icon

Prestala som sa o seba starať

svetluska82
19. aug 2013

vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀

eeffka
23. aug 2013

@zuzkat1 joj ta co asi.... 😀 ona ma kozmeticku tasku nabitu vsetkym co sa da kupit, ja som ako sedlak ked pride, otvorim a ze toto je naco? a toto? a toto? ma 28r ( ja 36) a ona sa maze rano/vecer asi 6serami a kremikmi, ja mam 1krem, ona makeup: podkladova baza, makeup, fixovaci puder, trblietavy puder, ja BBkrem 😀 , oci si maluje 20min kazde, ja mam 2v1 kajal od manhatanu, 3tahy a mas macacie oci... tak nema deti sa maluje 😀

ale zasa vdaka nej viem co vsetko sa vyraba 🙂

eeffka
23. aug 2013

@bonnie1 no ja mam flakatu plet, takze je to z nudze cnost, oci si malujem a ako tomu hovorim sa mi otvoria a lickami si namalujem zdravu farbu 😀 a ja mam taku fotku z porodnice ze ja a moje dcerky

zuzkat1
23. aug 2013

@eeffka mne to trva max 5 min.a pouzivam bb krem na to puder tie bronzove gulicky od avonu.tiene,linku spiralu a ruz obcas.

vejula
23. aug 2013

@dejnas hej asi maš pravdu, zrejme som už trošku mimo. ale vieš potom, prečo sa tu kočky vyjadruju o tom, ake je to nevhodné, ked je žena v teplakoch, ked jej ma prisť na navštevu kamaratka, dokonca mama, alebo sestra či brat. No ja neviem, ale toto je už fakt o extremoch podla mna

dejnas
23. aug 2013

@vejula
veji, ja som ale nenarážala konkrétne na teba - celá diskusia sa zvrtla už mimo....
o tých extrémoch som sa už tiež vyjadrila v predošlom príspevku....
čo sa mňa osobne týka - tepláky vs. návšteva - zariadim sa podľa príležitosti, či dôvodu návštevy... t.j. ak dobehne kámoška, príp. mama tiež v "domáckom, športovom" oblečku na kávu, či na pokec, určo sa nebudem prezliekať ani ja...

ak príde vopred ohlásená návšteva z nejakého dôvodu (napr. oslava, či len také posedenie, pohostenie), snažím sa aspoň čiastočne prispôsobiť ich "imidžu".... myslím to tak - že keď si dali oni tú námahu a na návštevu k nám sa "vyštafírovali" 🙂 , tak si dám podobnú námahu tiež (samozrejme v svojom "štýle", tj určite nebudem doma behať v kostýmčeku - keď také veci nenosím vôbec 😉 )

vejula
23. aug 2013

@dejnas uhm, jasne... da sa to napisať tak pekne 🙂 Ono asi to bude važne aj o daRE reči, lebo jesranda, že dvaja napišu to iste, od jedneho to znie uplne v poho, z od druheho ma človek pocit, že je to uražka... 🙂 akože hned maštal, čižmy plne hnoja či monterky od vapna 😀 😀

zlotazla
23. aug 2013

Precitala som si skoro celu diskusiu a nevychadzam z udivu.A hlavne som asi pekne out ked ja teplaky nosim denne.A to ziadne znackove,obyc z h&m cierne.a nerobi mi problem vyniest smeti v teplakoch a aj do obchodu som v nich sla 🙂
A to nemam deti 🙂 znamena to ze sa o seba nestaram?Tak to snad nie 😉

mirage
23. aug 2013

@zlotazla hmm, podla mna teplaky na nakupy nepatria.

vejula
23. aug 2013

@zlotazla ja mam od bytu lidl 2 minuty, chodim si tam jak do pivnice, skutočne skočim sem tam.... jasne že v teplakoch 🙂

m.i.r.i
23. aug 2013

no tak v Irsku chodili bezne do obchodu v teplakovych supravach, do Shopping centra rano keby ste prisli, tak neprehanam ak vam poviem, ze niektori v pyzame a na nom zupan...nalozili svoje 4 deti na vozik a asi sa nestihli ani z pyzama preziiect..tam teplaky uz boli fajn super oblecko..takze ja niekedy neviem, co tu ma akoze niekto proti teplakom 🙂

m.i.r.i
23. aug 2013

@erique12 cau moja🙂 No s tym fitkom mi hovor...ja som sa chystala uz od minuleho roku, ked mi maly nastupil do skolky..ze jaka parada, budem mat cas...dokonca som chcela osobneho trenera, ze ved ked ine mozu a ako krasne schudli...ale...nas maly 2 dni v skolke a chory..po 2 tyzdnoch 3 dni v skolke a chory...potom sme chodievali na vidiek k nam na dom kolko sme mohli, aby sa dostal z chorob..takze nepravidelne nie doma...ziadna pravidelnost by nehrozila...a ani sama som nemohla ist viac ako 3x za 4 mesiace co sa mi podarilo...
Teraz mam na doma DVD zumbu a stiahujem aj z youtube tu Jillian a idem zacat cvicit doma, pocas mojej pracovnej doby..ze miesto obednej pauzy budem cvicit..nic ine mi neostava..ak ale maly zas ostane doma na marodke, zas nebude nic...mne to vychadza tak, ze maly bude musiet byt uz starsi, aby som ja sa mohla nejako venovat aj sebe..ist do fitka, na nakupy pre seba a tak..a mat aj cas riesit nejake vlasy..ja tiez nefarbim..moja prirodzena farba je lepsia..a zatial kadernicka bola naposledy v maji minuleho roku, takze uz takmer rok a pol...a neriesim...🙂

dejnas
23. aug 2013

@m.i.r.i ale tak - pyžamo, župan a do obchodu ?
nie, netvrdím, že si vymýšľaš, ale to už je fakt "priveľa" 😝 ... to už by som ani neporovnávala, lebo to už je fakt mimo môjho (myslím vcelku ešte benevolentného) chápania 😝 😀 😀

m.i.r.i
23. aug 2013

@dejnas no tak ja zas to nechcem obhajovat...tie pyzama..to aj nam sa rozum siel zastavit 🙂 To len na margo toho, ze tu niektore este riesia to, ze nemozeme vyjst do obchodu alebo na ihrisko s detmi v teplakoch...ja sa v nich citim ovela lepsie ako aj napriklad v rifliach, tvrdych, neforemnych...kvalitne teplaky z dobreho materialu...akoze co je na tom?? Nebudem sa do obchodu co mam pred domom par metrov alebo na ihrisko ku detom fintit...ved sa chcem hlavne citit pohodlne

amouramour
23. aug 2013

zena sa o seba rozhodne ma starat🙂teplakovej kulture na verejnosti nerozumiem, ako doma je to fajn, ale vonku?nie, nie nie🙂a stihat dat sa troska dokopy pri babatku sa da...ja som mala extrem nespavca a tu chvilku som si nasla...zena neprestava byt zenou akonahle sa stane matkou

canama
23. aug 2013

@eeffka hehe, na zaciatku materskej ked som okrem kojenia a prebalovania vlastne nic nestihala sa mi niekedy stavalo ze som este o 14.00 behala po dome v zupane, neosprchovana, vlasy neumyte. no a ked zazvonil kurier alebo postarka, som sa tvarila ze nie som doma a neotvorila som. sak aj na druh den pojdu okolo, a to som aspon vedela ze tentokrat to musim stihnut. 🙂

zlotazla
23. aug 2013

@m.i.r.i jasné tu je to naozaj bežné pyžamo na verejnosti 🙂 alebo decká na playground v pyžame a naboso ako divé 🙂
Pre mňa je žena upravená keď je oblečená čisto,má umyté vlasy-kludne v cope,čisté nechty-nemusí byť lak a vonia 🙂

m.i.r.i
23. aug 2013

@zlotazla jaaj, vidim, ze zijes v Dubline..my sme tam tiez zili 2 roky a veru, rozum sa nam zastavoval...ja som tam chodila v rifliach a bunde casto a mala som pocit, ze som super upravena krasavica🙂 No iny kraj, iny mrav....oni sa hadam z toho pyzama cely den nevyzliekli a vecer tak lahli spat do postele 🙂

mirage
23. aug 2013

@emuska27 mimo temy.. Preco W a nie V ?

juliana77
24. aug 2013

@canama Pri takýchto príspevkoch premýšľam, či niektoré ženy plienky aj šijú, ked len prebalujú a koja pol dňa.

juliana77
24. aug 2013

@vejula nie sú tepláky ako tepláky a nie je návšteva ako návšteva. Komicky sa zvrtla táto diskusia. Žena v teplákoch a vnútorne bohatá, vyrovnaná môže pôsobiť viac charazmaticky ako vyobliekaná prázdna "miska. "

canama
24. aug 2013

@juliana77 ano, niektore si plienky aj siju. 🙂 to sice nie je moj pripad, ale staci trosku pocitat a zistis, ze dojcenim a prebalovanim zena v prvych mesiacoch polahky stravi 7-9 hodin denne. u mna skor viac kedze som kojila zhruba kazde 2 hodiny a musela som aj odsavat prebytocne mliecko. nuz, asi dieta nemas ked takyto odveci komentar.

juliana77
24. aug 2013

@canama asi ťa sklamem, mám štyri. Čo som mimozemšťanka, alebo niaka zrýchlená verzia? spýtam sa rodičov na svoj pôvod. 🙂 🙂

valy
24. aug 2013

inak suhlasim, ze je to cele aj o psychike. Ja som mala obdobie po narodeni syna a navrate do prace, ze som proste zlenivela, necvicila som ani nic, aj vahu som mala vyssiu a uz som si pomaly nevedela predstavit dat si vysoke opatky, ze ako by som cely den v nich prezila. a to nosim vysoke opatky od strnastich. potom som ale zacala zas trochu cvicit (fakt trosicku) a celkovo som sa trochu pozbierala a zas som ich zacala nosit, iste, je to menej pohodlne, ale vyzera to vyrazne lepsie, hlavne ked nie som velmi vysoka. Takze cele je to vsetko o psychickom nastaveni, treba sa presvedcit, ze to za tu namahu stoji a neopustat sa.

canama
24. aug 2013

@juliana77 ok, ak si si sem prisla precitat ze si uzasna a najsikovnejsia maminka, tak paci sa....a ano, chod sa spytat aj rodicov, nech ti to potvrdia aj oni. 🙂

stanislavao
24. aug 2013

@svetluska82 tak super je, ze ste si to uvedomili a chcete s tym nieco robit. je pohodlnejsie nic nerobit, ale potom ked clovek vidi vysledok, tak je zhrozeny. starajte sa o seba. schudnite, upravte si stravu, cvicte, chodte koadernicke, kozmeticke, na manikuru a pedikuru. malovanie nieje take dolezite. dolezite je, aby ste si boli ista, ze ste spravili pre seba to, co treba, aby ste boli pekna. hlavu hore a hor sa do toho. znema je zivot.

juliana77
24. aug 2013

@canama volala som mame a povedala mi len toľko, že žena má mať zadok nie len na sedenie, ale aj na to aby s ním vedela hýbať. 😉 😉 😉 To je na tom to úžasne, vedieť ním hýbať.

alexandramaria
24. aug 2013

@pragmaticka velmi sa mi pacia tvoje prispevky davam tisoc lajkov.

All
baby zase sa tu hadate. O tom kto je co , kto co robi, a o teplakoch 😀 ved o tom nebola táto tema, sama zakladatelka napisala na odlahcenie..mne to pride, akoby sa tu ktorymsi sliaplo na kurie oko 🙂 ona sa nemaluje, je to hnus, chemia a cojaviem čo este.

canama
24. aug 2013

@juliana77 neuveritelne!

maria1989
24. aug 2013

@svetluska82 ja som sa o seba nikdy nestarala 😀

zuzkat1
24. aug 2013

@juliana77 tak ja som kojila kazdu hodinu vo dne v noci-tak si to zrataj. A v dnesnej dobe sa dojci na poziadanie to jest kedy babo chce a nie podla hodin kazde 3hodiny ako v dobe xy. Takze je normalne ak zena prve mesiace travi dojcenim a prebalovanim.