Pri odpovedi sa dotyčná osoba nepozerá do očí. Čo to znamená?
Čo znamená, ak sa mi pri mojej otazke nepozre pri odpovedi dotycna do oci, ale odpoveda tak, ze sa na mna nepozerie. Stalo sa to za 1hodinu 3x 🤣🤣🤣
Poucenie: uz sa tej dotycnej osoby nebudem radsej nic pytat 😐
Podla mna ma nenavidi 🤣 Alebo ma vyvedte z omylu.
PS: Jedna sa o moju "milovanu" svagrinu.
Dakujem
Ani ja sa nepozerám do očí ľuďom, max 2-3 sekundy, nemám to rada 😀 ľudia sú rôzni. Niekto je taký, niekto rád pozerá hodinu do očí a ani nezmurkne 😀
Keď ta tak čítam, rozmýšľam ci by som sa ti radšej nevyhýbala celkovo, nie len pohladom
To už sa fakt treba na koníku pýtať na každý prd? No tak sa ti nepozerá do očí. Ak ti to tak vadí, môžeš to urobiť, ako Louis de Funes, "Sem se mi dívejte!" a ukazovať si pri tom prstami do očí. Zaručene sa na teba pozrie.
@lindous Ty si si vzdy so vsetkymi ludmi sadla? Ja so svagrinou sme si urcite nesadli, navyse je o 15 rokov mladsia. Ja nechcem robit dusno na navstevach a ani svokrovci si dusno na navstevach vonkoncom nezasluzia. Mne ide o slusne spravanie, o priemerne spravanie z ucty ku svokrovcom a k mojmu manzelovi, jej bratovi. Ona uz tu akoby nevrazivost ku mne dava dost najavo, ja naopak to dusno tlmim, lebo myslim, ze mam viac rozumu ako ona uz len tym vekom, predsa nebudem na rodinnej navsteve na niekoho drza a pokazim tak celu navstevu. Ano,je to falos, ale aj moja vychova a viem si spocitat nasledky, ze ked jej vycistim zaludok, tak len raz. Trpeli by len svokrovci a moj manzel a to si nezasluzia.
asi si chces na nu zanadavat.
moze to mat akykolvek dovod, nepozname ju a ani okolnosti
Buď ti klame,alebo ti odpovedá iba preto,lebo musí.
Môže to mať viacero dôvodov, sociálna fóbia, hanbí sa, možno má pred tebou rešpekt, možno tá berie ako tu, ktorá jej ukradla brata, nerobila by som z toho drámu, raz za čas sa takáto návšteva dá vydržať a nebrať si všetko osobné....
@viestta Nesud. To su aj ine narazky, typu: nalievam si 2dcl vina - neozieram sa, nalievam kazdemu z rodiny. Ona na mna: "Evka ma slinu" No komentuje, sproste reci, sproste narazky. Podotykam, ze mam svoju mieru.
Ja som sa chcela tejto nevrazivosti vyhnut. Nekomentujem, neurazam, hovorim vecne. Nemam rada hlupe narazky, tak ich nehovorim ani inym.
@janaspa Ona ma partnera, uz snubenca, maju spolocny byt - myslim ze jej nic nechyba a ano, na brata je extremne naviazana, az choro by som povedala.
Samozrejme, že nie vždy som si so všetkými sadla, ale ani sa tak nesnažím tváriť, takých ľudí proste neriešim a je jedno v akom postavení ku mne sú a "či by som mala" lebo je to rodina... rovnako ani naopak nemám rada, keď sa niekto snaží tváriť milo, ale z očí mu srší faloš a vidím, že ho bolí, že sa na mňa musí usmievať.. nerozumiete si? to je v poriadku... netreba síliť konverzáciu, nemusíš sa jej nič milo vypytovať a snažiť sa komunikovať lebo "úcta k zvyšku rodiny", keď o to očividne nestojí...to, že to v sebe dusíš ľahko raz vybuchne do otvoreného konfliktu, lepšie je to nechať jednoducho tak, nemusíš byť drzá, stačí keď si budeš hľadieť svojho,.ak je ona nepríjemná, tak jedným uchom dni a druhým von...a možno sa trošku zamyslieť, či si to len všetko neberieš príliš k srdcu a neafukuješ, napríklad to čo si uviedla ako príklad - takto do seba v rodine rypneme bežne, nikto so zlým úmyslom, vrámci srandy, nikdy sa nikto na to neurazil, štipľavú poznámku si vrátime, zasmejeme sa...ak to je tebe nepríjemné, tak možno to odkomunikovať, normálne, nedusiť v sebe
Ani ja sa casto nepozerám do oči , je mi to nepríjemne . Ale zvacsa iba pri ľuďoch , pri ktorých sa necitim uplne v pohode .
Nemusí to znamenať vôbec, ale vôbec nič zlé.. napríklad seba považujem za vrcholne slušného, úctivého človeka a pohľady priamo do očí tiež nemám veľmi v obľube..môže to byť aj tým, že sa pri tebe cíti nesvoja, kľudne ju môžeš stresovať a ona sa pri tebe necíti uvoľnene..
Tiez nemam diagnozu, len podozrenie, som svojpravna zamestnana matka, mam vlastny byt, zivot, som sebestacne zijuca osoba + zodpovedna.
Ty máš so švagrinou úplne iný problém ako pozeranie do očí.🤷
Vie, ze ju nemas rada, teda jej nestojis za pohlad. Nastuduj si neverbalnu komunikaciu lebo pochybujem, ze si oscarova herecka.
Závisí od toho, či inokedy sa do očí normálne pozerá, alebo nie. Ak inokedy sa normálne pozrie do očí, tak asi ti klame, resp. nehovorí úplne celú pravdu. Ak to robila aj predtým, vôbec to s klamaním nemusí súvisieť.
Napríklad ja sa pozerám do očí, ale sú ľudia sú isté typy očí. Ktoré keď sa do nich pozerám, je mi nepríjemne a tiež sa pri chytím pritom ako odvratim zrak. Musi to tiež vyzerať blbo... Ale neovplyvním to. Niekomu sa môžem pozerať aj celý rozhovor, u niekoho len tak letmo. Neviem to vysvetliť. Ale príde mi až zle a cítim sa tak stiesnene a slabo pri určitých osobách a ich očiach
Nema ta rada,tak ako ty ju a ste si kvit,co riesis?
V tom prípade ti môže byť úplne jedno či sa na teba pozerá alebo nie.
Podľa narážok je narcisticka pasívne agresívna mrcha a nikdy dobrý vzťah mat nebudete. Narážky má lebo slušnosť radí ich ignorovať. Môžeš ju otvorene konfrontovať, napríklad sa spýtať 'máš s tým problém' 'hihihi aká si dnes vtipná' ale rátaj s tým že zahrá ublíženu chudinku a otočí sa to proti tebe 🙈
Výčitky svedomia? V niečom, napr. ta ohovorila niekomu a mysli si, ze to už vies🙆♀️
@katka700 Dakujem, konfrontovat ju urcite budem - pochybujem, ze toto vydrzim do konca zivota. A taktiez ratam s tym, ze z toho ona vyde ako neviniatko a ja ako zakerna svagrina a nevesta, preto tu konfrontaciu oddialujem, ale ktovie, dokedy to vydrzim. Mozno pol roka, mozno 5 rokov. Raz to nie je moja krv, toto by si nasi ku mne v zivote nedovolili.
@mb2021 Obycajne zdvorilostne otazky: Kedy robi stromcek? Dokedy bola v praci?
Uplne obycajne otazky - ledva odpovedala 🤦♀️
@beata_k Veru nie som oscarova herecka, skor s ludmi jednam narovinu. S rodinou je to trosku tazsie a s nejakym rozmaznanym frackom, ktory je zrejme nahnevany, ze som jej "ukradla brata" este tazsie. Ale som rada, ze nie som dobra herecka, aspon mi zo seba nie je na vracanie ako z nej. Byt tak falosna je diagnoza, rypat do niekoho cielene pred rodinou je na hlavu. To musi mat clovek na to zaludok a ten ja nemam.
Nehovori pravdu a nema ciste svedomie. Jej reci ber s rezervou.

Ani ja sa nepozerám ľuďom do očí. Nie je mi to príjemné a ani fyzicky nedokážem udržať očný kontakt. Nie kvôli tomu že by som niekoho nemala rada