Prestala som sa o seba starať
vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀
prepac ale ja stale nechapem preco tu vytahujes tvoje povolanie, rodinu a tak ved to nikto tu nemysli osobne je to tema
a nazor
a kto si tu nikoho nezaujma a to myslim v dobrom , o to tu fakt nejde
akoze doteraz sme sa tu hadali o teplakoch ale teraz sa tu chcete hadat ze ktora co znamena a je a nie je,
ked sa nepozname a nevidime ani na seba
toto je fakt smiesne
@seraa ja som ani raz nenapísala, že kto má dieťa, sa nemá o seba starať... ja som písala, že je to už trocha o inom a o to ťažšie. Ale tiež som za to, že žena má byť krásna vždy a v každom veku... ja som sa o seba neprestala nikdy starať (i keď mám aj horšie dni) ale snažím sa... ale držím ti palce aby ti všetko vyšlo podľa tvojich predstáv...
moja suseda ma 67 rokov... a keby ste ju videli.... furt je nahodena ako filmova herecka, oblieka sa dost farebne, farbi si vlasy, stale namalovana - jasne ma cas 🙂 takze ja sa pri nej citim niekedy ako neupravena starena 😀 😀
ona sama sa citim na 50!! hahaha, ze o 20 rokov mladsia 😀 😀
inak ja si vlasy uz niekolko rokov nefarbim. mne sa na sebe viacej paci takato prirodzenost, ako si ich v kuse farbit, vyzera to otrasne, ked to odrastie, vymyje.... kadernicke idem "pravidelne" 2 x do roka 😀 hlavne, ze su zdrave a ciste 🙂
@pragmaticka nikto nerobí z nikoho nič... je to len téma... nech ti elán vydrží! prajem všetko dobré 😵
@seraa ale ide o to,lebo jej bolo napisane ze si kupuje nekvalitne veci ked sa v nich neciti pohodlne. To nikoho ani nenapadne ze sa v tom neciti dobre lebo to nie je uplne jej salka kavy ale vyzaduje to jej funkcia. Ja neznasam sukne a keby bola hoc aj chanel aj tak by som ju po dni nosenia smarila do kuta.
@seraa ked potrebujes ist von, samozrejme,ze sa upravis, alebo aspon ja som za, alebo som typ, ze si dam zalezat,ale ked je clovek doma napriklad, stale ma to vracia k tomu pyzamu, tak to az tak velmi neriesis. Pocitam,ze znamu si stretla vonku (co asi vacsina z nas by uz to pyzamo tiez nemala),alebo na navstvu,ze si sa ohlasila (kedze to je iba znama a nie sestra) v obch pripadoch - teda pri pobyte vonku, a pri ohlasenej navsteve sa dam dokopy aj ja. Ja som len narazala na to,ze ked je clovek doma a je koncentrovany na dietatko,tak vtedy ten vyzor neriesi a moze byt pol dna, v mojom priade aj cely den v pyzame 🙂
Citala som jednu knihu, volala sa tusim udolie babik (bolo to veeeelmi davno) a tam bola jedna zena, ktora pravidelna vstavala rano o siestej, cely zivot,aby ju muz nikdy nevidel nenamalovanu, mozno pripad tvojej znamej,ale ver mi,ze to je skor vnimka,ako to pravidlo 😉 a doma predsalen aj ona bude trosku viac zanedbana......
@svetluska82
no ako moja? lebo na Teba sa v tejto teme zabudlo....🙂
co mas nove?
@monciky ahojte, no so mnou je to celkom zaujimave 🙂 Nakupene sminky, prefarbene vlasy, dokonca ja nalakovane nechty 🙂 Ale sem tam este moja lenivost zvitazi nad mojim odhodlaním 😅 ale snažim sa......Manžel mi dokonca pochvalil lakna nechtoch, takze hadam to pojde 😀
@svetluska82
tak super, manzel si Ta asi viac vsima🙂 len davaj pozor aby Ta nedal zacat sledovat🙂
no to , že namiesto blond manželky ho vita brunetka si nevsimol, ale cerveny lak na nechtoch hned mu udrel do ocí 😖
@svetluska82 😀 😀 😀 to si hadam robis srandu 😀
@martija naozaj 🙂 kukal na mna a ani za ten svet si nespomenul, ze mam inu farbu vlasov. Si myslel ze som ostrihana....ale lak mu udrel hned od oci... 😀 😀
@svetluska82
s farbou vlasov ma aj moj problem🙂 vzdy ked dojdem od kadernicky, tak mam vysluch, ze ma strihala, pritom ma uz 3x nestrihala🙂 ale ked dojdem so svetlejsimi vlasmi, tak on na to, ze a co Ti vlastne robila?
nalakovane nechty neriesi, na to mi len povie, ze sa mi cuduje, ze sa mi to vobec chce🙂
ale ja robim vsetko podla svojej mienky a momentalnych pocitov....
@svetluska82 😀 😀 😀
@svetluska82 typicky chlap 🙂
jaj, to už aj k tomu došlo? áno, aj ja varím, upratujem, periem a pod. ..... manžel chodí z práce navečer, celé dni som s drobcami sama.... to mi prišlo také samozrejmé, že ma ani nenapadlo vypisovať to sem.... (teraz to píšem už len pre istotu, aby si niekto nemyslel, že to nerobím, ak si nájdem čas na úpravu 😉 )
@vejula Ďakujem Ti 🙂 aj 20 je pekná práca!!!! koľko roboty za tým je... ja som broskýň spravila 34 fliaš (deti mi ich veľmi ľúbia) a to som ich aj šúpala... skončila som o pol noci a to som si myslela, že už revať budem... 😖 ale oplatilo sa 😵 deti zjedia na jedno posedenie jednu flašu 😵
@a2303 no ja som robila džem z mirabeliek, tych malych, to sa fest zle odkvostkovavalo... tak tiež som to robila do nejakej 23 😀 😀 no vieš, lebo mala stale na rukach chcela byť, tak som chvilku s nou v šatke, ale to už nieje male babo, hned mi do toho liezla rukami a chcela krajať, tak som ju musela zložiť, no, ale ja som taka, nevydržim počuvať decky narek, tak som to robila 2x tolko času, kolko by to bolo bez detí... ale ved to poznaš. Z broskyn som urobila par fliaš deckej vyživky pre malu, tak tiež chutilo 😵
@vejula veji, ale tu už akosi uniká pointa diskusie.... téma bola "prestala som sa o seba starať...."
ak má žena to šťastie, že vyzerá krásne prirodzene aj bez líčidiel a krémov.... budiž ...je to jej obrovská výhra a za predpokladu, že ani pred vydajom, či porodením detí nevenovala svojmu zovňajšku extra pozornosť (lebo nemusela), je to ok....
tu ide o to, že ženy, ktoré sa za slobodna o seba starali a na materskej úplne prestali....
ja som od strednej školy zvyknutá používať maskaru a robím si linku (ceruzkou) na hornom viečku.... mám veľmi suché a citlivé pery - rúž pre mňa skutočne ešte nevyrobili, ale bohato mi postačí labelo, ktoré jemne prifarbí.... moja pleť si prešla všelijakými fázami (vrátane nepríjemného pubertálneho akné), po pôrode ťuk - ťuk, sa mi pleť krásne upravila a fakt nepotrebujem ani makeup, stačí mi hydratačný krém a ešte tak lícenka
nechty na rukách som mala odjakživa krátke, teraz sa mi začali navyše štiepiť, preto mi výživné laky aj veľmi pomáhajú + dotvárajú pestovaný vzhľad.... nemám pocit, že by som to nejak preháňala... toto je taký môj štandard, ktorý som mala zaužívaný ako slobodná a toho "štandardu" sa držím stále
tu sa poukazovalo na ženy, ktoré za slobodna vyzerali vcelku "luxusne", parádili sa, maľovali, starali sa o postavu a po pôrode sa zmenili - či už svojou pohodlnosťou, či už absurdným myslením (načo?) na sivé myšky, ktoré svojmu vzhľadu už nepripisujú žiaden resp. minimálny význam
@bonnie1
citam pomalicky , nuz ludia sme vselijaky, to co si pisala o nejakej kocke, ta je dobra, ja som sa namalovala este na porodnom stole 😀 😀 😀 ja si pripadam bez makeupu hola, jak som tam lezala upotena, ufucana, proste ked som zo seba spravila cloveka citila som sa lepsie, aj kazde ramo spolubyvajuce sice na mna divne kukali ze sa malujem ( ziadne 2hod, klasika tiene, spirala, jemny makeup, licka, ruz ja napr nepouzivam) ale co uz, mne je tak lepsie
tiez som zlenivela po 2detoch, teda zlenivela...ale hej leniva som 😀 , nechce sa mi po veceroch nejest a ist cvicit, ale stale sa nejak "drzim v norme", a cim som starsia, tym viac zensky sa obliekam, ked uz mam cici aj rici tak nech dajak vyzeram. Nie som ten auparkovy 45kg typ na 15cm podpadkoch ale teplaky mam len na cvicenie (teda keby nieco).
Obcas sa prezliekam doma o 16,00 lebo ma prist muz a nechcem byt za smudlu a popravde keby si mi zazvonila rano o 8, by som sa robila ze nie som doma 🙂 ale odkedy chodim do roboty je to lepsie, kedze o 8,00 uz musim byt v plnej polnej a distribuovat deti. Ale zasa je pravda ze mam komplet ksicht hotovy za 7,5min a moja slobodna sestra za 1,5hod
@eeffka jasne sme vselijake ale je ale. mna zarazil ten vyrok ze nechape ako sa muzi mozu v porodnici kukat na svoje nenamalovane zeny..to je kusa moc 🙂zvlast ked svoju foto z porodnice nedala..vraj sa neciti..holt niekto sa namaluje a hambi sa i tak za seba a niekto bez sminiek vyzera dobre alebo to neriesi 🙂ja popravde make-up nepotrebujem 🙂 musim si priznat ze ZATIAL vyzeram dobre aj bez neho. ale uz to nie je to co byvalo 🙂zvlast po tehotenstve mam otrasnu plet..a mam rada rozne cacky macky - bizuuuu to je moje. a pekne sportovo eleantne oblecko..rada pozeram modne trendy ale vyberam si co sa paci mne..tearz riflove kosielky maxi sukne pekne pletene svetriky 🙂 opatky ano ale nie lodicky 🙂

@pragmaticka iste , pri mojom povolaní chodím nakupovat k činanovi . 😀 . Nebuď smiešna. 🙂