Priateľ chce pozvať na oslavu dcéry jeho kamaráta, no ja nesúhlasím.
Ahojte, malá bude mať čochvíľa rok a chceme jej organizovať oslavu. Priateľ chce pozvať kamaráta a priateľkou s čím nesúhlasím. Odkedy sa maličká narodila videli ju asi 4x na pár minút, nevedia sa mi ani ozvať ako sa máme, keď bol priateľ odcestovaný ani mu ani bu, žiaden záujem z ich strany o nás dve. Len jemu napíšu keď chcú ísť na kávu alebo do mesta. Vedia, že ich nemusím, ale zhnusili sa mi práve týmto prístupom. Priateľ si proste nedá povedať, vôbec nechce vidieť ako sa k malej a ku mne chovajú.
Píšem anonymne nakoľko tu chodi priateľka toho kamaráta a aj moja švagriná
@maciatkolulu našťastie máme iba takéto pre niekoho malicherné problémy. Zatiaľ je to priateľ (snúbenec, len ho tak netitulujem), keďže sme nechceli svadbu narýchlo, ja tehotná a priateľ bol pracovne dlho mimo SR. Našťastie na jeseň ho už budem nazývať manželom. A sme dosť ďaleko od - násť, ale to len tak pre info.
Tak potom nerozumiem, ste ďaleko od nast ročných a teba vzrušuje, či sa ti priateľovi kamaráti ozvali 2x,ci 5 x za rok. Ty nemáš svojich kamarátov, známosti? Fakt ta vzrusuju a rozrusuju nejakí kamaráti tvojho priateľa, ktorí ťa zjavne nemusia a ani ty ich? A k oslave. Véd si ju urobte v úzkom rodinnom kruhu a potom posli priateľa s jeho kamarátmi do mesta aj s dieťaťom do cukrárne, kútika, niekam proste a je to. A kebyže aj dôjde k takej katastrofe, žeby prišli na oslavu, myslím, že dvaja ľudia naviac nie je taká hrozna vec a ten catering zvládneš. 😎😉👍Držím palce. Nerob z toho tretiu svetovú, lebo sa môže stať, že na jeseň nebudeš priateľa oslovovať manžel. Keďže toto považuješ za problém...
Už je frajer konečne manželom ?
Prepáč, ale čo očakávaš? Že sa ti budú ozývať každý deň ako sa má malá a každý víkend budú u vás varení-pečení? Vieš, to nie je rodina, to sú vaši kamaráti, aj oni majú určite svoje povinnosti a svoje záujmy, celkovo iné veci na práci, ktoré sú pre nich dôležitejšie a zaujímajú ich viac ako vaša dcéra. A je to úplne normálne. Evidentne s partnerom komunikujú.
@mandarinka555 áno je, nedávno sme oslávili prvé výročie manželstva
@monka105 nikto neočakáva, že budú u nás každý víkend ani že sa budú neviem ako zaujímať..... Len asi som divná, ale nešla by som na oslavu, keď sa o oslávenca nezaujímam a je jedno či má rok, 5 alebo 30
Neber to pre boha, tak tragicky....nech si pozve, koho chce....ber to z opačnej stránky...to je samozrejme len príklad....pozveš si sestru, s jej mužom, ale on ich neznáša....uuuuups....kompromis.....zlato, som vydatá hádam aj sto rokov, viem, o čom píšem.....prekusni a choď ďalej, prídu oveľa horšie veci 😢

@matullienka nakoniec to bola čisto rodinná oslava. Priateľ ustúpil, snáď pochopil, že na prvom mieste je rodina a nie kamaráti 😀