icon

Priateľ a drogy

nattallka
12. nov 2015

Zdravim chcela by som vediet vas nazor na priatela pretoze sa bojim ze sa s neho stava fetak, chodime spolu dva roky ja mam 22 on 30 , je totalny abstinet nenavidi alkohol v akej kolvek podobe cize ani pivo ani tvrde . Ale od tohto leta sa rozhodol ze skusi tazke drogy pretoze vyrukoval z teoriou ze nechce na smrtelnej posteli lutovat ze neskusil . Ale zrazu zo skusania presiel na to ze uz ziadne dovolenky nepotrebuje ze si zoberie par dni volna na lsd trip . Na diskoteky nechodil nikdy lebo sa tam nudi ale zrazu chce raz mesacne chodit lebo si da s kamosom extazu a ze sa bavi , tieto dve drogy ospevuje vyslovene sa tesi na posledneho v mesiaci aby mohol ist na diskoteku s kamosom .Ma zbierku pravidiel brania drog pride mi to scestne ze sa tak moze clovek na nieco take ako drogy tesit . Bojim sa o neho kedze takych uz bolo co hovorilo ze to maju pod kontrolou a nemaju .S pozdravom natalka

apb
16. nov 2015

@katy31 Ja mam pocit, ze on tu ako jeden z mala, diskutuje slusne a urazas ho napr. ty

1erika3
16. nov 2015
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

ked si vezmem ze mnohokrat sa zlostim a nadavam na mojho chlapa a to mozem byt v podstate naozaj rada aky je..

jamnicka
16. nov 2015
Používateľ jamnicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

na tvojom mieste by som uz davno usla

libka1
16. nov 2015

@lumipa presne tak, neviem odkedy je modry konik fetackym brlohom 🙄 ta prvotna otazka ok, ale tie diskusie co tu poniektore osoby rozvijaju a propaguju kde co, je uz fakt nechutna...

ali223
16. nov 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

aj ja by som uz davno usla na tvojom mieste

lumipa
16. nov 2015

@libka1 jako ja neviem ci si chalan potrebuje zvysovat ego, ale ak ano myslim ze je na zlom mieste...
a tie baby co mu to odobruju, to su ako mamicky?
jako boli sme pubertaci vsetci, hocico sme poskusali ale neviem si predstavit maminu co to teraz propaguje... som zvedava ci by sa im pacilo keby taky zivot viedlo ich dieta...
Mal by to tu admin zrusit!

michal3691
16. nov 2015

tu nejde o propagaciu len to ze ja som povazovany za fetaka za 3 razy co som si to dal o tom to cele je , hlavne ze vy mozete chlastat a nieste povazovane za alkoholicky , to je z dovodu spolocenskej tolerovanosti alkoholu , ja tu dostavam naklady a ked vratim tak ste tazko nestastne a chcete zatvarat debatu 🙂 Ked by niekto napisal to iste s tym ze si raz mesiac da flasu zrejme by to nebola az tak tragedia pretoze s tym ma kazda skusenosti , ale drogy fuj ,hlavne ze o tom vedia prd hlavne ze su na to odbornicky .

lumipa
16. nov 2015

Ale naco o tom pises tu? ved toto je portal pre mamicky a deti a tak..🙂
Frajerka sa spytala, baby odpisali a hotovo nie?
Ved ked sa ti zda ze si tu taky nepochopeny tak proste kasli nato a pis niekde s ludmi co zdielaju tvoj nazor...
neber to ako utok, len sa mi zda naozaj take cudne rozoberat to na konovi🙂

sardinka335
16. nov 2015

ano...my sme tu alkoholičky a on je lietadlo... 🙂

michal3691
16. nov 2015

@lumipa lebo je demokracia preto to pisem 🙂

marcela305
16. nov 2015

@michal3691 predstav si ze podaktori ani nepiju a nepotrebuju drogy aby sa robili zaujimavymi alebo aby sa zrelaxovali a podobne dristy ...vo vztahu by som to netolerovala lebo drogy moc nie su na to aby si s dakym zakladal rodinu,,..

libka1
16. nov 2015

toto musim mojmu muzovi povedat ze mi do ozranov nadali 😀 on mi zas furt nadava ze ani deci vina nie som schopna vypit. pobavilo 😀

sardinka335
16. nov 2015

@libka1 presneeeeeeee......ja si nie a nie vypiť. Nechuti mi to, 1x v zivote som bola ,,na maderu,, a stačilo. Okrem toho za mna piju iní ak je prilezitosť - ja som furt šofér. Ale poharik vinka, šampusu neodmietnem ked je oslava...včera sme mali oslavu a ,,pili,, sme šampus Moet Chandon tak to sa neodmieta.... 🙂

michal3691
16. nov 2015

@marcela305 iste ano su taky ktory nepotrebuju , aj napriek vseobecnemu povedomiu by som ani ja nepotreboval ked by ma naplnalo nieco viac nez tie drogy ktore spominam , chodit do roboty pratat okolo domu ma bohuzial nenaplna natolko zeby som reset s casu nepotreboval 🙂 nehovorim ze je to dobre ale nehovorim ze je to celkom zle , proste takto to je .
@sardinka335 ja viem ako ti je 🙂 ja ties nepijem a robim sofera kamosom ktory musia pit kazdy vikend mna len serie ze som davany na tu istu respektive horsiu rovinu ked si sem tam z casu na cas dam , aktualne som nemal cez 3 mesiace nic . Ale som vygumovany fetak co nic nevie.

nibiru
16. nov 2015

s osobnej skusenosti ti poviem zavisli človek nikdy neprizná že je závislí,už len to že celý týžden sa teší na to kedy si drogu dá je otázka času edy to nebude stačiť a víkend nahradí všedný den za druhé človek sa stáva závisli vtedy ak jeho bežné činnosti nahrádza potreba byť mimo reality.Mam poznám x závislych tí ludia potrebuju dostatočný stimul aby prestali,obyčajne pád na dno a znouodrazenie ty sa akokolvek môžeš snažiť nič nezmeníš pokial sa sám on nerozhodne,ubezpečujem ta že sa budete čím dalej tým viac od seba vzdalovať on bude uprednostnovať nove zaujmi,nepomožu ani vyhražky ani plač.Na rovinu by som si sním sadla a porozprávala sa s ním ako si predstavuje svoju buducnosť. pozor drogy idu ruka v ruke s hepatitidou C ja som mala tu smolu že byvali frajer s ktorým som žila bol bývali feták a ju mal o tom som ja ale nevedela tak ma obdaroval.naštastie som dnes zdravá ale liečba bola náročná.

zita19
16. nov 2015

@michal3691 male jazykove okienko na dnes vecer:
Pridavne mena muzskeho rodu v nominative mnozneho cisla a zamena ktory, aky, taky, ten sa pisu s makkym I na konci. Takze:
su taki, ktori potrebuju...
kamosom, ktorí musia...
(ciarku pred ktori a ze ti odpustimm to uz je prilis zlozite veta hlavna a veta vedlajsia v suveti...)
Neviem ci si vygumovany fetak, to je naozaj tazko sudit, aj ked som velmi naklonena prave k tomuto pomenovaniu tvojej osoby, ale urcite si vygumovany z pravopisu 😉 Tych chyb v tvojom pisomnom prejave je vela, ale prave tieto mi najviac kolu oci 😝 😖

marcela305
16. nov 2015

@michal3691 pozri to je tvoj pohlad na vec ze raz za cas atd..lenze moja teta mala presne muza ktory tiez hovoril ze si da raz za cas potom to bolo raz za mesiac potom raz za tyzden a nakoniec kazdy den..a stale hovoril ako je vpohode a ako to ma pod kontrolou a cuduj sa svete zena sa snim rozisla a to mali dve deti spolu ...u mna to bol ubohy pozer ... a taku mienku mam aj o tebe... ludia co potrebuju drogu su uboziaci co nevedia co je dolezite nic viac nic menej

michal3691
16. nov 2015

@nibiru ale preco aplikujes nieco pre vsetkych , uz aj keby to bola pravda plati to na cca 5 % ludi taka je studia , aj bill gates si daval , aj steve jobs si daval a boli to kapacity a nestali sa s nich trosky a neviem kto vsetko si to dava aj daval ale ani ti to nepovie ked vidi ake mas nazory a bude ti nakladat od rana do vecera tak si dva krat rozmysli ci mu to treba aby to musel pocuvat pritom to tak vobec byt nemusi . Ja sa netesim ze si dam , proste cas plynie , povinnosti splnene je dobra nalada preco nie , ale vyslovene to nevyhladavam . Ale no toto uz prehanas sak ty nemas ani ponatie ako sa lsd aplikuje ked mozes napisat toto : pozor drogy idu ruka v ruke s hepatitidou C ja som mala tu smolu že byvali frajer s ktorým som žila bol bývali feták ...... Najprv si nastuduj ked sa vyjadrujes iba zbytocne strasis ludi .
@zita19 ked sa zena nevie vyjadrit k teme ale ma nutkavu obsesivnu potrebu nieco napisat ( ako ja si dat drogu podla teba ) tak zacne bud s tym ze som trapny alebo zautoci na pravopis ale k veci neda nic 🙂

@marcela305 no nech mne je to jedno co si o mne kto mysli , niesom ovca co sleduje davy lebo nema nazor

marcela305
16. nov 2015

@michal3691 TAKZE preto ze si obcas das si neni ovca a si lepsi hej??tvoj zivot musi byt vemi zmysluplny hadam aj frajerka sa tesi z tvojich super povahovych vlastnosti a nazorov ...budes super prikladom pre svoje deti🙂

zita19
16. nov 2015

@michal3691 nastastie viem prezit svoj zivot plnohodnotne a stastne aj bez chemie, takze nie som odkazana na taketo "ulety".

nibiru
16. nov 2015

@michal3691 ja nikoho nestraším je to realne riziko nie len pre tých čo beru drogy ale pre každeho takým štádiom ktoré tu rospisuješ som prešla ako 17 ročná a presne viem čo som robila kedy radosť s víkendu prešla do stavu že ma prestali tešiť bežné veci,zaujímave že v tom čase som chodila pravidelne na testy a bola zdravá ako repa aj ja som padla na dno ako 19r. a postavila sa z neho prerušila kontakty presne z ludmi ktorý mali na všetko hlavne na to prečo skvelé argumenty.bohužial ani ako 23r. som si našla frajera bola sím polroka netušila som že bol feták nepriznal sa mi s tým a po pol roku som sa dozvedela že je nakazený ked som šla k lekarke prve testy boli negatívne o pol roka pozitívne ja nemusím študovať prežila som to na vlastnej koži a presne viem kedy som sa nakazila pri sexe,jasne dostať ju možeš cez tetovanie,akupunkturu,transuziu atd... ale stačí mala ranka,požičaná žiletka,pinzeta krvacanie dasien a ja som kvôli liečbe 2r. trpela ked som sa poranila musela som všetko dezinfikovať karma je svina ja som to prijala s dotyčným som skončila na súde kde dostal 2r. za umyselne nakazenie nakolko ak niekto toto ochorenie má je povinný ho oznámiť.Dondes chodím na kramare na konroli hoci som už 10r. zdravá viem kto tam chodí aký ludia a veru predpoklad ludí nakazených čo o tom nevedia je cca 50000 ludí,na hraničnej ju ma pomaly každý liečený feták nemá príznaky len ticho zabíja.a ANo priznávam sa že po tejto karme mám averziu na fetákov,kurevníkov ktorý vededia čo je kondom naštastie rešiť to nemusím mám krásne zdravé dieťa,skveleho muža a nepotrebujem chemické stimuly na to aby som sa cítila euforicky a štastne.

nibiru
16. nov 2015

lsd ...časom príde iné...ketamín,efedrín,marihuana s lsd ...ja som sa nenakazila podaním drogy ale sexualnym stykom s človekom ktorý drogy v minulosti bral.Kde máš istotu že človek s ktorým budeš sexovať napr. v euforii lsd extazi,marihuany predtým nespal s niekým kto neaplikuje iba lsd ale napr. pervitýn? tu je ta podstata!

michal3691
16. nov 2015

@marcela305 ja neviem ci budem ale deti si maju najst vlastnu cestu a ne aby slepo pocuvali mna ale inych , vlastna cesta ale tuto vela ludi nezvlada robia to co vsetci .

@zita19 ty mas ulet tu na konovi , si v rausi ked mi mozes nieco napisat ja to chapem 🙂

@nibiru ty si brala ako 17 rocna lsd ? ta vidis si zivy priklad toho ze ludia nekoncia nejak extra zle v porovnani s tymi co neberu 🙂 No mala si to tazke ale ako kazdy definujes dovody dovodom ktory ti najviac vyhovuje , ked by si mala ponatie ako sa vlastne lsd berie tak by si taketo nazory nemala 🙂 len potrebujes triedneho nepriatela ktory za vsetko moze a to su v tvojom ponimani fetaci 🙂 vyborne 🙂 zltacku mozes kludne dostat aj od niekoho kto drogy nikdy nebral napriklad ,ale to ze iba fetaci nik iny neznamena ze to tak je 🙂 To ako keby ze povies kazdy buzerant ma hiv ( vyskyt je vysii nez v beznej populacii ) ale nie vyjadrovat sa slovami , kazdy a vsetci

michal3691
16. nov 2015

@nibiru podstata je ta ze mam frajerku ktora drogy neberie a je proti nim , a ja pocas drog na sex absolutne nemyslim po prve pretoze ze nemam dovod , po druhe bolo by vysoko nezodpovedne mat sex pocas toho ako clovek nieje pri zmysloch , toto ma ani nenapadlo , a to ma frajerka prehovarala ze skusme ze ake to bude nene s takymi vecami sa nezahravam , a dalsia vec nekombinujem , ked idem na lsd nemam nic ine , ked idem na ekyne ties nic ine , nemam potrebu to kombinovat ani teraz a ani nebudem mat ale to by si musela chapat rozdiel medzi zavyslakom a obcasnym uzivatelom . Mam kamosa ktory zacal v rovnakom obdobi ako ja a dneska je fetak presne ako vravis berie to kazdy druhy den , vola mi speckovany ci idem vonka , no nejdem pretoze on nevie najst mieru . Ako vravim mieru treba v kazdom aspekte zivota , clovek moze byt zavyslim na vsetkom ak si neda pozor .

nibiru
16. nov 2015

@michal3691 nikde som nepísala že som brala lsd na to človek musí mať povahu ja som nemala rada drogy kde hrozili halucinacie na to stavana nie som,to že ja som dopadla dobre je tým že som chcela mala som dôvod len škoda že trvalo 2r. kým som vtedy ten dôvod našla moja najlepšia kamaratka ho nenašla ani potom čo porodila 2 deti bohužial dovod sa našiel až po 12r. ano tých čo nebrali drogy a mali hepatitídu c je male prercento tak sa naozaj ospravedlnujem za škatulkovanie všetkých. 😉

lumipa
17. nov 2015

@michal3691 Ale na konika? ty si ozaj neni v poriadku...lebo je demokracia? to co je za odpoved?
Ono vies aj v demokracii platia iste nepisane pravidla a neviem aky mas pszchicky problem (nepochybne dost velky) ked potrebujes svojimi srackami zatazovat mamicky na konovi :D
vyries si ho so svojou mamou...

lumipa
17. nov 2015

@zita19 A potom tu tvrdi aky je studovany 😀

lumipa
17. nov 2015

@michal3691 Boze ty mas nazor, ze obcas brat drogy je super? ty si to teda daleko dotiahol 😀

katy31
17. nov 2015

@apb tak si prečítaj celú diskusiu, od začiatku sa naváža do príbuzných prispievateliek, posudzuje celé rodiny, na základe príspevkov mamičiek.... a že nemá súdnosť a zdravý rozum, to je fakt, za tým si stojím, to nie je urážka, ale konštatovanie, ak by toto mal, nezakladá diskusie s týmito názormi, je trošku pokorný, a nevystatuje sa, Ja jenom Já....

katy31
17. nov 2015

@sardinka335 @libka1 no to je ďalšia vec, že tu vykrikuje mamičkám, čo sú poväčšinou tehotné, dojčia, alebo sa snažia o miminko, že sú alkoholičky.... 😀 😀 😀 a potom mi niekto napíše, že tu urážam Michala, tým, že nemá súdnosť..... ďalší príklad, že ju fakt nemá... @apb