icon

Prestala som sa o seba starať

svetluska82
19. aug 2013

vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀

dejnas
22. aug 2013

džínsy a lyžiarska bunda - neviem, kto to tu riešil .... to nespadá pod kategóriu športová elegancia (je v tom odeve niečo elegantné?)

športová elegancia - je že si oblečiem napr. bielu blúzku, k tomu vypasované džínsy a napr. lodičky alebo baleríny; alebo džínsy, tričko a k tomu sako (proste kombinácia štýlov, nie nevkusný mix typu šiat - čo skriňa po 20 rokoch dala)

a k celebritnému "uvoľnenému štýlu" asi toľko, že tie ich vyťahané svetre a potrhané džínsy stoja častokrát viac, než moje nové domáce kino 😀

vejula
23. aug 2013

@dejnas je to o tom, čo je pre ktoru ženu dôležité. Ja si napriklad nechty sriham, ale nelakujem, podla mna zbytočna chemia, ani vlasy si nefarbim... Niwktoré ženy si možno myslia, že to je uplny zaklad, ale ja som to nikdy nerobila, manžel si ma takto zobral, vedel aka som, že takymto veciam neholdujem. A vie mi často pripomenuť ked ho podpichnem, že ukažem na nejaku vyfintenu slečnu, že aka kosž, že keby chcem, tak si taku najde a zoberie, ale jemu je toto jednoducho cudzie. Takže fakt každy sme iný, a možno keby sme sa stretli ani by nas nenapadlo niečo také, ako si tu teraz jedna o druhej pišeme

pragmaticka
23. aug 2013

@maminuska reagujem na tento tvoj prispevok: "máme po krk lodičiek , siloniek , bluziek kde ledva vtrepeš kozy, lebo len vtedy su trendové , špirálu čo sa ti dostane občas do oka a štípe teda ako svina, svinských kostíc na podprsenkách ktoré tlačia" a poviem ti k tomu len jedno - kupujes si velmi nekvalitne veci! pretoze kvalitne pekne kozene lodicky netlacia a su pohodlnejsie ako nizke topanky, bluzky ako pisala serraa su moderne volne, ale aj tie obtiahnute ak do nich nevtrepes kozy, kup si o cislo vacsie! kvalitna spirala vobec nestipe! ak nam tu ty davas za priklad modelky , tak sa pozri na to aj aku kozmetiku oni pouzivaju - bio, prirodnu! tie chemicke na kt. vacsinou robia reklamu prenechavaju takym zenam ako ty, aby ich potom stipali oci a skodili im! kostice na podprsenkach?? to kde si kupujes tie podprsenky? v zivote ma netlacili a to mam momentalne decka! a co sa tvojho komentu tyka ze zena co denne chodi nahodena, nema chut sa nahadzovat aj v sukromi sa mylis! nie kazda tak uvazuje! ja a moje kamaratky sme asi z marsu, ale pracujeme na vyssich poziciach, kde chodime neustalne na rozne dolezite meetingy a ver mi, ze nam to vobec nebrani, pekne a elegantne sa obliekat a malovat sa aj sukromi!

pragmaticka
23. aug 2013

@a2303 noo neviem, s mojou sestrou sme ako dvojicky a ona sa pri dvoch detoch kazdy den stihne upravit, namalovat a pekne obliect! a to od ich narodenia! neznamena ze ked si ty nestihala, nebudu stihat ani ine..otazne je ake mas priority. ja chcem byt dobra matka, no zaroven chcem zostat aj pritazliva manzelka! 😝

sorciera24
23. aug 2013

niektore zeny chodia upravene naozaj vsade, aj do bazena! 😀 nevadi, ze im spirala steka cez pol tvare, hlavne, ze su tip top 😉

viera27
23. aug 2013

@dejnas to som bola ja 😀 . Ja som sa len stazovala, ze na nasich uliciach na prechadzke vidis zeny snaziace sa splynut s davom lyziarskymi bundami (a farebnostou s dlazbou 😀 ) co najviac. Pricom da sa byt upravena aj oblecena maximalne pohodlne a krasne a nie je na to ziaden vekovy ani postavovy limit

seraa
23. aug 2013

@martija

prave som pisala o znamej ktora prisla po 3 dnocj z porodnice a doma ma uz 4 deti 😉
pracovat zacina az po 6 mesiaci materskej
kazdy je iny

pragmaticka
23. aug 2013

a este k tym teplakom..chodim vela po hoteloch ci uz pracovne alebo sukromne, no nikde v europe som este nestretla pri ranajkach tolko teplakovych zien a muzov ako na svk. a to podotykam ze ide min. o 4* hotely! noo a najviac sa s muzom smejeme ked pridu este aj v rovnakych teplakovych supravach znamych znaciek! moj muz nie je slovak a ked behame niekde po europe a stretneme takto "krasne" oblecenych (ci uz v meste al. v hoteloch) , tak moj mm hned nato, ze ti su uricte zo slovenska! 😀 😀 😀

baby ja sa tu s vami hadat nechcem..vobec ma to nebavi..vyjadrila som tu len svoj nazor. mne su vase zivoty ukradnute. uprimne vam prajem aby ste svojim muzom zostali (ci uz v teplakach al. v inom obleceni, upravena ci neupravena) do konca zivota atraktivne! 😉

seraa
23. aug 2013

@maminuska
citujem ta :
"vieš ja ta nutne nemusím poznať, stačia mi tvoje vyjadrenia a to čo máš uvedené v pase."
ktomu asi nemusim nic dodavat ..

a k tomu pokracovaniu ja nechapem preco sa tu ohanas tvojim detmi a manzelstvami
ak mas nejaky silny pocit sa vyjadrit kto si tato tema nie je o tom
toto mam najradsej, bavime sa tu nakoniec o sminkach a teplakoch a skoncime pri tazko pracujucych zenach , s detmi a dvoma manzlestvami za sebou ...
ale o tomot tu nebola ani rec a ani sa to vobec netika toho o com sa bavime
teraz ti tu mam ja napisat co mam za sebou a kto som a co ovladam? to si necham pre nieco ine a nie pre modry konik
a hlavne tuto temu
jaj ale ved nemusim , ty ma dokonale poznas
prosim ta...

vejula
23. aug 2013

@viera27 ale však to je super, že sme každí iní, prečo by som sa mala tvariť, že len môj štyl obliekania a celkovo života je ten správny, niekto sa dobre citi oblečený elegantne, niekto aj v tej športovej bunde, niekto zas v hippies štyle. A nemusíme to chapať, mne je to jedno, či ma niekto na hlave drdol, alebo čiro, či konsky chvost, nieje to moja vec, tak prečo by ma to malo iritovať

viera27
23. aug 2013

@vejula ja som estet. Jednoducho si vsimam a dokazem ocenit krasny obraz, skladbu ci cloveka. A ked mi nieco neladi, tak mi to jednoducho neladi, s tym nic nenarobim 😀 .
PS: Ved sa nemusis tvarit, ze len tvoj styl obliekania a celkovo zivota je ten spravny, nik ta nenuti 😀

a2303
23. aug 2013

@pragmaticka Ja som nevravela, že nestíham 🙂 ale že je to už o inom 🙂
Ale ja sa s budúcou mamičkou bez identity, nemám o čom hádať 😵

seraa
23. aug 2013

@pragmaticka

s tymi hotelmi suhlasim
no to bude ten rozdiel, ze chodime po svete a zili sme inde a nasi muzi nie su zo slovenska
preto sa tu asi nikdy nedohodneme s niektorymi zenami
u nas a ani u mojho muza sa v rodine na navstevu v teplakoch nechodilo
a tak istom som v rpaci cely den ale aby som neznasala byt oblecene pekne aj doma kvoli tomu..
hold kazda sme ina a tak to ma byt
ako pises islo tu o nazor a radu pre maminy co zistili ze chcu nieco so sebou urobit a nakoniec tu skoncime ze zeny tu napisu co vsetko maju za sebou a urobia ti profil na co kladies doraz a na co nie
ja to stale tvrdim sme v zlej teme 😉

a2303
23. aug 2013

@pragmaticka a už len na margo... síce doma nemám nalakované nechty ale popri deťoch každý deň varím, pečiem, zaváram (teraz som zavarila vyše 100 fliaš 😵 ) a spravila som si vysokú ale ako píšeš, keď nestíham ja, za to možno budeš ty 😵 prajem ti krásne tehotenstvo a zo srdca pokojné dieťatko aby si všetky svoje plány mohla uskutočniť..

zuzkat1
23. aug 2013

@a2303 nie kazda pri detoch vari,pecie,zavara...ja ano...ale mam znamu co ma 3deti a vari jej matka,lebo ona ani polievku nevie uvarit.ale vzdy je tip top🙂

a2303
23. aug 2013

@zuzkat1 Veď to... 😕 ale človek to pochopí až keď bude v tom sám... no nie? 🙂

seraa
23. aug 2013

@zeny

ach damy toto nie su preteky ja nechapem preco tu pisete kto ste a co ste, ved neviete komu to pisete neviete kto
je ta zena na druhej strane

nikto tu nikoho ani nekritizu preberame tu jednu temu a kazda mame iny nazor ale vytahovat tu manzletva a kolko deti a ake boli chore je uz moc

a2303
23. aug 2013

@seraa Nikto sa neháda ale do mňa si zabrdla hneď 😵
Viem, že to nie je pekné čo napíšem ale musím...je to len natoľko choré ako keď žena bezdetná a žena tehotná riešia, aké je sa o seba starať popri deťoch.... 😅

zuzkat1
23. aug 2013

A veru zvrhlo sa to tu. Tema mala byt o tom ako zmenit to ze aj vonku vyzerame ako strasiaky na materskej a ako to zmenit.A nie o tom ze doma by sme nemali nosit teplaky.tu ked povies ze doma chces mat pohodlie to je jedno ci pocas md alebo po nej,a vitas rodinu v teplakoch...tak tie teplaky su automaticky spinave,tricko velke a ogrcane a vlasy su mastne.akoby sa domace teplaky automaticky rovnali tomu ze sa neumyvame co je blbost.
Ja som tu uz pisala ze prvy rok som sa nemalova a von som sla rifle plus tricko. Moja priorita bola dcera,ktora hrozne malo spala.takmer stale som ju mala na rukach.ked na pol hodku zaspala tak som sa najedla a uz bola hore.bola zdrava a napriek tomu som nemala cas na hluposti ako modne oblecenie ci makeup. Mala som ciste tricko a umyte vlasy. Ked mala rok a uz bola samostatnejsia tak uz som veci na von aj trochu zladila a dala aj makeup.

zuzkat1
23. aug 2013

@a2303 presne,tiez som si myslela ze svet gombicka,pri dietati stihnem vsetko.ale to aj od matky zavisi.ja som absolutne proti vyplakavaniu malych deti,takze ked zaplalala bola som tam. Teraz uz nie.ma 3 a pol roka to uz je vzdor,to je ine🙂

pragmaticka
23. aug 2013

co sme sa opat dozvedeli..zeny co sa upravuju a pekne obliekaju aj v sukromi, nevedia varit, zavarat a piect! zachvilku z nas urobite krkavcie matky! davam vam este 10 minut! 😀 😀

zaujimave ze mam presne opacny pripad! Manzelovho kamarata zena - za posledne roky sme ju pri dvoch detoch inak oblecenu nevideli ako v teplakoch , vytahanom tricku bez podprsenky a padnutymi prsiami az na pupok. vlasy rozcuhane v cope! Muzovi ostatni kamarati sa z nej smeju, ze chudak chlap, co si to zobral za zenu!!! hroza. noo a ked sme tam jedli, tak moj muz potom ze preboha!! a nebolo to raz! Na druhej strane som raz dostala telefonat od nej, ked jej muz nahodou s nami veceral, ze ako som robila presne to jedlo, bo ze to jej muzovi velmi chutilo! 😀 😀 😀 Nechcem sa tu chvalit, ale u mna si ludia pytaju recepty, ked odchadzaju z vecere (a to sem naozaj chodia casto znami na veceru), nehovoriac o tom ako je vsetko VZDY krasne zdekorovane a nastrete! 😝

zuzkat1
23. aug 2013

@seraa vacsinou sa zeny len brania priblizenim ich situacie voci invektivam z tvojej strany-napr.v mojom pripade-teplaky doma=ogrcane tricko a mastne vlasy. Takze niekto,mozno ty,tu vynasa sudy ani nevies ako rychlo.

zuzkat1
23. aug 2013

@pragmaticka samozrejme zas sa nieco pochopilo globalne. Ta moja neviem ako vari lebo vobec nevari. Tak ty varis,mozno budes aj pri dietati-ja som prvych par tyzdnov nestihala. Dalsia kamoska,ktora sa upravila ked sla von,nezavara,no pecie a vari. Ale upravila sa pri placucom dietati. Kazdy je iny. Mozno budes mat spave a neplacuce dieta aj take su.

erique12
23. aug 2013

@m.i.r.i
ahojky🙂 tak sa pridavam do klubu🙂
este ked som nastupila do roboty po materskej som sa malovala aspon do roboty (alebo v robote🙂 ) robim v office 3 dni, ale teraz nemam vytrhane obocie uz mesiace, a ani sa nemalujem 😕 pred dovolenkou na SK som mala ocistujucu kuru, podarilo sa mi fajne zhodit par kilov, uz som bola skoro "v normale"... ale 2 tyzdne tam... prichod naspat a pokracovala som v zabehnutom - dovolenkovom ritme 😠 😠
som mala zavazok, ze aspon cez vikend budem chodit behavat... pch... asi az 3x som bola tento rok!
do fitka by som isla, ale vyzadovalo by to presny rezim, asi iba cez vikend (ked bude mala s papom) a nechce sa mi tu platit pausalne rocne member ship lebo ktovie... ale momentalne to neriesim. mala by som viacej chodit na prechadzky lebo ako chodim autom, tak strasne malo chodim....
no ale zato na dovolenkach v maji aj v july sme behali po kopcoch...
mozno nejaky domaci trening? napriklad stepper, ked maly zaspi? 🙂

seraa
23. aug 2013

@a2303

no ked pises ako pises neda sa to ignorovat
prosim ta prestat s tym ze ked budem mat deti ja nebudem sa o sevba starat
uz podla toho aky zivot zijem viem ze si nebudem moct dovolit sediet v teplakoch a tak aj ostat roky
a ano ja bez skusenost si dovolim povedat ze si dam zalezat aby som sa o seba starala
ako som to videla u mojej mami co ostala z dvojickami este malickmi sama a atak ako to vidim u mna na okoli
zaujmave ze zeny inde maju matersku 3-6 mesiacov a nemamuju na vyber u nas dva roky a este riesia ze namaju cas si umyt vlasy
mozes tu vytahovat na mna 10 deti a nezmenis moj nazor
a opakujem hovorime o zdravych detoch neopovazila by som tu ani spomenut ine pripady ako podaktore z vas co to tu vytahuju

bonnie1
23. aug 2013

neviem co sa tu riesi lebo nechce sa mi citat 16 stran komentov ale na margo autorky myslim ze si len spohodlnela..ved ked mas uz 11 rocneho syna tak uz tam ten cas je ako pri mini detoch nie? moja ma 8 mesiacov a nie vzdy mam vytrhane obocie dokonaly make-up a vycesane vlasy . hlavne zo zaciatku to bolo strasne..som bola rada ze zijem. ale teraz sa rada obleciem a asi pred mesiacom som si kupila spiralu a tiene. hoci mam 30 make up velmi nepotrebujem hlavne teraz ked som opalena..na postavu si davam pozor hoci som pribrala cez 20 kg asi do 3 m po porode som mala povodnu vahu. a nie som ani modelka. s kupovanim oblecka to je horsie predsa len nemozem nakupovat 3 hodky s malou- nemam ju kde odlozit ale tak mam ,,svoj,, obchod a tam si vyberiem 🙂 mne sa napr. paci sportovo elegantny styl. predsa len pri kocikovani lodicky nepotrebujem 🙂 ale na margo toho tu som si raz precitala nazor jednej uzivatelky MK a to bolo uz aj pre mna vela- ze ako mozu muzi pozerat na svoje zeny po porode ked su take neupravene..necitovala som presne ale i tak..ze zena aj do porodnice potrebuje sminky a zehlicku na vlasy atd atd a dbat o svoj vyzor aj tam..no doteraz som jej foto z porodnice nevidela 🙂))

maminuska
23. aug 2013

@seraa prepáč ale nechce sa mi to komentovať 🙂 , pekný deň ti prajem .
Už len to ako reaguješ hovorí za teba. No coment ešte raz.

erique12
23. aug 2013

@zuzkat1
no asociacia teplakov je taka s tymi velkymi kolenami 😀 ja nosim leginy, k tomu si dam dlhsie tricko alebo koselu, niekedy aj saty alebo suknu 🙂
mam zopar triciek, ze na doma, ale ked si ich dam, ze na upratovanie, tak ma to deprimuje, ze vyzeram ako upratovacka, tak niekedy aj vysavam normalne oblecena, a celkovo, tu sa moc nerozlisuje medzi domacim oblecenim, alebo inym, proste ked dojdem z roboty, tak sa neprezleciem a idem varit, upratova a hrat sa tak ako som🙂

proste som si povedala, ze chodim aj doma v tom, com sa dobre citim 🙂

terezka1947
23. aug 2013

@zuzkat1 aj ja som mala uzasne plany a samozrejme "jasne"v tom,co vsetko pocas tehu a materskej stihnem,ako urobim,ze budem neskutocne dbat o seba,atd....aaaz sme s manzelom ostali bez akejkolvek pomoci...navsetko iba dvaja....a pocas prvych mesiacov to bolo fakt zleee...ja s neumytymi vlasmi aj par dni,vecne upotena,hoci stale v citom tricku a x-tom sprchovani pocas dna...des a hroza 😀 😝 ...lenze manzel to bral,ze jednoducho je to bohuzial priamoumerne situacii 😕 .....teraz je to podstatne lepsie....ale aj tak nechodim doma s make-up-om....dbam na seba,rada sa pekne obleciem a nepreferujem teplaky-mne sa to okrem domu nepaci....sice ani rifle nie su "spolocensky"odev,ale priatelnejsie na verejnosti 😀 😀 ....co sa
@pragmaticka tyka hotelov.....vies,je to cudne...a nemyslim,ze je to o narodnosti 😀 😀 😀 ...skor o cloveku 😉 ...k hviezdickam patri aj nejaky ten "dres kod"...tak laicky to napisem 😀 😀 😀 ....jednoducho clovek sa musi oblecenim prisposobit miestu,kam ide...
takze neodsudzujem baby,kt. oblubuju sportove oblecenie,ci sa licia-nelicia....skor ma irituje ist do akejkolvek spolocnosti s neumutumi vlasami,spinava a bez manikury,pedikury..nemusi byt profesianalna,skratka,na zene je vidno ci sa o seba stara a ci nie.
a to,co si my tu pod tou starostlivostou predstavujeme bude u kazdej ine...a je to aj v kazdej zivotnej faze ine-moj nazor

zuzkat1
23. aug 2013

@erique12 tak ja sa okamzite prezliekam,nielen kvoli pohodliu,ale mne oblecenie zvonku pripada spinave. Zaprasene,vyfuky aut atd... Prose to na gauc a do kuchyne nepatri.aspon podla mna🙂