Priateľ a marihuana
Nazdar dievčatá, potrebovala by som poradiť, som s priateľom už nejaký ten čas, zatiaľ spolu nežijeme. Už keď som ho spoznala, vedela som, že mu tráva chutí a dá si, nechcem napísať, že sem-tam, lebo je to viac ako "sem-tam", nevadilo mi to, neni z toho sprostý, študuje, pracuje atď.
Pred nedávnom som mu povedala, že mi to začalo dosť prekážať a bola by som rada, keby s tým pomaly prestal a obmedzil to. Že mu nechcem dávať ultimáta buď ja alebo tráva. Povedal mi na to len to, že či ho už nechcem(?) ...
Nič sa nezmenilo, dokonca keď to znova načrtnem, len mi povie, že mu nemám kaziť náladu. Neviem čo mám robiť, ľúbim ho, ale toto mi vadí a som kvôli tomu smutná ...
@zarica mýliš sa, aspoň čo sa mňa týka, máme s partnerom dosť široký záber, či už šport, alebo hudba, tam sa sústreďuje množstvo ľudí, priateľov, okrem dvoch, čo to s alkoholom občas preženú, občas je myslené pred rokom a potom na Vianoce, nikto z nich ani nehulí, ani nepije. V sobotu sme sa zabávali do tretej do rána, bez marišky, nikto nebol napitý, blbli sme aj bez toho. Je to vždy o tom, akými ľuďmi sa obklopíš. Inak vekovo je to od 18 do vyše 60, vek neriešime, dôležitá je chuť, nie na marišku, ale na šport, hudbu, tanec, blbnutie.
Ak mu to chces zakazovat nelubis ho takeho aky je, uz ked ste spolu zacali obcas si zahulil,vedela si o tom. Zakazovat mu to nemozes,mozes mu povedat,ze ti to vadi,a je na nom,ako s tym nalozi. Chces aby povedal ze prestal a chodil vsade bez teba aby si mohol tajne dat? Huli vela ludi,nie je na tom nic zle,ak to niekto nerobi kazdy den. Niekto ma rad vodku,niekto borovicku,niekto si zafajci. A urcite potom nie je agresivny,ako ma kopec zien co ti tu pisu o rozchode muzov, ktori ked pridu z krcmy po pive a borovickach zmlatia ich.
Ak ho lubis neries to,ak ta lubi aj on,zacne to riesit sam. Tlakom nic nevyriesis. A ak nehuli kazdy den,nedramatizuj to.
@tranquillo
@betkary presne, kolko má rokov? tiež poznám takých zaseknutých huličov čo majú 40-rokov. ja som sa pohla ďalej, oni dalej vysedávajú v krčme alebo v lese a hulia si a ohovárajú. práve dnes som posledné zvyšky tejto zaostalej bandy zmazala z FB. serem ich. len ohovárajú a nič v živote nedosiahli,zasekli sa v 20-tich rokov. hamba im.
ja som presne ten typ čo ty. začala som si už 2x s huličom. Vedela som, že mi to bude vadiť aj som to povedala tomu dotyčnému vždy. jednoducho to nestrpím a raz je to droga, tak je to droga. nenávadim všetky drogy a dílerov.
Ak ti to vadí teraz, bude ti to vadiť aj potom. aj marihuana je závislá a to som kedysi bola v pohode s ňou. Ale už som vyrástla a posunula sa niekde inde preboha. a hentí... aj tento otec môjho dieťaťa... zas začal. serem ho. nech si huli kolko chce, ked sa k tomu vrátil. proste raz ked huli, nikdy uplne neprestane, to je moja skúsenosť.
Netolerovala by som drogy, v žiadnom prípade.
Breptáte tu do vetra sprostosti poniektoré.Aj keď je to starý príspevok vyjadrím svoj názor a skúsenosti.Tráva nie je droga ktorá spôsobuje závislosť.Podľa mna ani cigarety nespôsobujú závislosť.To, že človek nechce akceptovať svojho partnera nie je o tráve, cigaretách alebo alkohole ale o ľudskej hlúposti.Jednoducho nechce.Splietate tu o tráve a pritom ste ju videli možno tak vo filme alebo ste natrafili na ľudí ktorý si nedajú sem tam ale je to ich životný štýl.Za prvé chľast je horší ako tráva.Tráva nevymýva mozog ale naopak človek je po nej pozornejší, vnímavejší a hlavne kľudnejší.Netrvrdím, že je to úžasné.Tiež sa mi nepáči keď niekto bez toho nevie žiť a v zahraničí som natrafila na rôzne povahy ale tvrdiť, že človek nevie prestať je blud a totálny.Tráva nie je droga ktorá spôsobuje závislosť.A už vôbec sa taký človek nechová nijako zvláštne.Oveľa viac ľudí mení alkohol.Tráva možno spôsobí hlad, únavu alebo extrémne vnímanie ale taký človek si presne uvedomuje čo robí.Takže predtým než niečo napíšete sa dovzdelávajte lebo písať o niečom čo ste nezažili nemá absolútne žiadnu váhu.A keď vám vadí, že váš partner nie je ochotný prestať... urobiť nejaký kompromis tak je to jednoducho idiot od prírody nie z trávy.

@zarica veru nie 😀 co uz so sebou narobim...