icon

Prestala som sa o seba starať

svetluska82
19. aug 2013

vcera bola na navsteve u nas moja sestra, ktorá je o 6 rokov mladsia, cize sexi 25 rocna kocka. 😀 So sestrou mame celkom dobry vztah, pokecame si naozaj o vsetkom. Ked som tak na nu kukala mimovolne, uvedomila som si,že o seba sa takmer vobec nestaram.Teda presnejsie povedane, o svoj zovnajsok, nejako som sa zanedbavala poslednu dobu cca 2 roky. Segra perfektne upravena, namalovana, nechty, proste ok. Ja v rotahanom tricku a kratasoch. 😲 Urobili sme so segrou reviziu mojich sminiek, kde s hrozou skonstatovala a musim jej dat za pravdu, ze tam nemam nic len jednu spiralu. Ostatne po zaruke a nepouzitelne. 😅 Ked si to tak spatne premietam, tak do práce sa nemalujem cca 2 roky, odkedy som sa vydala, pribrala som asi 15 kil, odkedy sa s muzom pozname- a nie je za tym tehotenstvo, syn má 11 rokov 😀 No proste som spokojna so svojim zivotom, tak som sa jednoducho zanedbavala . Vysoke podpatky som nemala hadam 100 rokov. Tak ma napadlo mile žienky, ako je to u VAS? Lebo sa ja cudujem, že moj muž si este nenasiel milenku. Idem robit raziu po drogerii a hadam mi to moje odhodlanie vydrží. Tema trosku na odlahčenie. 😀 😀

mirage
21. aug 2013

@moonlight1210 No a pre mna je to rozdiel ako medzi dvomi zenami, touto : https://www.google.sk/?gws_rd=cr#fp=57524322b05... a touto https://www.google.sk/search?q=katie+price&sour...

To len ako priklad, nevidim v Kate az taky svoj vzor 🙂 Vlasy treba mat umyte stale, ale doma nosim len chvost, ale som ucesana. Make up ziadny, kedze ho nosim vzdy v robote, doma chcem, aby si plet oddychla. A ziadne vytahane stare skarede veci, v tom suhlasim, mne sa to nepaci, nosim v podstate celkom pekne veci, teraz v lete stale sukne, aj doma. Ale full make up so sperkami stale... ee, vodu by mohol prist zmerat aj Daniel Craig 😎

vejula
21. aug 2013

@dejnas jej vdaka za pochvalu 😵
@seraa čo sa tyka tej maminy, jasne že svoju maminu už ma, tak som to nemyslela. Myslela som, že chce ženu, ktorá mu porodila a odkojila deti, nie modelku. Ale o tom sa je ťažko prieť, lebo aj muži sú rôzni, tak ako aj my. Napríklad viem od môjho, že pre neho bolo velmi dôležitym kriteriom pri vybere životnej partnerky aj to, aby bola dobra matka pre jeho deti. TEda celkovo, pre neho je velka rodina dôležitá, bral by aj 5 detí (to už ja som skôr ta, čo vravi prrrrr) 😅 A samozrejme, že zrejme by nebol nadšený, keby som mala 100kg a nezmestila sa do vane. No napríklad si myslím, že častokrat my ženy, sme na seba prísnejšie ako nas vnímaju muži. Ja napríklad nechapem, ked mi muž povie, tie tvoje kozy, vrrrr, A Ta stobodova ritula. A ja nechapem, lebo moje prsia su zdrojom 90% všetkych mojich komplexov 😅 A častokrat muži nechapu čo stale riešime, čo sme stale nespokojné. Ten môj mi tiež vie povedať, " Keby si sa aspon na chvilu videla mojimi očami, tak do smrti nebudeš mať žiadnu depku z toho ako vyzeraš." Je to take mile, napriek tomu, že viem, že teda mam už daleko od dokonalosti, aspon takej aka sa prezentuje v mediach a všade okolo. A niekedy, ked stale depkujeme, takto iž aj mužov prestane baviť. LEbo niekedy ide prave o postoj nas samych ku sebe samym, či sa mame rady, či sa same sebe pačime.

zuzkat1
21. aug 2013

@mirage mozno sa mylim ale z tychto dvoch zien je doma v teplakoch a bez makeupu podla katie. Kate je taka upata tak aj spi v kostyme podla mna.

seraa
21. aug 2013

@zuzkat1

no ved to som myslela ze dlhsie tricko akoze pod zadok alebo svetrik pod
inak nie je az tak pravda lebo leginy su dnes oblecenie vsade od mladych po starsich
moja sestra zije v nnew york robi v butiku a leginy si da, v milane to iste a aj v bratislave zalezi ake leginy 😉
su aj dlhe a jeanove ale pritom mekke a bavlnene poholdne a vyzeraju ako jeany
dnes sa da obliest pekne a lacno a pohodlne aj doma a kto trvdi ze nie su to vyhovorky 😉

vejula
21. aug 2013

inak svoj nazor na parfumy a vonavky. JA proste nikdy, ani som to nerobila ani nerobím ani robiť nebudem. Je mi z toho zle, boli ma z toho hlava. KEd som vo fitku a vedla mna začnew napr na pase behať nejaka žena vyvonana, ja musim normalne odisť na niečo iné cvičiť, lebo sa dusim, nemôžem dychať.
Pre mna je parfum strašny hnus a humus a nechapem tie ženy čo sa nastriekaju a potom ešte cvičia, že sa nedusia, že môžu normalne dychať v tom smrade.
Druha vec je, že napríklad aj partneri sa hladaju hlavne podla vône. Vônou je napríklad zabezpečené aby sa nemnožili nejakí príbuzní, lebo tí si zpravidla "smrdia" proste ich ta vôna nepriťahuje a tieto vonavky a parfumy su podla mna v tomto aj trochu nebezpečné

zuzkat1
21. aug 2013

@seraa ja netvrdim ze nie,tiez nosim leginy,len nad to nieco dlhe. A to tvrdia navrhari a stylisty ze leginy su spodne pradlo🙂 ja vravim co aj ty ze sa pekne aj za malo obliect. Ale neviem si predstavit mat doma suknu alebo tak v takych horucavach.

zuzkat1
21. aug 2013

@vejula hej hladame sa po pachu. Ale ja si neviem predstavit nemam parfem.skor pouzivam toaletnu vodu,nie je taka intenzivna. Mne zas vadi ak zena/muz nepouziva nic a da sa umriet pri nom,kvoli potu... Jasne su aj stastne vynimky ktore nic nepotrebuju a je to ok-osobne poznam 2.moj muz a jedna kolegyna.

briketa
21. aug 2013

To ze niekto nema cas su plane vyhovorky. Rovnako sa da dat rano do poriadku pri troch detoch ako pri ziadnom.
Makeup moze byt rafinovany, taky ze ho takmer vobec nevidiet, ale po piatich minutach vyzeram ako by som spala 10 hodin a plet ziari.
Nikto nemusi drzat neustale modne trendy, kvalitny matros a kvalitne vypracovanie sa ukazu aj v kombinacii rifle+tricko+dobre topanky.
Ale starat sa o seba u mna znamena aj venovat sa niecomu mozgovymi zavitmi. Aby som vedela vytvorit konverzaciu, zaujat cimsi vedomostne, nielen kolko rokov maju moje deti a co su ich zaumy.
Darmo sa vyobliekam a vymalujem, ked otvorim usta a budu z nich padat plevy...

seraa
21. aug 2013

@vejula
prepac ale hovorime tu o ludoch ci zvieratkach
myslim ze my sme viac vyvinuti na to aby sme vedeli zistit ze kto je rodina a kto nie
ci vek alebo ine veci,
netreba nam na to cuch a pot
😀
dnes mas milion druhou parfemov, cremov ci deodorantov uz len k ohladuplnosti spolucestujucih v autobuise by to mal kazdy pouzivat
😉
cvicit a dat si tazky parfem je blbost kedze zreaguje s potom a je to hrozne
ale deodorat, ci vonavy krem aby si sa citila sviezo vonku ci doma je uplny zaklad dnes
a aj toaletne vody su dnes jemne, pudorveho zakladu co moc necitit ale predsa nejaku tu sviezost
🙂

zuzkat1
21. aug 2013

@seraa @vejula myslela nove pary...ze sa neotocis na ulici za niekym kto ti smrdi a pri zoznamovani a vybere partnera by si podla antropologov mala citit jeho skutocny pach a nie parfem.
Ale inak suhlasim s tebou🙂 veru tie autobusy daju obcas zabrat

lesana88
21. aug 2013

ja som mala obavy, ze po narodeni babatka sa zo mna nechtiac stane neupravena mamina v teplakoch. ze proste nebude cas. no prekvapivo to tak nie je 🙂 trosku som zmenila rutinu v starostlivosti o seba, no stale je to tam! 😀 make-up som vymenila za lahky bb cream, trosku korektoru na zakrytie kruhov pod ocami, troska licenky pre dodanie jasu, na nechtoch len telovy lak (ked sa olupuje, nie je to tak vidno hihi)...nezaberie to vela casu, doda mi to sebavedomie a som spokojna 🙂

sashabb
21. aug 2013

Ako tak čítam tak je to tu upravenie=líčenie. No to vôbec nieje pravda! Upravená žena nemusí byť nalíčená, ani nemusí cvičiť aby mala dobrú postavu. Ide tu len o to správne sa obliecť, byť čistá a voňavá a tým sa cítiť dobre. Potom tú pohodu cítia z nás aj všetci naokolo.
Včera som bola u kamošky, ktorá je na RD a dostala som poklonu 😅 aká som upravená a že ona nie...
Moje prekvapenie ja a upravená? Malovať sa nemalujem, max. natrem usta (no tie som už mala zrovna zotreté).
A moja uprava? ... nafarbené vlasy, samozrejme umyté a vytetované obočie 😀 😀 😀 ktoré robí základ tváre. Nič viac mi netreba 😀

O oblečení nepíšem, vyťahané tepláky nenosím 🙂

vejula
21. aug 2013

@zuzkat1
@seraa ja teda nepouživam nič, a teda nesmrdím, nikto sa nikdy nesťažoval ani nenaznačil a teda ja mam dosť citlivy nos Pokial sa človek normalne sprchuje, podla mna nepotrebuje na seba žiadne vonavky capať. Jedina ak s tym už raz začne. Podla mna sa telo brani, preto začne i silnejšie a intezivnejšie potiť a smrdieť, ked človek začne s touto chemiou... a možno to je i strategia predajcov, neviem.... že tam pridavaju niečo, aby človek musel potom už stale častejšie siahať po tomto druhu chemie.
a Seera, ty sama určite nepoznaš všetkych či už aj vzdialenejších pribuznych (nehovorim o najbližšej rodine) Proste čim si lepšie voniate tym su tie vaše geny rôznejšie a tym je viac zabezpečené zdrave a vitalne potomstvo. Vonavky su smrad, najviac neznašam, ked niekto navonaný chyti moje deti, a tie potom srmrdia tou chemiou a ta ich prirodzena krasna decka vôna je prehlušená tymto smradom. To ich hned oplachujem čistou vodou a vyvoniavam si ich nadalej, tu ich krasnu decku vôničku

zuzkat1
21. aug 2013

@vejula tak detska vona a "vona" dospelych sa neda v jeden den spomenut...

seraa
21. aug 2013

@vejula

ok to je tovj nazor , nemas rada parfemy a mas rada prirodzene vone, teda pachy
to co necitis ty neznamena ze necitia iny ale
ale je to nazor ja mam rada vone, ci byt pekne vonia cistotou ci clovek ci v aute
mne je zase zle z naturlanych pachoch
kazdy sme iny samozrejme
no a nie vzdy deticky maju krasnu decku vonu
ak su oslitnane ,nieekdy ogrcane a na sebe maju vsetky druhy zascnuteho jedla
(jasne ze prehanam trosku pre pochopenie 😉 )
ale tu nebola rec o tom co sa komu paci a co nie
tu ide o to ze neumyt si vlasy dat na seba stare spinave tricko
a mat mastnu plet roky po porode ci manzelstve a trvdit "nemam cas" alebo "a na co" je blbost
ako tu pisalo vela zien zaberie tt ak 10 min ten zaklad nieco viac 1x do tyzdna 20 min
ostane je uplna samozrejmost
potom povedat nemam rada parfemy a make up, mam rada vytahane tricko a leginy je druha vec to je vyber
ale nie "nemam cas, alebo "moj muz ma ma rad taku ako som"
ano ma, co mu ostava? ale bol by rad keby sa zena o seba trosku starala
a hlavne vsetko je to pre zenu samotnu

aktiz
21. aug 2013

@svetluska82 to si nepísala náhodou o mne ?😉 Ja som na tom presne tak isto

6mia6
21. aug 2013

Ja som sa nikdy nemalovala a pochybujem že sa k tomu niekedy dostanem. Parfem používam len ked idem do ulíc večer prípadne na rande so svojim mužom. Ten preplnený bus nabitý ťažkými parfemami je hrôza tak isto aj puch ako v telocvični tepláky nosim bežne,je to môj štýl, a pasuje mi dnešná móda ked sú v teplakoch všetci. Ja myslím že je to trochu o povahe, sportovala som celý život, nepotrebovala som sa maľovať a teda núdzu o napadnikov nemám ani teraz po dvoch deťoch.
Niekto tu písal že je to o vyzarovani. A tiež sa k tomu prikláňam.

zuzkat1
21. aug 2013

@6mia6 vsetci su v teplakoch? Kde?

moonlight1210
21. aug 2013

@zuzkat1 v noci. vecer len dokladne umyjem, nocne kremy som vyhodila a vtedy si plet proste robi, co chce. oddychuje, vetra sa, ziadne vrstvy, nic. ma cas pre seba. cez den toho nasiakla dost. zase viem, ze keby som ju zatazovala cez den aj cez noc, tak mi to vrati vyrazkami. takze v noci je jej cas.
niekto neda na nocne kremy dopustit, mne ale nerobia dobre. je fakt, ze po nich plet vyzera rano krasne, je vyzehlena, cerstva, ako broskynka. no po par dnoch mam vyrazky.

junkfoood
21. aug 2013

prispejem aj ja svojim skromnym nazorom.. pre mna je standart mat nalakovane a upravene nechty na rukach a nohach, inak sa citim nedobre, umyte vlasy, sprcha, antiperspirant a parfem, bez toho by som nevysla na ulicu.. parfem je pre mna spoznavacie znamenie, dlhe roky mam jeden ktory milujem, ludia ma podla neho poznaju a takisto ja si ludi pamatam podla voni.. malujem sa ked sa mi chce, ked sa mi nechce kaslem na to, napriek tomu si myslim, ze vyzeram upravene.. a teplaky su moj najoblubenejsi kus odevu.. aj do prace by som v nich chodila.. ale tiez ich treba vediet nosit.. ze ano..

moonlight1210
21. aug 2013

@vejula neviem, ci je to parfemami. ja o sebe viem, ze mam dni, kedy sa nenavoniam a vsetko v pohode az do vecera. a dni, kedy sa potim viac. potenie nie je problem, pot sam o sebe nesmrdi. zacne, az ked sa zacne rozkladat. to je ten puch, co citime z inych (da sa tomu teda ako tak predist, ked sa bude clovek pravidelne utierat napriklad vlhkou servitkou). a este aj ten byva niekedy silnejsi a vyraznejsi a niekedy iba slabsi.
vsimla som si ale, ze na to ako velmi sa budem potit a ako velmi bude moj pot citit, ma vplyv, v ktorej casti cyklu som, druh oblecenia (ak je v nom trochu viac umeliny), co zjem, vypijem, ked som chora a beriem lieky, atd.
takze nie vzdy sa mozem spolahnut, ako to bude. ale su dni, kedy vydrzim cely den len s tym, ze som sa rano sprchla a nic.
takze parfumy samotne na potenie a pachy asi nemaju vplyv a nenutia telo snazit sa prebit ich vonu svojou prirodzenou vonou.

nice202
21. aug 2013

Ja sa rada upravujem a staram sa o seba. Je to moj ritual, Skoro kazdy den mam cas aspon 5 minut si urobit jemny make-up a normalne pekne sa obliect a urobit si nejak vlasy. Parfemy nepouzivam casto, iba vynimocne, ale dezodoranty kazdy den! Ludia samy seba necitia, ako smrdia za potom, ale ostatni to citia, pretoze to nie je ich vlastny telesny pach. Moj muz takisto nema rad neupravene zeny, divozienky, ktore odkedy porodili deti, tak si myslia, ze uz sa starat o seba nemusia. Chodia v teplakoch pomaly vsade. Ved ich uloha uz bola splnena. Ja toto neuznavam a aj po porode som sa snazila o seba postarat. Zhodit nejake to kilo, dat dokopy plet a vlasy. Pre mna to je samozrejmost a taky bezny standard.

6mia6
21. aug 2013

@zuzkat1 momentálne som v cr a budem si robiť čiarky

6mia6
21. aug 2013

@junkfoood
@nice202
Áno tepláky treba vedieť nosiť

cinkatko
21. aug 2013

@svetluska82 Svata pravda... I kdyz umiram smichy... 😀 Ja jsem to stejny 😉

dai
21. aug 2013

@6mia6 jasne ze je vela o vyzarovani a sebavedomi - ked sa sama zena povazuje za peknu tak tak aj vystupuje... a prave o to ide - pozri kolke zeny aj tu na stranke si priznavaju ze si vedome uvedomuju ze na seba kaslu - pochybujem ze ked si to takto priznavaju tak sa citia v svojej kozi dobre... pochybujem ze ked je zena neupravena oblecena v teplakoch uvedomujuc si ze ma nadvahu 30 kg a sama sa citi s tym zle , tak ze vyzaruje pohodu a atraktivitu ...
ja napr. ked sa pekne upravim a obleciem tak si myslim ze mam aj ine vyzarovanie a inak sa spravam - proste je to v ludoch, mozte sa hadat kolko chcete - chodite rovnako ked mate elegantny kostymcek a vysoke podpaetky ako ked mate rozgajdane teplaky a nejake botasky? pochybujem... zena sa uplne inak nesie, omnoho pritazlivejsie chodi, inak drzi telo - samozrejme teda ked v tych topankach vie chodit🙂 a uvedomuje si jasne ako posobi a to ovplyvnuje aj jej spravanie😉

tiez si myslim ze starat sa o seba znamena viac ako sa rano namalovat - to ze sa niekto osprchuje, umyje si vlasy a ak to potrebuje tak sa namaluje povazujem za taky zaklad ako posobit upravene... to ze ja osobne si dam radsej saty ci suknu ako teplaky povazujem z casti aj za vec vkusu - aj teplaky mozu posobit pekne upravene - ale teda vidim to malokedy - skor tie mlade bezdetne pipky vedia teplaky doladit tak aby to posobilo pekne , rozkotene mamicky malokedy☹ ja mam napr. jedny teplaky - vyslovene kupovane aby boli pekne a elegantne a nosim ich na opekacky alebo na zahradu u nasich... nikdy mi nenapadlo ist v teplakoch von do parku alebo tak, podla mna je to sportove oblecenie, pripadne prudko volnocasove😀 teda medzi svojimi vecer ked je tam velka spina ( ako napr. pri tom ohni sediac na polenach😉 )
co sa parfumu tyka, osobne tiez neznasam tazke vone - samozrejme ze na kazdu udalost sa hodi ina vona - cez den mi ale tazke vone velmi vadia, tak isto mi ale vadia spoteny zapachajuci dospely - a ja osobne nepoznam dospeleho ktory sa nepoti - to ze on sam to neciti neznamena ze to necitia ostatni☹ deticky sa potia omnoho menej ako dospely - ja som sa dlho nepotila vobec a aj teraz velmi malo, ale napriek tomu po celom dni v praci alebo vonku ked je 30 a viac to citim... a podla mna je to tiez neohladuplne ak vyuzivam mhd si na seba nic nedat lebo si myslim ze ja voniam ako adonis🙂 existuju velmi svieze jemne vone ktore skoro vobec necitit, skor su prijemne a neotravuju - takou clovek nic nepokazi ani v mhd😉
inak cvicenie a nemam cas vyhovorka je po xty krat len vyhovorka😀 dosvedcia to vsetky zeny ktore sa po xy rokoch rozhodli so sebou nieco spravit a zrazu sa ten cas najde - proste lenivost je hnusna vec a kazdy z nas ju ma v sebe, niekto viac niekto menej - ale ako to tu baby spominali ked si vecer neumyjem flase na mlieko tak ma to caka rano - je na mne ci sa k tomu vecer dokopem alebo potom rano nadavam ked to robim s mrnciacim dietatom v paetach... ked tu citam kolko telenoviel tu baby pozeraju, rozne modre z neba a podobne hovadiny ked im deti spia - stacilo by sa postavit a pocas tych hovadin cvicit, natahovat si telo etc. ... nikto predsa nemusi chodit do fitka aby cvicil😉 ja som cvicila len doma a schudla skoro 20kg... proste ina strava a dokopanie sa k tomu aby som rano isla behat pokial isiel muz do prace, pripadne ked maly poobede spal, pripadne ked sa hral alebo vecer pri telke etc. ... nehovoriac o tom ze vikendy s rodinou sa daju travit aj aktivne - to pomaha nielen nam ale aj detom😉

dai
21. aug 2013

@vejula keby si vedela kolkokrat som uz musela mat v praci s podriadenymi velmi neprijemny rozhovor o tom ze smrdia a musia pouzivat nejaky deodorant alebo sa viac o seba starat... proste clovek sam sebe nikdy nesmrdi ale okoliu moze totalne - samozrejme ze povedat to tomu cloveku je velmi neprijemne a pre vaecsinu normalnych ludi skoro nemozne☹

monciky
21. aug 2013

ja som si z hladiska rychlosti upravy seba rano, dala vytetovat obocie ciarkovou metodou- najlepsia vec na svete, raz za mesiac alebo 2 mesiace si si chlpky obocia sama nafarbim- nechodim ku kozmeticke kvoli tomu a je to super, mne predtym ako som si to obocko dala vytetovat, som rano zurila pri zrkadle, lebo som nemala svoje rovnake obocko, tak som si ho vytvarala kazde rano a to trvalo strasne dlho🙂
obocie je zaklad tvare, makeup nepouzivam- neznesiem to na tvari, vzdy si myslim, ze si to otriem o oblecenie a podobne, v lete sa strasne potim, hned by mi to stieklo....
ja neviem, ale myslim si, ze ked budem aj na materskej, tak svoju upravu budem zvladat aj tak, lebo presne ako tu niekto napisal, ze umytie vlasov patri k zakladnej hygiene, to mi zaberie o 2 minuty viac v sprche, podla toho ci niekam idem alebo nie si ich upravim potom alebo necham len volne uschnut a dat do stipca, navrchu natupirujem a je uces na svete, neznasam chodit doma s rozpustenymi vlasmi, ked varim, upratujem, lebo mi vlasy padaju a nezniesla by som keby niekto v jedle alebo tak nasiel moje vlasy...🙂
poznala som jednu pani, ktora mala manzela strasneho zaletnika, ten manzel bol skaredy pupkaty chlap, co si myslel, ze jak nanho baby idu, mal blbe reci na kazdu- balil ju a pritom mal doma zenu a male babo, zenu som nikdy inak nevidela, ako v hnusnych teplakoch, velkom tricku, vlasy len tak ledabolo alebo s celenkou, vyzerala strasne, videla som ju tak pri dome- to bolo ok ale ked takto dosla za mnou do banky ako klient, som odpadla...., teplaky nosim ja iba doma, alebo ked idem vencit psov, vtedy mam monterky, mikinu, siltovku a pracovne boty- to by ste mali vidiet jak vyzeram, ale potom zase dojdem domov a naspat sa obleciem ako zena🙂 ale vencim dvoch velkych psov, takze niekedy za nimi utekam na pole medzi kukuricu a to by sa nedalo v stekloch a minisukni🙂
a este jedna vec, moj manzel sa mi vzdy cuduje, ked si rano pri prezliekani sa z pyzama dam antiperspirant, lebo cely den kmitam a ked aj som bola v sprche, sa potim, takze antiperspirant mam vzdy v zasobe, a on ze preco to robim, lebo on si to dava , len ked ide von a on ma to stastie, ze sa nepoti..., no a v piatok sme boli u jednej pani nieco vybavit a moj muz mi potom hovori, ze ci som si vsimla, ze ako smrdela cela kuchyna od jej pazuch🙂 a ja mu na to, ze hlavna vec, ze na mna ma blbe otazky a ze pri nej mu to vadilo...., takze muzi si vacsinou odporuju, vodu kazu, vino piju🙂

nice202
21. aug 2013

@dai pises presne to, co si myslim ja.

6mia6
21. aug 2013

@dai ako píšeš je to štýl a mne teda je úplne jedno kto čo má na sebe. Kazdy má tad niečo iné a ja zrovna tepláky. Nikdy som nemala prácu kde by som išla v kostýme a len tak si ho dať do mesta mi príde divne. Necítim sa v tom dobre takže ako píše dobre nemôže tak ani vyzerať. A či si dám rifle alebo tepláky už je potom vlastne jedno. Niekto je športový typ niekto elegantny ale je pravda že nechty mám upravené. A ozaj nie som rozkysnuta mamička takže tepláky v pohode. 🙂
No a lenivosť je sviňa. Teta sa z 50 kíl dopracovala na 110 vyhovorkami a lenivostou. Je to hrôza