Priateľ blokoval moje telefónne číslo
Ahojte,
neviem co mam robit. Zistila som, ze priatel isty cas blokoval moje telefonne cislo a povedala som mu, ze to viem. Zena nie je hlupa a ked sa jej po isty cas stale ozyva ten isty obsadzovaci ton, pochopi, ze tu nieco nehra.
Tak to bolo aj so mnou. Sice sa mi ozyval na sms-ky a volal mi ked som nieco potrebovala, pripadne zavolal neskor, ale ked som zmeskala jeho hovor, nedovolala som sa naspat.
Povedala som mu, ze o tom viem teraz, ked bol na dovolenke (s partiou motorkarov, nie so mnou). Napisal mi, ze sa ozve hned ako sa vrati domov. Povedala som mu ok, ale ze viem, ze toto blokovanie uz nie je prvykrat, ze ten obsadzovaci ton tam ma dlhsie.
Uz sa vratil z dovolenky a doteraz sa mi neozval.Vcera som mu napisala, ze ci si teda mozeme zavolat a on mi neodpisal.
Pozname sa uz 10 rokov, viem, ze ma svoje nalady, ale toto je uz na mna vela. Planovali sme spolocne byvanie,lebo zatial je to vztah na dialku, ale teraz som neista. Mam vsak coskoro 30 rokov a bojim sa co ak sa nieco stalo.
Chcem vediet len pravdu od neho. Preco to urobil..Je to pre mna dolezite, aby som sa niekam pohla.
Ale neviem ako s nim komunikovat. Mam pocit, ze sa urazil a teraz zaryto mlci, hoci viem, ze pravdu mam ja a mam pravo na vysvetlenie.
Co by ste robili v mojom pripade? Som z toho velmi smutna. Uz mam v zivote za sebou par negativnych skusenosti a bojim sa teraz, ze to pride opat :( ale nemozem sudit, kym neviem co je vo veci.
Nema to vyznam s nim. Neviem co je to za modu niekoho blokovat a ked odrazu ma naladu tak si zavola dobehne. Iba ta vyuziva a ponizuje. Odstrihni sa od neho a budes mat pokoj.
@carrot_apple zial niektori do tej rieky vstupuju aj 50x. A opakuju rovnake chyby 🙂
ja by som trochu odbocila. niektori chlapi su tutmaci. moj ma napr prve dva roky ani nemal ulozenu v telefone a rodicov nema do teraz ( vraj si pamata cisla) a tomu tvojmu teliatkunieco hlavou prebehlo a napadla ho taka blbost, mozno aj zabudol ta odblokovat a teraz nevie ako z toho von 🙂
mne to vlastne pride celkom funny, lebo keby nebol tlk elegantne by z toho vykluckoval s dakou vyhovorkou, ze to mu chalani a pod. ale je to tlk, lebo uz davno sa ti mal ozvat.
asi to nebude ten pravy, cert ho ber 🙂
no ale ste stale mozebyt ze pride s kyticoua diamantom pre teba, tak by som oko zazmurila 🤗
@deina66 mne raz v práci zazvonil telefon, neznáme číslo, zodvihla som a na druhom konci ženský hlas, - že vraj, "kto som", " ako si dovolujem dvíhať telefón jej frajera" a podobné histerické žvásty, tak jej vysvetlujem že volá na moje osobné číslo, a že ani netuším že kto je jej frajer a kto je ona, potom som sa jej opýtala že komu sa pokúšala dovolať, tak mi to povedala a hned mi bolo jasne. Bol to totiž môj kamarát, spolužiak. Následne som volala kamošovi , že čo to má znamenať, že prečo mi do práce vyzvánajú histerické ženy, tak mi povedal že to je "akože jeho priateľka" ale jednoducho povedané proste mu na nej nezáležalo, bola mu dobrá len na servis ktorý mu poskytovala, žiadnu budúcnosť s nou nečakal, a kedže v ten den nemal na nu náladu, tak jej číslo presmeroval na ženské telefonne čísla, ktoré mal vo svojom mobile, a teda ona zakaždým ked sa mu pokúšala dovolať tak to zdvihla iná žena z jeho telefonneho zoznamu. takže aj tak sa dá. tvoj si ta aspon zablokoval, tento sa ešte na tom aj zabával. čo ti poviem, nenasralo by ta keby ti to dvíhali cudzie ženy.
@adel222 obávam sa , že je to tĺk..neviem aktuálne odpovedať..Evidentne sa ma bojí, to je celé...ale bojí v zmysle, že nechce počuť moju reakciu. Ostatné neviem, nakoľko ho nešmírujem ani nič, neviem čo z toho čo sme tu písali je/nie je pravda.
A ako už niekto napísal - možno sa to už ani nedozviem.
Ale keď ho raz potom stretnem niekde, to stretnutie si do smrti zapamätá...Lebo toto je už moc.
To je chuj.....
moja draha, rychlo to ukonci, pokial si s niekym 10 rokov, urcite sa toto nerobi a spravanie 0 bodov, nehnevaj sa na mna, ale skus sa odosobnit od neho a najdi stastie inde...roky ubehnu a budes lutovat..
Ahoj, urcite to s nim ukonci, to, ze mas takmer 30rokov nic neznamena, este stale nie je neskoro zacat novy plnohodnotny vztah, kde by ste sa s partnerom navzajom doplnovali a mali radost jeden z druheho.tvoj aktualny partner ta iba trapi a zbytocne natahuje tvoj drahocenny cas.s chlapom, ktory blokuje tvoje cislo, ma pred tebou tajnosti, to nema zmysel.a mas jednu obrovsku vyhodu:nebyvate spolu, nemate spolocny majetok, nemate deti, dokonca nebyvate v rovnakom meste(co je super, aspon ho nebudes mat na ociach), takze nevidim tu ziadny dovod na to, aby nadalej tento vztah trval.viem ta pochopit, urcite k nemu nieco citis, ale pokial on nema zaujem, nechce komunikovat, tak koniec.ja by som sa na tvojom mieste s nim uz ani nestretla.velmi ti drzim palce, len zbytocne nestracaj cas s niekym, s kym to nema zmysel a nerobi ta srastnou
@deina66 ahoj.... Okrem toho ze sa nevieš spoľahnúť na neho ako takého, vieš sa spoľahnúť na jeho lásku?? Cítiš ze ta miluje??? Lebo toto sú práve tie drobnosti, ktoré nám dávaju vedieť ze sme pre muža najdôležitejšie na svete... Napísať zavolať ze dom v poriadku ľúbim ta... Tebe sa namiesto toho dostalo odpovede - nechcem byt otravovany, nechaj ma, co sa mne rovná ze skutočne ta nemilujem a nepotebujem... Chlap ktorý ma stat za manželstvo by mal byt milujúci a spoľahlivý... Co keby si napríklad skončila v nemocnici alebo súrne potrebovala jeho pomoc alebo radu a nedovolas sa mu??? Vidím na tvojich príspevkoch ze si s rozchodom uz viac-menej sama zmierena, chod do toho a daj priestor mužovi, ktorý si ta bude vážiť a bude ten pravý 🙂.
A urcite aj on Teba berie ako priatelku? Nie je to skor jednostranna zalezitost? Toto normalny chlap nerobi a niekde vyssie som citala, ze je to len teliatko a on vlastne len zabudol....len si prosim ta nenamyslaj, chalan ta ma v pazi. Chod si vlastnou cestou
Tak od takéhoto chlapa by som už veru ani vysvetlenie nečakala. Nieto ešte spoločný život plánovať. Ako by si preboha mohla žiť s človekom, ktorý príde z dovolenky a nemá ani toľko chochmesu, že sa ohlási, že je doma. Má ťa srdečne v paži.
@iwet7 keďže sme spolu hovorili o presťahovaní sa a sám mi vtedy navrhol, že mi bude hľadať prácu, tak si myslím, že to vážne bral. Do ničoho z uvedeného som ho nenútila.
Preto neviem momentálne pochopiť čo je vo veci. Indícií je mnoho, ale nechce sa mi veriť, že by mi toto spravil, zase nebol buran, ani nič podobné a väčšinou bol úprimný. Momentálne som skôr v šoku z toho, že si jeho správanie neviem vysvetliť.
@ignorantka momentálne už neviem čo cítim, aktuálne len frustráciu z toho všetkého. Ani jesť sa mi nechce. Ale zase nebudem mátožiť po svete, tak sa snažím vzchopiť.
@deina66 Silent treatment, ignorovanie, to su oblubene praktiky psychopatov. A podla toho, ze nevies usmernit ani doternu kolegynu, ktora Ta mozno zamerne tyra otazkami o svadbe, si lahka korist. Si v panikd z 30ky, znizujes naroky, tolerujrs netolerovatelne.
Co takto zdvihnut hlavu a ukoncit vsetky vztahy, ktore Ta zranuju?
@charity v tomto máš asi pravdu, mala som citlivejšie obdobie za posledný čas, samé sťahovania z podnájmu do podnájmu a skutočne som neriešila čo ma nepálilo. Už mi nezostávala energia. Zároveň však musím povedať, že som aktívny človek a dosť činnostiam sa venujem popri práci. Avšak áno, viem, že by som si mala dupnúť. Konečne som bola rada, že aspoň niečo v živote nemusím až tak riešiť (vzťahy) a aha..
Pre info ešte - priateľ má startup, to znamená, že veľa cestuje, častokrát sa stávalo, že mal presmerované hovory kvôli roamingu, preto som prvotne to tututkanie neriesila. Ale zase pracujem v IT, vyznám sa v technológiách mobilných a viem aké aplikácie sa na čo používajú. Takže mi to začalo hlodať v hlave.
@deina66 ,,podla mna mal len zapnuty "nerusit" rezim,, to hadze obsadzovak na prichadzajuce hovory a sms pridu v pohode,, ak bol v zahranici tak sa to da chapat kvoli roamingu, tiez to tak dakedy robim,, a to zvysne medzi nimi, to uz vies/citis nejak ty,, len tolko, ze ked odpoveda na sms, tak nema zablokovane tvoje cislo ale vsetky prichadzajuce hovory.. to kus mozno meni situaciu, ale len maly kus
@deina66 súhlasím s
@charity , mala by si urobiť rýchly a rázny rez tak vo vzťahu akože frajerovi , tak aj vo vzťahu k ľudom čo ti nejakým pôsobom ubližujú . Ja to tak robím v určitom časovom rozostupe... teraz naposledy ked som mala 40 , vyrajbala som ich asi 10, zrušila kontakty, zavrela dvere a finito . Dodnes sa neozvali , buď si to ani nevšimli , alebo im to bolo je
jedno

@deina66 2 roky ste spolu nekomunikovali a vrátili ste sa k sebe... aký to malo význam keď to zasa škrípe? hovorí sa, že dva krát do tej istej rieky nevstúpiš...