icon

Prestal ma ľúbiť a môžem si za to sama

prestalmalubit
22. sep 2015

Nikdy nehovor nikdy vstupilo do platnosti ... predvcerom. Jedina ozajstna istota, ktoru som v zivote mala sa zrutila ako domcek z kariet. A mozem si za to sama, svojim pristupom k nemu, pychou, neschopnostou "odtat sa" a urobit prvy krok po hadke, ignoraciou z trucu.
Boli ma srdce, pretoze clovek, ktoreho neskutocne milujem, ktory mi vzdy dal prve-posledne, mi povedal, ze ma uz nelubi, ze ho to velmi mrzi, ale uz mi nie je schopny dat sancu, lebo neveri, ze sa to moze zmenit. Ze aj keby sme to este skusili, mysli si, ze mozno o mesiac, mozno o rok prideme zas tam kde teraz a to uz nechce nikdy zazit. Mame dve male deti, novy velky byt, pre mna stav, kedy sme konecne dosiahli co sme chceli, investovali cas, energiu, peniaze a uz by sme si mali len zacat uzivat zivot spolu s uzasnymi deckami. Zrazu je to koniec a nie zaciatok. Tolko veci mi uniklo, tak velmi som mu ublizila. A neviem preco. Nebolo to umyselne. To co ja som brala za samozrejmost on niesol velmi zle. Nikdy sme sa velmi nebavili o nas o nasom vztahu, boli sme taki obaja. Brali sme to ako to islo, riesili dennodenne situacie a na seba zabudli, ved to bolo samozrejme ☹. Bola to velka chyba a uz sa neda napravit, aj ked by som velmi chcela, nemoze to uz pre mna urobit.
Necha nas s detmi v nasom uz teraz az privelkom byte a bude ho platit aj s hypotekou. Nechapala som to, sak sa teda rozdelme. Vraj nie, to sme chceli a budovali pre deti a pre seba, tak to tak zostane a on odide, napise to cele na mna alebo svoju polku na deti. Nema nikoho, len uz nechce mna a nie je schopny fungovat so mnou v jednej domacnosti ani kvoli detom ... je to ten najhorsi pocit na svete.
Zeny bavte sa svojimi muzmi, pritulte sa k nim len tak, pohladte ich, pridite im naproti ku dveram ked pridu z prace, nebudte odute, ale pridte prve a povedzte " podme sa o tom rozpravat, vyriesime to". Ja som to znedbala a teraz marne prosim o dalsiu sancu.
Dakujem, ze ste ma vypoculi a docitali to az do konca.

anastacia321
26. sep 2015

@lola911 na ulici sex???? to nieeee preco by malo byt na ulici ...ano viem lasku ...to viem ale netreba sa vnucovat muzovi ...ved ano aj to porozumenie ale vnucovat sa muzovi hmmm to nieeeeee....aj ked lubys ...a ked ta lubi tvoj muz tak by nemal poznat ulicu ...a sex vela roby aj to ...a preco vytrcat? ved svojmu muzovi sa neda vytrcat ked spolu zijete ..ci ano?

anastacia321
26. sep 2015

mam rokov 42

apb
26. sep 2015

@anastacia321 myslela som, ze 14

anastacia321
26. sep 2015

@apb naco sa pitas ze kolko mam rokov len sa pitam

apb
26. sep 2015

@anastacia321 Ze kolko rokov moze mat osoba, ktora sa vyjadruje ako ty, formuluje vety a pouziva slova pita, lubys, stebov a pododbne

anastacia321
26. sep 2015

@apb jajajja a je to cudne na moj vek ze tak pisem ????vadi to?????

anastacia321
26. sep 2015

@apb zle sa vyjadrujem ???anooo asi zle prepac neviem sa tak vyjadrovat nie som slovacka ...ak sa da pochopit tak je dobre ...

anastacia321
26. sep 2015

@apb ani ja tak vam nerozumiem vela slovam zato sa neviem tak vyjadrovat a ja som rada ze aspon takto viem po slovensky pisat alebo ze aj rozmyslat

momimi
26. sep 2015

@apb za problemy v rodine môže iba svokra,svokra,a do tretice svokra 😝

momimi
26. sep 2015

@apb ,dd,aj ked ho ľúbim môže byť magor,v istých situáciách!

lola911
26. sep 2015

@anastacia321 je to velmi jednoduche ze preco ulica... zakazne ovocie najviac chuti 😀 .... inak oni spolu neziju ked sa odstahoval no nie? a autorke temy manzel povedal ze ju nemiluje tak preco by mu mala dat bez lasky?... 😀 alebo vytrcat sa 😀 .... inak ja som si tiez myslela ze mas 13 -14 lebo pekne davas tomu slovencinovi hlavne co sa ypsilonov tyka 😀 aj ked chapem ze lubYt by sa malo s tvrdym a aj sex sa robY s tvrdym 😀 😀 😀 😀 😀

lola911
26. sep 2015

@anastacia321 a od kadial si ked nie si slovacka? ak sa mozem spytat?

anastacia321
26. sep 2015

@lola911 pochadzam od madarov ak ti nevadia madari...

brady1
26. sep 2015

@prestalmalubit obyčajny sebec to su chlapi to len žena vie byt s mužom koli detom, tomeu ani natych detoch nezáleži že budu vyrastat v nekompletnej rozvrátenej rodine. obyčajny sebecky bastard 😠

anastacia321
26. sep 2015

@lola911 to ano bez lasky neni sex a ani nemoze byt teras to citam ..jajaja s tvrdym???? fuj je to hnus co vstko sa tika tvrdy hmmm aj sex neznasam tvrdy ...a mas pravdu ked ju nelubi tak sa neda nic ...alee skoda je toho dietata lebo dieta nemoze za nic ...a prepac jej muz musi byt poriadny svyniar ked nepozera svoje dieta

anastacia321
26. sep 2015

@brady1 anooooooo je to len bastart ...dam za teba lebo ked uz sa tam nepozera na dieta zak to je uz nehorazne a strasne....ale este ta zena ma sancu este je mlada a nevie co ju caka mozno ze aj nova laska ....mozno

anastacia321
26. sep 2015

@lola911 ti mas 40 rokov???

lola911
26. sep 2015

@anastacia321 ten chlap mysli iba sam na seba, od takych bezcitnych ruky prec... a nie nevadia mi madari... ja sama na slovensku nezijem a moj drahy je z grecka 😉 a doma rozpravame anglicky kedze ja neviem grecky a on nevie slovensky 😉

lola911
26. sep 2015

@anastacia321 ano 40 🙂

anastacia321
26. sep 2015

@lola911 tak si v mojom veku len o dva roky som starsia ale nemam asi tak vyvinuti rozum na 40jatku no aj som tusila ze tolko mas rokov zato sa ta pitam a dufam ze ti nevadi ze som sa spitala na tvoj vek

lucinkaboz
27. sep 2015

nuž lenže toto všetko musi byt obojstranne, ani žena nie je stroj, aj muž može prist za nou, urobit jej večeru , ci ocenit ju.....nie je to len o mužoch,ale je to aj o ženách o oboch partneroch

borkavan
27. sep 2015

@prestalmalubit počuj, mne sa to nezdá. Ak pre tieto veci, čo si tu povedala, ťa prestal ľubiť... tak si dávam otázku... ľubil ťa vlastne? Miloval ťa v dobrom aj v zlom???
Neviem ako dlho akože pociťoval, že ho nelubiš a netuliš sa k nemu... proste ako dlho mu toto od teba chýbalo, ale ak iba 4 roky (hovorím to podla najstrašej dcery), tak je to málo. Rýchlo sa vzdal a neskúsil ani poradňu....
je to celé divné. Asi by ťa prestal ľubiť, nech by si robila čo si chcela. môžem sa mýliť, neviem. vážne neviem.

borkavan
27. sep 2015

@prestalmalubit môže to byť aj tak, že dosiahol vrchol vo vzťahu, zabezpečil vás a už ho to nebaví... tak si našiel takéto zámienky, že ťa prestal ľúbiť.
hm, ak niekoho miluješ, miluješ ho cez všetko čo robí/nerobí... chápeš? Chápeš ako to myslím?
Ak sa nevráti, tak ťa nikdy skutočne nelubil.

prestalmalubit
autor
28. sep 2015

@borkavan lubil ma, velmi, viem to ... ale zivot ani ludia nie su len cierni alebo bieli, nikdy to nie je len bud - alebo. To co sa nam stalo je pre mna neskutocne bolestive, dnes uz viem, ze nic nevznikne z vecera do rana, za vsetkym je toho vzdy viac. A tak nejak mi dochadza, ze som potrebovala riadne prefackat ... a moj muz by ma nikdy neudrel.

borkavan
28. sep 2015

@prestalmalubit obviňješ seba, to je normálne. Ale keď ani dve malé deti ho nezastavili a nesnažil sa ísť do poradne a dať ti teda ešte šancu pomocou odborníkov... neviem.
Nepoznám ho, ani váš vzťach, nechcem nikoho uraziť. Len píšem z nadhladu, že možno je tu aj iný uhol pohladu.
Ak váš vážne lubil, tak sa vráti. OPýtala si sa ho, koľko už pociťuje to, že ťa nelubi? že ako dlho si to uvedomuje? A nehovor, že ho poznáš, že sa nevráti... spomeň si, že, si si myslela, že sa lúbite a nebolo to tak, on už v duchu inak rozmýšlal.
takže ako si sama napísala - nikdy nehovor nikdy. želám ti vela síl. je to blbosť aby sa vzdal takejtko mladej rodiny pre veci, ktoré sa dajú napraviť.

bodka13
28. sep 2015

@prestalmalubit obaja ste niekde urobili chybu ...podľa mňa zlyhala komunikácia ...obaja ste boli v tom,že ten druhý predsa musí vidieť že nie som spokojný, že ma niečo trápi a pritom stačilo tak málo-povedať si to nahlas....tú facku dúfam myslíš iba obrazne, pretože ani ten fyzický úder by ti nepomohol

prestalmalubit
autor
28. sep 2015

@bodka13 ano, presne ako pises, bolo by to tak jednoduche, povedat si to nahlas. Kazdy sme si nechavali veci pre seba, aby sme toho druheho "nezatazovali" a takto sme to dogazdovali.

jeannna
28. sep 2015

@prestalmalubit Necitala som vsetky prispevky, len uvodny a prvu stranu. Ja mam taky pocit, ako keby tvoj muz vo vztahu vyhorel, stratil motivaciu a nadsenie. Mozno toho bolo na vas vela, starostlivost o deti, materialne zabezpecenie a vsetko sa tocilo len okolo povinnosti. Tymto si ho nechcem zastavat, lebo ste si slubili, ze budete spolu v dobrom aj v zlom a sklamal ta ako muz, ako otec, ako clovek celkovo. Nesypaj si teraz popol na hlavu stylom "moja vina, moja vina, moja prevelka vina", aj na teba bolo toho urcite vela. Ale mozno si silnejsia osobnost ako tvoj muz, nie mozno, ale urcite ..... Hlavu hore, tvoj muz mozno dostal len nejaky skrat, potrebuje si to v hlave rozlozit a dat sa dokopy. Este nie je vsetkym dnom koniec 🙂

borkavan
28. sep 2015

@jeannna mám taký pocit, že si to celkom presne odhadla.

lienka737
30. sep 2015

Mne sa veľmi páči toto, čo si napísala:
Zeny bavte sa svojimi muzmi, pritulte sa k nim len tak, pohladte ich, pridite im naproti ku dveram ked pridu z prace, nebudte odute, ale pridte prve a povedzte " podme sa o tom rozpravat, vyriesime to".

Naozaj veľa žien je na svojich mužov uhundraných, ofučaných a chlapi ani nevedia prečo.
Aj chlapi potrebujú cítiť, že sú milovaní....