icon

Priateľ a drogy

nattallka
12. nov 2015

Zdravim chcela by som vediet vas nazor na priatela pretoze sa bojim ze sa s neho stava fetak, chodime spolu dva roky ja mam 22 on 30 , je totalny abstinet nenavidi alkohol v akej kolvek podobe cize ani pivo ani tvrde . Ale od tohto leta sa rozhodol ze skusi tazke drogy pretoze vyrukoval z teoriou ze nechce na smrtelnej posteli lutovat ze neskusil . Ale zrazu zo skusania presiel na to ze uz ziadne dovolenky nepotrebuje ze si zoberie par dni volna na lsd trip . Na diskoteky nechodil nikdy lebo sa tam nudi ale zrazu chce raz mesacne chodit lebo si da s kamosom extazu a ze sa bavi , tieto dve drogy ospevuje vyslovene sa tesi na posledneho v mesiaci aby mohol ist na diskoteku s kamosom .Ma zbierku pravidiel brania drog pride mi to scestne ze sa tak moze clovek na nieco take ako drogy tesit . Bojim sa o neho kedze takych uz bolo co hovorilo ze to maju pod kontrolou a nemaju .S pozdravom natalka

michal3691
17. nov 2015

@katy31 ja len vraciam pozicane , mne bolo nadavane tak idem na to takym istym metrom

mima4
18. nov 2015

@nattallka
a prečo sa na neho nevyklasles?

vidis s nim svoju buducnost?

tak si predstavujes svojho manzela a otca svojich deti, co bude chodit na drogove tripi?

nattallia
19. nov 2015

Kedze zijem na dedine som na to zvyknuta ze vsetci chlapi chodia do krciem piju , su agresivny u nas to je normalne a moj priatel nieje agresivny nahodou je velmi mily ked je na tom 🙂 Ako priamo som ho na nevidela iba s toho ked mi vecer zavola ze sa vracia domov to je cele . Ale ja som si to s nim vydiskutovala vysvetlil mi to ako to ludia beru uvidime co cas prinesie zatial to nehodlam menit .

libka1
19. nov 2015

@nattallia o aka prudka zmena. Uz je v pohode ze miesto na Korfu pojdete na LSD trip? To ze ty si zvyknuta ze vsetci sedia v krme neznamena ze to je normalne. Takze si vlastne volila cestu "mensieho" zla? 😅

nattallia
19. nov 2015

@libka1 a co je teda normalne ?a neviem kto spominal korfu ? A to je jeho zaluba nie moja, mna pred tym vazne vystrihal ze som mlada ukazoval mi studie a ze nieje vhodne to skusat pred 25 rokom veku , ale ja to ani nepotrebujem .

yakina
19. nov 2015

pre boha 😀 ja by som chlapa, čo sa namiesto na spoločnu dovolenku a spoločne naplanované dni, teší na lsd dni poslala expresne do prdele... 🙄 Tvojej priateľke sa to tiež nepáči, preto asi založila temu. Mam priatela v tvojom veku a rozmyšla nad uuuplne inými vecami v živote(nad buducnostou, nad založenim rodiny atd) Takže ak sa v nazoroch na buducnost rozchádzate, tento vztah nebude fungovať 😝
@michal3691
@nattallka

michal3691
19. nov 2015

@yakina comu ludia nerozumeju toho sa boja a coho sa boja to chcu vysvetlit len sa pytala na uplne zlom mieste 🙂 je to podobne ako keby sa pytala farara na nezavezny sex no co by jej na to asi tak povedal 🙂 🙂

yakina
19. nov 2015

@michal3691 prepáč, ale ja rozumiem, že tebe sa to páči a chceš takto žiť a skušať, OK je to tvoja vec. Mne by sa to nepáčilo na mojom priateľovi a to by som ani nepotrebovala zakladať temu, aby som mala vlastný nazor.

sardinka335
19. nov 2015

@nattallia pre osobu z dysfunkčného prostredia je všetko iné lepšie ako to čo zažívala doma - agresivita, nasilie, alkoholizmus.....čiže toto čo ziješ ty vlastne vnimaš ako to lepšie lebo subjektivne sa ti to aj zda ze je to lepšie - ved priatel nepije,praveze je proti alkoholu, nie je agresivny.
Ale vlastne si spadla z dažda pod odkvap.
No, v ,,dzedzine,, vyber vhodných chlapov nulový tak aj tento je dobrý ved nepije, nebije....a zavolá ze ide domov.
A čo je normálne? Pre kazdeho niečo ine - ale spoločensky ,,normalne,, je vyštudovať, najst si pracu a zaloziť rodinu - pripadne mať vztah, nehovorím ze kazdy ma mať hned deti.
A prepáč ze ukazoval ti študie? Ale len take čo sa mu hodlili do krámu!!! Lebo existuje x študii ktore tie jeho strčia do vačku. Každopadne si naivna, neskusena a podcenuješ svoj zivot - nemáš od neho vyššie očakavania, dedukujem ze ti chyba aj zdrave sebavedomie - pri hentom exotovi určite a z tvojho štylu pisania. Hm...čo ti napisať - ako si si ustlala tak budeš spať..to ukaze čas ale obavam sa ze nie velmi dobre a nie len preto ze obhajuje drogy ale aj preto ze z jeho prispevkov ide sebectvo, egoizmus a samé ja, ja, ja, ja, ja,kopa hnoja, ja, ja ......

michal3691
19. nov 2015

@yakina niekto ma potrebu ju zalozit niekto nie , niekto potrebuje ubezpecenie aspon od 5 kamosov ( kamosiek ) ze to co robi a ako zije je spravne . Ale kazdy sa to niekde naucit musi a je ku cti ze clovek si vie obhajit a povedat vlastny nazor na zaklade nejakych skusenosti zazitkov viacerych informacii a tak .Napriek tomu ze sa nestotoznujes z mojim zivotnym stylom ti velmi dakujem za nazor a hlavne to ze si mi ho podala bez dehonestacie mojej osoby , ked sa tu s niekym takym stretnem zacinam si to velmi vazit takych ludi tu je malo .

michal3691
19. nov 2015

@sardinka335 neni problem daj sem tych x studii co moje strcia do vacku ides som pripraveny . K ostatku sa nevyjadrujem nevies normalne jednat ak takto jednas aj v praci tak to musia mat ludia v tvojom okoli tazke .

libka1
19. nov 2015

@nattallia 😅 to bol priklad dovolenky. Urob ako uznas za vhodne, tvoj zivot, tvoj boj. Aj ked teda verim tomu ze cele toto je fake. 🙄

sardinka335
19. nov 2015

@michal3691 ty si pripraveny???? Ved si ani nevedel rozlišiť starecku demenciu od alkoholickej ty pripraveny!!!
Vidim ze hlavne ty si asertivny - ja som nič zle nenapisala. Ty nezneseš kritiku - vedla seba maš len naivnu kočku ktoru ti všetko zhltne aj s navyjakom lebo si nemala ako utvoriť vlastný a objektívny nazor.a moj čas je vzacny na to aby som tu kopirovala študie ktore aj tak ty čitať nebudeš.
A uz si to raz zapamätaj - ja NEPRACUJEM!!!! NECHODIM DO PRACE!!!!

michal3691
19. nov 2015

@sardinka335 ako som predpokladal ziadnu si tu nedala , tak nehovor ze su ked nedas tu ziadnu z predpokladom ze ja to nebudem citat . Ja si rad precitam co som este necital . Kritiku znesiem ale to co ty robis nieje kritika to dehonestacia osoby ( mna ) . Tak nepracuj ked nechces 🙂

katkabg
19. nov 2015

@nattallka uz by som ho davno poslsla do prdele....to uz co je.....si myslela na to ze stakym fetakom budes mat raz dieta a to co bude natripovany ked bude strazit dieta?Och skoda reci

michal3691
19. nov 2015

@katkabg a ty si vzdy cista ked sa tu o tom tak vyjadrujes ? nikdy ani kvapka alkoholu ?

libka1
19. nov 2015

@nattallia Normalne je nesediet v krme a nefetovat. Sa cudujem ze ti to nie je jasne samej od seba. Co uz. Mudry sa uci na cudzich hybach a hlupy na svojich.

michal3691
19. nov 2015

@libka1 este jej porad kde ma takych normalnych hladat to som fakt zvedavy co napises 🙂

libka1
19. nov 2015

@michal3691 😀 u teba urcite nie. Vyznelo to ako keby taky neexistovali. Vlastne ty budes asi najvacsie terno co ju stretlo...

michal3691
19. nov 2015

@libka1 ja sa sa za sporiadaneho chlapa nikdy nepovazoval , nepovazujem ani nikdy nebudem , a neze neexistuju coby nie len ma zaujma kde sa nachadzaju taky co nic neriesia nechodia do krcmy , lebo ak taky chalan chce stretnut babu okrem kauflandu a prace mi nepride ina moznost 🙂 ale ja som chcel vediet od teba ze kde ?

libka1
19. nov 2015

@michal3691 ako by konkretne tebe od mna tato info pomohla? nebudes svoju naivku na taketo miesta pustat? 😀 😀 😀
@nattallka a ty si sa nam kedy zmenila z nattallka na nattallia? malo nickov sa vam zda ze tu je, tak to trochu ozivujes?

libka1
19. nov 2015

Uz fetoval moja aj 15. marca ked si tuto temu zakladala? 😅
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/buducnost-vztahu-2/

michal3691
19. nov 2015

@libka1 ale ja niesom despota nech sa rozhodne sama ja som jej svoje na danu temu uz vysvetlil 🙂 Ale tato info zaujma aj mna ze kde taky sporiadany chlapi chodia von , toto by iste zaujmalo aj vecsinove osadenstvo slobodnych zien alebo mamiciek co tu su a niekoho si hladaju .

libka1
19. nov 2015

@michal3691 praca, skola, kino, koncerty, kupalisko, dovolenka, kaviarne, sport, aj na nete takych kludne stretnes, atd.
Miest je dost, ked niekto zasiel aj dalej ako do lokalnej krcmy vie o com hovorim 😉
A kde stretla teba?

michal3691
19. nov 2015

@libka1 ked uz tak hovorila sa ci uz nieco bral , fetuje sa toulen , benzin alebo lak na nechty toto sa uziva inym sposobom a ihlou to nebude 🙂 A ne nebral az od leta cca jul .

libka1
19. nov 2015

@michal3691 teraz pise kto? michal3691? nattallia? natallka?
odborne vyrazy na fetactvo a spol. fakt nepoznam a ani sa s nimi nehodlam oboznamovat 😕 nezahovaraj a daj kde ta stretla.. tipujem tu krcmu...

michal3691
19. nov 2015

@libka1 skola neviem neviem tam su v kope vsetci tam to ma ties hop alebo trop nieje istota ci narazi na normalneho , chlap sam v kine na koncerte tak to isto bude cisty 🙂 kupalisko moze byt ale tam ties zarucene , na dovolenke sam ? S tym netom zalezi kde 🙂 Mna stretla na bazosi predaval som akvarko .

libka1
19. nov 2015

@michal3691 vsade to mas hop alebo trop. v tvojom pripade vidis ake lukrativne miesto ze bazos 😀 a podla mna cisty trop 😝 sudim aj podla jej predchadzajucej temy. Ak naozaj existujes, tak chlap ak ty len vyciciava a tazi z hluposti takejto naivky. Nanestastie takychto zufaliek je plny svet. Ked odide tato, pride dalsia. Co uz...

katkabg
19. nov 2015

@michal3691 jasne ze sim cista 😠

michal3691
19. nov 2015

@libka1 co ine sa dalo cakat vsakze od takej stoky ako bazos 🙂 Nemyslim si ze priatelka je nejak naivna , to ze skusenosti nema mozne je ale kazdy sa v zivote hlada nik nejde do zivota s tym ze uz v tak mladom veku vie co chce .