Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
@maca1984 ja uz neviem ako si vysvetlit, ze toto nie je normalne.... Toto keby videl bulva 🤷🤦
@martinkatinka môže byť rada, že zrejme sme tu ani jedna neni hovadá.
@maca1984 tak ja priznam, ze tuto diskusiu som nahlasila, uz len kvoli nej, nech to radsej zmazu ....ale vidim, ze nic
@martinkatinka Veď aj ja, a nie raz...
V živote som tu nevidela väčšiu naivitu, strapnenie.
@wanda12 chudera si leda tak ty.
@veronikaszabova toto píšeš každej žene tu na MK 🙄
@katkazocele no uz len ty si tu chybala
@katkazocele asi iné nevie písať a musí mať chuderka smutný život, keď rieši iných
@wanda12 ju si nevšímaj, ona v každej diskusií uráža autorov príbehu, nadáva im , osočuje , ponižuje , pre mňa je to žena s nízkym sebavedomím, lebo si ho takto musí navyšovať na druhých ☹
@katkazocele 😂😂😂😂
Myslis take, co kradnu identitu druhym? Ci take, ktore si tu vymyslaju diskusie o nevere?
@wanda12 moja zlata, ty si ma prva nazvala chuderou.
@veronikaszabova Nikdy som si žiadnu diskusiu nevymyslela 😉
@katkazocele jasneeee. Ani tu,kde ta asi 15 zien oznacilo, ze sa mas vyjadrit a ty si to ignorovala.
@veronikaszabova lebo sa mi nepáči ako sleduješ cudzie profily ja neriešim ostatných a prajem všetkým len to najlepšie
@veronikaszabova neviem prečo utocis do Katky ?
@wanda12 ja sledujem cudzie profily?? 🤦😂 Ja som ta ani na FB nehladala 😂😂😂😂
@veronikaszabova a mne si napísala, že niesom Ok
@veronikaszabova no chvalabohu, si asi jedna zmala tu ako vidím, jasa nad nikoho nevyvršujem každého sú vážim
@wanda12 podla toho, co tu predvadzas, tak si mame co mysliet? Zverejnujes tu osobne konverzacie, nukas tu svoje tč kazdemu... Takto sa dospela zena a matka nesprava. Uvedom si, ze to tu mozu vsetko vidiet tvoji znamy, susedia, rodina ... To ti nevadi?
Mas tu foto, foto tvojej dcerky, ...
@veronikaszabova aj kadejaky uchyl...
Do rici! Ze mne usiel zaciatok tejto diskusie kym este autorka nezmazala komentare...vecna skoda,vidim ze mi toho vela uslo 😄
podľa fotiek vyzeráš byť zlatá a v pohode. no neviem tie komenty to nejak celé búrajú. ale možno to nie je autorka, možno jej iba niekto sfalšoval foto a píše za ňu.
@banderaska29 pochybujem... Vcera tu davala aj foto psika s dcerkou a aj meno psa napisala.
@veronikaszabova ona sa zrejme nikdy nepouci, ze ?? 🙄
@veronikaszabova áno, len som sa chcela poradiť ohľadom "priateľa ",ale už som to vyriešila áno viem, že treba byť viac obozretne na internete ,a prajem všetko dobré
@wanda12 poziadaj o zmazanie diskusie.
@veronikaszabova áno nemám prečo tajiť, pretože dobrí aj zlí ľudia sú všade

@maca1984 ry sa vážne musíš nudiť, keď sleduješ cudzie profily, sleduj hlavne svoj život, a svoju rodinu taka rada zadarmočko odo mňa ako píšete vy cmuky