Priateľ a drogy
Zdravim chcela by som vediet vas nazor na priatela pretoze sa bojim ze sa s neho stava fetak, chodime spolu dva roky ja mam 22 on 30 , je totalny abstinet nenavidi alkohol v akej kolvek podobe cize ani pivo ani tvrde . Ale od tohto leta sa rozhodol ze skusi tazke drogy pretoze vyrukoval z teoriou ze nechce na smrtelnej posteli lutovat ze neskusil . Ale zrazu zo skusania presiel na to ze uz ziadne dovolenky nepotrebuje ze si zoberie par dni volna na lsd trip . Na diskoteky nechodil nikdy lebo sa tam nudi ale zrazu chce raz mesacne chodit lebo si da s kamosom extazu a ze sa bavi , tieto dve drogy ospevuje vyslovene sa tesi na posledneho v mesiaci aby mohol ist na diskoteku s kamosom .Ma zbierku pravidiel brania drog pride mi to scestne ze sa tak moze clovek na nieco take ako drogy tesit . Bojim sa o neho kedze takych uz bolo co hovorilo ze to maju pod kontrolou a nemaju .S pozdravom natalka
@michal3691 Tam sme boli maximalne este hodinu po uziti, to bola ta prijemna cast….Potom sme sli domov, akoze haluze typu za rohom je potkan, tociaci sa luster ako kolotoc s roznymi farbami…..a nie a nie to prejst trvalo to cely nasledujuci den, i ked to slablo…Uprimne, mala som z toho obrovske vycitky a bolo to dost take hororove….Kazdopadne mi to stacilo na to, aby som uz nikdy nic take neskusila...nic prijemne, skor naopak
Nikto nic neocakaval, ponukli, vzala som si sama dobrovolne.....potom som si trieskala hlavu o stenu na dalsi den
som odporca drôg....ale dnes je už veľa ľudí, hlavne mladých, čo majú skúsenosť s nejakou ľahšou drogou - aspoň raz....paradoxne, čím vzdelanejší a čím náročnejšie štúdium, napr. vedeckého smeru, či medicíny - tým viac experimentujú a chcú sa dostať za hranice bežného poznania....a keby všetci z nich mali byť závislí feťáci...? my povedzte kto z vás na internáte VŠ v zahraničí či u nás nemal k ľahkým drogám prístup - minimálne k tráve 🙂
@robin_claire vidis a mne sa prave ze toto na tom paci , lenze v lese , stromy sa hybu farby sa krutia no parada a este pocit absolutnej spokojnosti a blazenosti . po 8 hodinach idem domov vyspim sa a na druhy den uz ok . A sak ja nehovorim o tom ze ta niekto prinutil to si vziat ale napriklad ty si nemala byt potrebu na diske a napriklad kamosky by tam boli a este by chceli aby si tancovala alebo daco 🙂 v Byte to ties nieje ok hranate tvary na to zle vplyvaju , idealne su stromy alebo luka kde ked vietor vlni travu ( taku nekosenu ) to je zazitok .
@malabiba no sak to medici su ty najvecsi fetaci co poznam 🙂 aj na intrakoch aj kamosi co su lekari . Kto chce ten si zohna a preco to asi tak je ? lebo zo vzdelanostou to clovek pozna kus do hlbky ale to sme uz preberali ze na jednej strane niesu ani skusenosti a na druhej strane ani nemaju prestudovane nic , ziadne dokumenty nevideli ani prasivu wikipediu si nepozru len maju dogmy ze drogy su zle a som fetak a podobne , ale ked predomna daju nejaky konstrukcny navrh v autocade tak to isto zvladnem lepsie ako tie co si mysli ze neviem naratat do 5 a som vygumovany a toto sa mi nepaci ,staci ze raz poriadne zrubali a teraz im mam povedat ze su alkoholicky ?
@sardinka335 chodila som na jogu niekoľko rokov a dodnes ju doma cvičím a k holotropnému dýchaniu sme sa nikdy nedostali a to robím kundalíni jogu, ktorá obsahuje ozaj silné dýchacie techniky...asi by si sa naozaj nemala vyjadrovať úplne k všetkému a zvlášť k veciam, ktoré si nikdy neskúsila. Ak niektorý inštruktor jogy robí s cvičencami HD, tak je to asi riadny kaskadér a trúfalec, ktorý si koleduje o problémy a pravdepodobne ich skôr či neskôr bude mať.
@alaguema počúvaj ty kundalíni - ja som napísala ze k holotropnemu dychaniu nepotrebuješ vyslovene ziadnych lekarov ako ty tvrdíš v prispevku na strane 6 toť vsjo.
@sardinka335 ja som napísala, že každý súdny človek, to bude robiť pod dohľadom lekára. Nie, že k tomu lekára nevyhnutne potrebuje. Dýchať vieme všetci aj bez lekárov. Píšeš o veciach, ktorým nerozumieš asi tak, ako si zrejme nebola nikdy na žiadnom "lepšom kurze jogy", inak by si vedela, o čom to je. Joga nie je o kurzoch. Je to cvičenie a životný štýl. A každý inštruktor, ktorý by tam "vyučoval" HD, nie je pri zmysloch a ten kurz nie je "lepší", ale asi fakt najhorší a vedie ho niekto, kto nemá šajnu.
@alaguema ja som skusil holotrop aj sam , vysledok bol ten som spadol na zem cize modriny a podobne , preto tam niekto musi byt aby cloveka vedel drzat pred pripadnymi padmi 🙂
@michal3691 jasné....ja by som to sama neskúšala, mám dve deti, ktoré ma potrebujú 🙂 Ale je to zaujímavá technika a cvičenie jogy ma k tomu naviedlo práve preto, že som experimentovala s dýchacími technikami a výsledky boli zaujímavé...ono fakt človek vie tie zmenené stavy vedomia navodiť aj bez drog a mňa to vždy fascinovalo. Len treba mať rozum, mieru a kontrolu.
@alaguema zaujmave ze pri holotrope treba mat rozum mieru a kontrolu ale pri ostatnom to uz neplati 🙂 nevadi , holotrop je fajn ale je to kratke 🙂 to si mozem kludne potiahnut plyn zo spreja od slahacky a mam to iste ( samozrejme ale bez tej komy ) a asi 5 minut 🙂
@michal3691 preco mas dievcensku fotku?
@michal3691 pri všetkom je treba mať kontrolu, rozum a mieru. Nikde nepíšem nič iné. Je to na tebe. Ja som ti nepísala kázne o škodlivosti drog. Iba som opísala iné cesty k podobným výsledkom. S tým, že HD človek nerobí pre pôžitok, ale pre poznanie.
@dorsetka pretoze ta fotka je nefaultna kedze je to zenske forum a nemam potrebu ju menit .
Cela tato tema je chora. Hadat sa s prefetovanym mozgom o tom o com je dokonale presvedceny ze zvlada. Taku holu rit zvladas! Placas tu stupidne omielane stokrat ze dogmy a to co ty siris je co? Boze hlava jedna zlsdckovana. Je mi zle z toho ako sa snazis vmanipulovat vsetkych do toho ako vies co robis a si studovany a je to normalne. Grcam z teba ty nafuknute super ego a dufam ze ta v zivote nestretnem lebo by som vytrhala prve zihlavy a vyflaskala ta po tvari zeby si bol fascinovany aj sest hodin a nielen dve z pupavy a vlnenia travy. Ludia vedia byt v euforii z lesa a diskoteky aj bez drog ale to su normalny ludia a nie 30rocny tupani s komplexom menejzazitkovosti zivota.
@barnica s tou žihlavou si zabila🙂 to budem používať🙂))) Inak myslim si ze chalan mal velmi tazke detstvo, naplnene odstrkovanim (100% tieto hlupe reci o detoch pocuval denne od svojho otca), studovany nie je ani nahodou a v zahranici robil mozno tak na stavbe ( aj to ho rychlo poslali prec, lajdaka).Ziadne byty nema.Jedine po to mozno tuzi.Je to notoricky klamar ( na diagnozu) a sam veri, ze zije zivot ktory opisujse.A som presvedcena, ze je homosexual, kt. nie je schopny prijat svoju odentitu, lebo bol v detstve zneuzivany.Je to vlastne chudak s chorou myslou. Ocakavam od neho reakciu, samozrejme urazlivu.Len som zvedava, ci je schopny vymysliet nove vety. Ale ja s nim nediskutujem, pisem to vyhradne tebe
Sama sa pri týchto obranných reakciách michal3691 divím, že mu to partnerka zožrala aj s navijakom. Boh už možno vie, čo tu bude o rok ona písať. My si môžeme iba tipnúť.
Preboha, do tejto diskusie som sa zapojila uplne na zaciatku a myslim ze Michal je chudatko, ktore potrebuje pomoc.. Ale pride mi od neho trapne ze to riesi na forach modrehokonika urceneho hlavne pre mamicky, deti a rodiny.. Je to trapne ked hovori aky je vzdelany a aku ma nad sebou kontrolu..
Chod sa poradit do blavy na protidrogove ti odporucam ja.. Nie tebe michal, ale jeho frajerke..tam denne robia s takymi co to ,,maju pod kontrolou" :D
Mne sa zda ze Michal presvihol mladost a teraz to chce dobehnut.. Len ono uz by mal byt rozdiel vo vyzretosti psychiky 17rocneho a 30rocneho.. No ale bohuzial.. Ruky prec dievca..
@alaguema je možné, že sa inšpiroval aj šamanmi ako píšeš, ale všade sa o HD píše ako o metode S Grofa. Manžel bol pred 2 týždnami na jednom terapeutickom výcviku a viedol to tam bývalý kolega S.Grofa, ktorý spolu s ním robil výskumy s LSD... (samozrejme že to skušali aj na sebe...)Zaujimave 🙂 A nieje z neho žiaden feťak ani nič podobné. A z Grofa evidentne tiež nie, prednáškami o HD pobehal celý svet a je to jeden uznávaný odborník... Podla niektorých tu mal skončiť pod mostom chudačik vyfetovaný. 😅
pre mňa osobne je najhoršia droga alkohol a myslím, že aj najviac ničí vzťahy a rodiny....prečo? lebo s tým mám skúsenosť - zabila mi krstného otca....a bežne ju kúpime v každom obchode...
no,poznate sa dva roky,nepije ,odmieta akykolvek alkohol.ak nevies nic o jeho minulosti,tak toto mi tak sedi na abstinujuceho narkomana,ktory zrecidivoval.
chodte si vyzrat a tvarte sa ze je to ok , kazda z vas ma totalne mylne teorie ale ako sa vravi kazdy clovek si dovod definuje dovodom co mu najviac vyhovuje , si chory ? to pretoze drogy , nepijes ? ale ved jasne abstinujuci alkoholik . Co takym tupkam mozem na to povedat no nic vy mate ucele nazory za jednu sekundu , ale tak robit si mozeme co len chceme o tom demokracia je .
Mmichal ty si rob zo zivotom co chces ale nekaz ho zbytocne tvojej drahej ktoru podla tvojich slov mas ako vankus pretoze mne keby povedal partner ze dokaze bezo mna zit tak by videl kufre pred dverami a zil by.
michal3691 fetovať a ešte na modromkoniku o tom poučovať, nevychádzam z údivu. Aj ty máš o celom svete jeden názor, že je zlý ten svet a nikto ti nerozumie. Amen. Koniec diskusie. ☹
@barnica no zrejme preto ti to nepovie , nevie byt sam , ma nutkavu potrebu niekoho mat , ale nie kazdy je taky , ze ma depky s toho ze nema vztah , a okrem toho frajerka o tom vie ja som jej to povedal ze som s nou pretoze chcem a nie pretoze musim niekoho mat .
@emocka spomen si na to ked si nalejes palenku ak si ju nenalejes nikdy si vlastne len preliecena alkoholicka co pred tym pila .
michal3691 vidíš ty už vôbec nie si kompletný. Čo ty o mne vieš?
tuto diskusiu by mali na koniku zrusit, nechapem preco si na takomto portaly pisu fetaci... haloooo, toto je pre mamicky, deti a veci okolo...tu to nikoho nezaujima tvoj zivot...halooo maminy nemam pravdu? 🙂
@emocka toto je jeho jediný prejav od začiatku diskusie, útočiť na veci, o ktorých vie veľké kulové... a na ľudí a ich rodiny... proste chudák, ktorý sa nevie inak brániť, len samými útokmi... ale niet sa čo čudovať, pomaly ale isto prichádza o zdravé bunky, rozum, súdnosť.... a ako badám, komplexov má viac než dosť... 😉

@robin_claire konecne niekto kto do toho moze nieco hovorit , no vidis ja som hasis nemal ale to je v podstate koncentrovana trava cize obdobne ucinky , lsd sa na party v ziadnom pripade nedava , na lsd nemas potrebu nic riesit a potom vnika bad trip ked to od teba niekto ocakava alebo ta este niekto do toho vyslovene nuti , no asi zrejme o tom dopredu nic nevedela co mas od toho cakat ale davat si halucinogen na diskoteke nieje to najspravnejsie riesenie . Ale tesi ma ze aspon nejake skusenosti mas i ked zle , ja som este zlu skusenost nemal klop klop 🙂