Ako riešiť nevhodné narážky priateľa?
Ahojte.. s priateľom sme spolu rok a začínajú ma iritovať jeho komentáre.. Takéto divné komentáre už mal, veľmi sme sa pohádali, potom prestal a teraz začína zas.. Už som to s ním riešila, povedala som mu, že to považujem za nevhodné a mne to vtipné nepríde a on neprestal a tvrdí, že preňho to je sranda a nemôžem všetko brať vážne.. Vtipy sa týkajú hlavne mužov a sexu.. Napríklad dnes som mu povedala, že sa teším, pretože som sa dozvedela, že sa blízko nás sťahuje jeden kamarát a je to veľmi múdry a príjemný človek.. A prvá jeho reakcia bola že: kamarát? a rukami znázornil sex a ja že nie, je to kamarát zo strednej a je veľmi fajn a budem rada ak sa s ním niekedy stretnem, pretože predtým býval mimo BA.. Potom ďalšie narážky sú ohľadne počtu sexuálnych partnerov, pretože mi neverí, že ho mám taký nízky.. Mám rada sex, áno, ale na druhú stranu nelezem s mužmi do postele iba tak.. S ním som spala tiež až keď sme randili 3 mesiace.. Priateľ má 40, nie je to žiadny mladý chlapec.. nerozumiem tomu.. Ja mám 28.. Inak sa ku mne správa pekne..
@anonym_autor boze fuj
Je to sedlák, ktorý si zamieňa vtipnosť za primitivizmus.
@anonym_autor ty si tu uz nahodou nepisala?
A pridelili ti ho úradne, alebo čo?
Pokiaľ je takýto už na začiatku, lepší už nebude. A v 40-ke už vôbec. Nejakého vekovo a intelektuálne bližšieho si nevieš nájsť?
Obyčajny sedlák, to, že chlap v 40tke nieje aspoň rozvedený alebo má deti je tiež čudné, takže vieme prečo ostal na ocot
@anonym_autor mam jednu radu: utekaj dlho a rychlo! Ak tu nechces pisat za rok dva ze mas dieta s blbcom, co s tym?
ako tu pise klasik , dalsi co ma zlatu cicinu?
@princkrason myslela som na to, uz som to dnes citala a uplne som vybuchla smiechom 😆
@anonym_autor comu nerozumies? Je to primitivne, chlipne prasa. A este aj ziarlive. Ja zas nerozumiem, preco si este stale s takym primitivnym ziarlivym prasatom? Co ta pri nom drzi?
@anonym_autor jednoznačne rozchodom.. Ty mladá baba sa zahadzuješ s takým buranom. Tvoje sebavedomie asi nebude príliš vysoké momentálne.
@anonym_autor Neisty chudak co nema poriadok sam v sebe a chorobne tuzi mat kontrolu lebo vie ze ked ho prekuknes tak v momente ho vymenis....necaka ta nic pekne ale je to tvoja volba

Čomu nerozumieš? Že je to prasa?