icon

Priateľ berie antidepresíva

tvojapusinka
19. dec 2012

Potrebujem poradiť, názor ...čokoľvek...s priateľom som vo vzťahu 3 mesiace..ľúbime sa, teda dúfam 🙂 Včera sa mi zdôveril, že trpí depresiami a že už v minulosti bral antidepresíva. Z mojej strany môže čakať len oporu, to aj vie. Napísal mi, že váhal či mi to má vôbec povedať. Bola som na jednej strane rada, že sa mi zdôveril a odkryl ďalší kúsok seba ale na druhej strane sa o neho bojím. Jeho zmeny nálad som si už všimla, no pripisovala som to stresu z práce a veľa sa toho vysvetlilo...napr. som mu raz napísala pre mňa normálnu sms...ahoj ako sa máš? A vybehol na mňa ako na malé dieťa, že čo to má byť za otázku. Dnes bol u lekárky..antidep. nasadené a odporúčaná liečba
Bojím sa toho, že tie lieky ovplyvnia z časti aj jeho vzťah ku mne. Jediné čo teraz cítim je láska k nemu a strach...netuším čo vôbec môžem čakať...
dnes mi na to povedal že to môže trvať mesiace a až roky. Keď som sa ho spýtala či sa niečo zmenilo vo vzťahu ku mne, tak odpovedal nie. Zdôverujem sa tu, lebo najbližším priateľom nemôžem, poznajú ho a nechcem aby sa na neho pozerali inak.

Strana
z2
kaktusik007
19. dec 2012

@lara30 zavidim???? hmmm.... nekomentujem radsej....
a ja ta neurazam - urazas sa sama.... a na moje slova, takze asi som trafila klincek po hlavicke a moje slova su pravdive.... ale to je jedno, kazda sme si strojcom vlastneho stastia a neviem ako pre teba, ale pre mna je najdolezitejsie stastie a zdravie (aj to psychicke) mojich deti a preto robim veci, ktore robim.... bodka.

lara30
Odpoveď bola odstránená
lara30
19. dec 2012

@kaktusik007 vies moja ja som pisala len svoj nazor 😉
a moj chlap je velkopodnikatel ...tak preto nervny ....ale to isto nieje psychopat 😀 🙂 na jeho obhajobu uz ho do huby neber !!! dakujem :D 😉 😉 😉

lara30
19. dec 2012

@kaktusik007 a moj chlap neberie ziadne lieky ......nepisala som nikde otom :D moj chlap je milujuci clovek ktori nas lubi a ma ako podnikatel zak.povinnosti !!

ematko29
19. dec 2012

@lara30 tak teraz si ma zaskočila,na začiatku si písala ako skusena žena ktorá ma doma muža s depresiou,apísala si
@kaktusik007 že sa nerozumie čo som písala nazačiatku aj ja ,priznávam ale teraz si zverejnila rp čo sa nerobí anakoniec nikto nemá istotu,že ju písala ona.anakoniec ty sa nerozumieš moja čo je človek sdepresiou ak tvoj muž neberie lieky tak otom nemôžeš nič vedieť .nič v zlom ale aj to chvastanie mi v tej téme príde nemiestne,že tvoj muž ponikatel on si to nemôže dovoliť ,ako potom vieš,že má depresiu?som z toho popletená 🙄

lara30
19. dec 2012

@ematko29 joooj zle si ma ochopila tu deku som mala ja poporodnu :D preto vlastna skusenost ...asi som sa zle rozpisala ...ale uz som oki oka 😉 😉 😀 a chlapa mojho som len uviedla ako priklad ....ze bez cigy je nervny ....nič viac , nič

menej 😉 😉 @ematko29 : bud v pohode a ten mail mi naozaj napisala @kaktusik007 - a to ze som ho zverejnila to je moja obrana ...za moju rodinu ..../nikto ju urazat nebude/ .... 😉 😉 chapeme sa dufam a mozes ma nahlasit ked sa to nesmie 😉 😉 😀 😀 v pohode

ematko29
19. dec 2012

@lara30 ok nechajme to už tak dobrú noc.

lara30
19. dec 2012

@ematko29 oki som za :D 😉 😉 joooj este podme o dacom kecat :D

lara30
19. dec 2012

🙂 dobru nocku 😉

princeznicka3
20. dec 2012

ked sa lieci,malo by to byt ok.ved casom uvidis ako sa veci vykrystalizuju

Strana
z2