Bojím sa, že o neho prídem

15. aug 2023

Ahoj. Mám priateľa, nežijeme spolu. Poznáme sa niekoľko mesiacov, zoznámili sme sa na internete. Prvé mesiace sme spolu trávili menej času, nikde sme neboli na cely deň ale stretávali sme sa na pár hodín cez týždeň. Posledné tri mesiace spolu chodíme na túry, kúpaliska, jazera, kino, večere a t d. Celodenné výlety, prespávanie. A ja som začala mat pocit, ze nie som taká akú ma spoznal, ako keby som sa predtým nevedomky “pretvarovala” predtým. Neviem to lepšie vysvetlit. Veľmi chcem aby som sa mu páčila naďalej, a bojím sa, ze nejak si uvedomí, ze toto nie je to čo chce a odide. Čím to je? Mam teraz občas pred ním náladu a vybehnem po nom, lebo mám pocit, že sa mu prestávam pacit a že mu už nie je so mnou dobre. Vek nepíšem, ale obaja sme na vysokej škole. Okrem toho som začala aj žiarliť, predtým mi kamarátky nevadili a teraz začali. On je taky, že je milý na každú, pochváli fotky na internete napíše komentáre, popise čo nove.A mne to nevadilo, ale teraz mi to začalo vadit.Vlastne takto sme spolu začali, s týmito komentármi a lajkami a písaní čo je nové. Čo sa to deje so mnou?

ckocka
15. aug 2023

Keď sa spoznávame snažíme sa ukazovať v čo najlepšom svetle.

tanyan
15. aug 2023

Prečo si stratila sebavedomie?
Čoho sa naozaj bojíš?
Lebo žiarlivosťou a výbuchmi ho od seba iba rýchlo odoženieš a zostaneš naozaj sama.
Si mladá...
Užívaj si život, vychutnávaj si všetko to príjemné a pekné...

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

Stratis ho prave tou ziarlivostou.

soldi
15. aug 2023

Zistila si, ako Ti je s nim dobre a zacala si spochybnovat samu seba. Uvedom si, ze on je s Tebou, lebo chce. Nemate deti, hypoteku ani spolocne majetky. Je to jeho slobodna vola byt s Tebou. Nemusis riesit ine zeny, lebo vzdy sa vrati k Tebe. Ty si jeho partnerka, ta, ktoru si vybral.

Bud sama sebou, pokial Ta nebude taku akcwptovat a milovat, tak potom ten vztah nebude mat dlhe trvanie, je lepsie zist z kratsej cesty.

joesvk
15. aug 2023

Nestresuj a nežiarli. Čo také strašné sa môže stať?Že o neho prides?Ak by ťa on nechcel takú aká si,tak určite stretneš niekoho,kto ťa bude chcieť presne takú aká si 24/7.
Si jedinečná. On môže byť rád, že si s ním.

aeruginosa
15. aug 2023

Nikto nestoji za to, aby si sa takto spravala - tak sebaponizujuco. Skus sa zamysliet, ci v tomto pripade ide cisto o tvoj problem - tvoje sebavedomie, alebo ti priatel svojim spravanim realne dava dovod na pochybnosti…

kassandra25
16. aug 2023

O vsetkom mu povedz. Uvidis, ako to ptijme.

danica2711
16. aug 2023

všetkým, čo robíš, pracuješ usilovne na tom, aby si oňho prišla. Uvoľni sa, správaj sa prirodzene a sebavedomo, nežiarli bez príčiny, to ide po čase (krátkom) na nervy každému

la_dolce_vita
16. aug 2023

Takto ho odplasis od seba... nemozeme byt vo vztahu so strachom, ze skonci, to riziko tu proste je vzdy. Muzi chcu pohodove zeny.. ziarlivost a vycitky nicia vztah.

h2
16. aug 2023

Bojíš sa oprávnene, lebo oňho prídeš. Odplašíš ho svojím strachom oňho, nízkym sebavedomím a žiarlivosťou.

domkakvet
16. aug 2023

Nezacala si mat taky pocit preto, ze on zmenil spravanie a preto si nadobudla pocit, ze uz nie si pre neho ta super?

autor
17. aug 2023

@domkakvet ano. a ani som si to neuvedomila. az teraz keď píšeš toto