozdelilo, tie čo pracuju tak úplne vymyzol kontakt a tie čo sú doma pri deťoch, tak pre tie som ďaleko na kazdotyzdenne navstevovania, ani vlastná rodina ťa nenavstevuje každý týždeň
@isis zvrtlo sa to tu, lebo autorka v podstate zle napísala znenie problému. Tie ktoré si prečítali diskusiu celú, zistili, že jej manžel nieje až tak ok čo sa týka rodiny, manželstva a role otca. Tie, ktoré si prečítali každý 5príspevok píšu len o tom, aká je neschopná, že namá kamarátky a auto 🙄 ale tak toto je bežná "prax" na mk 🤐
@mircalla mne by stačila jedna, s ktorou vypnem v hlave , nie len riešiť dieťa a program s ním a to že som len sama, nepotrebujem kavickovat, labzovat hore dole autom lebo sa "nudim " a neviem čo so sebou, len nejakú priatelku proste dospelú osobu, ani nemusí mať male dieťatko , len občas si pokecať zabudnúť,že som len mamka, obnoviť svoje IQ
@zena777 vies tento problem nemas len ty....a never tomu, aj keby je okolo teba milion zien, teraz je taka doba,ze kazda jedna nechce vlozit do priatelstva nic,ale ziskat vsetko...alebo ked sa ti nedari tak mas kamaratky,ale ked sa ti dari,nedajboze lepsie ako im,tak zavidia a priatelstvo konci...ja napr.by som tuzila nesmiwrne po kamoske,ktora ma NIKDY nesklame,vzdy vypozcuje,vzdy povie svoj uprimny nazor a hlavne si necha vsetko pre seba-NEMAM TAKU😂😂😂lebo neverim nijakej zene....zeny su svine...vdakabohu,ze mam aspon sestry,ktore ostatnu mojimi sestrami, a jednu z nich taku skvelu,ze s nou mozem prebrat cokolvek...samozrejme urcitw zalezitoati rozpravam LEN sama sebe😊jedno ti ale poradim..
Ak chces chod do centra medzi zeny,ale nehladaj kamaratky.
Zabudni na to,ze ich hladas....ja uz sa riadim heslom pre nikoho nespravit nic extra....pretoze pre mna jediny,kto bol ochotny nieco spravit je moj teraz uz manzel...
Jediny....okrem rodiny samozrejme...vsetci stavia do priatelstva iba urcitu cast seba,ale stale si drzia odstup.A teraz naposledy ma sklamala moja naaajdlhsia kamoska...o ktorej by som si to nikdy nemyslela😂takze asi tak....jednu radu,maj za najlepsieho priatela svojho muza....jemu investuj cas a vsetko...lebo on je jediny,ktory je pri tebe...kazdy ma sem tam zly den....ale ja napr.toho svojho s tym uz ani nezatazujem.lebo on za to nemoze,ze mi niekwdy hormonalne sibe😊alebo chod do prace...vykasli sa na vsetko,malu daj do jasiel alebo aspon do skolky do obeda a chod do prace medzi ludi...hned ti bude lepsie....😊😊😊😊
@zena777 a písať si nemôžeš? 40min busom je taká hrozna vzdialenosť,že sa rozpadne kamarátstvo? Tak to asi nebolo až také kamarátstvo. Veď jeden deň si urobí kamarátka s deťmi výlet k vám,raz ty...
@maciatkolulu 40 minút to mám do najbližšieho mesta, tam kamošky nemám a asi máš pravdu asi to neboli skutočne kamaratstva

@mircalla Pravda.