icon

Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert

wanda12
27. feb 2023

Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
panonia
27. feb 2023

Muž ma kamarátov ale oslovuju sa väčšinou prezyvkami...pocikala by som sa od smiechu keby o nich hovoril Martinko, Davidko, Radko...

h2
27. feb 2023

@nikolka1986 😂 Doslova. 🍑

martinkatinka
27. feb 2023

@panonia moj muz je Radko. Vola ho tak iba mama a ja 😆

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
27. feb 2023

Paĺko bude nova hviezda Modreho konika Odteraz, ked chlap bude chcieť íst s kamošom na pivo :"Ideš s Paĺkom?" 🤣👏

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
11beautygirl11
27. feb 2023

Mrzi ma to, ale mala by si ho prestat nazyvat priatelom….keby ta chcel, tak sa vidite castejsie alebo spolu byvate. Muz ta bud chce alebo nechce. Medzitym nic nie je…a ked ta chce, tak ver mi, ze si to vsimnes

lija22
27. feb 2023

zamiesaj karty a zavolaj Palka 😃

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
sovica
27. feb 2023

@wanda12 Žena, maj hrdosť! Majuško nie je Tvoj priateľ, len Ťa využíva, ako sa mu to hodí. Možno kamarát s výhodami (raz mesačne?). Aj to som si nie istá, keďže je tam ten Paľko😅
Lístky si nechaj a choď na koncert s kamoškou alebo s niekým iným. A zrušila by som aj celého Majuška. Ty s ním plánuješ nejakú budúcnosť? Lebo Ti je, dúfam, jasné, že s týmto "chlapom"🙈 Ťa žiadna budúcnosť nečaká? Nestrácaj s ním zbytočne čas a svoje úspory.

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
nini1978
27. feb 2023

@wanda12 spava s tebou,lebo napriek jeho správaniu si k dispozícii

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 nie, nelubi ta. Zamilovany chlap sa sprava inak.

tanyag
27. feb 2023

A toto je žena - matka, ktorá má 10 ročné dieťa? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ počuj, mohla si radšej niečo kúpiť dcére za tie peniaze a potešiť ju, alebo vziať ju do kina, na kolačik a pizzu...Kus "klobásy" od zlatíčka ti stojí za takéto strápňovanie sa?

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
27. feb 2023

@tanyag ja mam pocit, ze autorka je taka viacej naivna osoba. Vid jej minulu diskusiu.
@wanda12 hladaj inde, tadialto cesta nevedie.

anastasiagrey
27. feb 2023

@wanda12 prapač,ale si naivna. Zverejnuješ svoje čislo, svoju fotku, jeho fotku, fotku svojej dcery. Bezpečnost na internete žiadna. Neľubi Ta. Využiva. Čo na ňom lubiš ty?

nini1978
27. feb 2023

@wanda12 nie,on len využije situáciu,že si proste ochotná s ním sexovať
Zamilovaný človek je s tebou tak často ako sa len dá,vyhľadáva tvoju spoločnosť,nezaťahuje do vašich aktivít Palka
Len tak na margo- majusko je tvoj prvý vzťah?
Mne proste príde tragikomické,že nevieš pochopiť situaciu

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
lesana25
27. feb 2023

A Marián vie vôbec, že je tvoj priateľ? Chodí s tebou či len ty s ním?

tamitamitami
27. feb 2023

Autorka z týchto správ je jasné že chce ísť omnoho radšej s Paľkom ako stebou. Tak isto si myslím že ťa veľmi neľúbi, skôr ťa využíva.
Lebo nehnevaj sa aby jeden chlap takto reagoval 😂 veď je to na smiech 😂.

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
sovica
27. feb 2023

@wanda12 Tak sa rýchlo odľúb. Lebo toto indivídum Ťa zjavne neľúbi, len využíva, ako sa mu to hodí a Ty to nevidíš, alebo nechceš vidieť. Píšeš, že si osamelá. Tak s tým niečo sprav. Žiješ v BA, tam je toľko možností. Choď na nejaký kurz, kde sa môžeš zoznámiť s inými ľudmi, choď do divadla, do kina, niekde s dcérou, kde sú akcie pre deti a môžeš sa zoznámiť s inými rodičmi. Ušetrené peniaze miň na dovolenku s dcérou, kde sa tiež môžeš zoznámiť s inými ľuďmi. Držím palce a prajem veľa šťastia🍀

tyaja5
27. feb 2023

a to, ze si tu vlastne zverejnila celu vasu konverzaciu, ti pride v pohode? :D to je podla mna ovela horsie ako to, ze chce ist na koncert s nim namiesto teba :D ved je to len koncert, nechaj ho, nech sa zabavi, kamosi su kamosi. o koncertoch viem vselico, odzila som si svoje :D nejde o to, ze by ta nelubil alebo co, ale to je proste uplne o inom. keby si mam vybrat ist s muzom a s kamoskou, tiez by som radsej sla s nou :D