Priateľ a čudné narážky od inej ženy
Ahojte.
Tuto diskusiu zakladam, pretoze by som si rada precitala vase nazory na danu situaciu, pripadne, co by ste robili vy, keby ste v takejto situacii.
Zacala som byvat so svojim priatelom, obaja este studujeme na VS, uz posledny rok.
S priatelom sme nikdy nemali ziadne vazne problemy, vzdy sme si vsetko odkomunikovali, bez hadok. Este ked sme spolu randili, tak mi spominal, ze ma kamaratky z obce, kde zije, ktore su cez 40r a ze sa s nimi zvykne stretavat a len tak pokecat. Vsetko vydate zeny, s detmi. Neriesila som to vobec. Nemala som dovod. Potom mi vsak zacal spominat, ako semtam stretne jednu z nich a ako pred nim skoro vzdy zvykne nacat nejaku sexualnu temu. Napriklad mu zacne hovorit, ake sexualne praktiky praktizuje nejaka jej kamoska.. ze to len tak streli uprostred rozhovoru a caka na jeho reakciu. Naposledy mi spomenul medzi recou, ze mu hovorila, ze bola na nejakej akcii, kde bol nejaky chalan vo veku mojho priatela a ze by si od neho dala povedat.. Toto uz vo mne zacalo celkom vytvarat pochybnosti, o co jej ide. Nepride mi normalne, aby sa 40rocna vydata zena s detmi takto bavila s 24 rocnym chalanom.. Priatel vraj na tie poznamky nijak nereaguje. Ocividne mu vsak ani neprekazaju, kedze sa semtam stretnu a prejdu po okoli… Co sa tyka priatela, viem, ze mi je verny a ze by s nou nic nemal, ale cela tato situacia a tie jej poznamky ma stvu. Co by ste robili na mojom mieste?
@taga to nie je na vek, ale správanie...
Takze 120kg vydata matka 40r sa chodi prechadzat s mladym stihlim kamosom a hovori mu o tom ze by si dala povedat Keby ju nejaky mlady fesak chcel na sex ? To nie je kamaratka len nejaka znama ktora mà chut na mlade masko. . A nenapadne naznacuje co by chcela.
Píšeš ,že je spoločensky ,žoviálny ,kontaktný typ ma veľa kontaktov s ludmi rôzneho veku preto sa s tými ženami stretáva ,vôbec to pre neho nemusí nič znamenať a ešte keď bol taký keď si ho spoznala .Na pozore by som sa mala keby s tým začal po čase a bol skôr uzavretý introvert .Ale tie uchylné reči od žien stredného veku je totálne cez čiaru .Myslím ,že nemusíš vôbec žiarliť keď píšeš ako tá žena vyzerá ..
Kolko je tych zien?
Môžeš si pofrflať pred priateľom, ale to je tak všetko, čo môžeš urobiť. Vyriešiť by si to mal priateľ.
Otoč si tú situáciu. Chcela by si, aby sa ti priateľ nejako staral do vzťahov s ľuďmi, s ktorými si ty ok, ale jemu sa nepáčia?
Každej to tu pripadá divné.. mne pripadá zvláštne, že nestopne tvoj priateľ tie vychádzky a narážky. Nelichoti mu to, lebo potom o čom to je? Chce sa pochváliť?

Dakujem vam vsetkym za prispevky.
Poznaju sa cca 3 roky. Z priatelovej strany nejde o nic sexualne. Verim mu a navyse mi ukazal tie zeny na fotkach, a, pri vsetkej ucte, v tomto pripade nejde o pripad, kedy 40rocna vyzera lepsie ako 20rocna.. Konkretne ta, s ktorou chodieva semtam na vychadzku, ma tak 120kg a priatelovi nadvaha velmi prekaza, sam je aktivny, sportuje... Takze sa neobavam, ze by tam k niecomu doslo. On je dost spolocensky a rozumie si s ludmi roznych vekovych kategorii. Takze preto som to zo zaciatku neriesila. Tie jej poznamky ma ale uz zacinaju vytacat. Priatel spominal, ze vraj to u nich doma s manzelom po tejto stranke nie je ok… takto mi uz asi trikrat povedal, ze sa bavia o beznych temach a zrazu spomenie nieco taketo.