icon

Priateľ chce test otcovstva, ako by ste reagovali vy ?

23. jan 2020

Boli sme na 4D ultrazvuku.. aj ked je to samozrejme velmi tazko vzdy rozoznat, tak na fotke sa zdá že malý sa podobá namna, ked som ukazala fotku jeho sestre aj mame hned povedali ze maly vyzera uplne ako ja..
Priatel sa tak zo srandy urazil najprv sme sa smiali natom celom vsetci, ze ved to sa uvidi po porode atd..ale poslala som mu dnes jeden obrazok tu z mk taky vtip o tom jak svokra hovori ,ze sa ten maly vobec nepodoba na jej syna a nevesta zdvihne suknu a hovori "toto je p**a ,nie kopirka" ....najprv sa smial a potom zase spomenul "ak sa nebude podobat aj namna tak hned testy" ja ho normalne nespoznavam, je mi ztoho zle, maximalne ma urazil.. za celu dobu co sme spolu mu stale sedim iba pri riti, ked niekam idem tak s jeho mamou alebo maximalne s kamoskou na obed .. dokonca som pracovala s jeho bratom, takze aj tam ma mal pod dozorom.. ani raz som nebola na ziadnej diskoteke, chcem tym povedat, ze nema najmensi dovod ma podozrievat z nejakej nevery a teda mam polku tehotenstva za sebou a za tu dobu tie trapne testy spomenul 10 krat urcite.. ked sa urazim alebo ma.to vytoci a urobim cirkus tak to hodí cele na to, ze sa mu stale sniva ze sa nam narodil černoch.. akoze mne je to na jednej strane smiesne ale na druhej sa mi chce plakat ztoho aky je blby.. ako by ste reagovali? Brali by ste to s nadhladom a ak by natom trval nadalej tak by ste pristupili na testy? Alebo by vas tu urazilo..

Strana
z2
vilma7
24. jan 2020

@miiceencoovaa a myslíš že na svk je to ine? Nič iné pomaly clovek nečíta ako tu ma podviedol, tam ma podviedol a pochybujem že to všetko boli len slobodné a verné priateľky.

Veriť či neveriť, opäť je tu každú chvíľu tema, že žena neverí mužovi, kontroluje mobil atď...a manžel jej kvôli tomu hneď nebali kufor a nevyhodi ju na ulicu, alebo?

nairia
24. jan 2020

to je neskutocne, normalne som sa urazila aj za teba a je mi chujovo aj zanho... suhlasim s nazormi, ze dat tie testy urobit, otrieskat mu ich o hlavu a odist... ja by som to vysperkovala, ale ja som extremista - zbalila by som sa okamzite a uz len postou by mu prislo predvolanie na odber kvoli DNA... a este potom postou by som mu poslala vysledky... a to by bol koniec nasej veskerej komunikacie...

tosomja
24. jan 2020

Ja by som mu povedala, ze ak trva na testoch, ok..ale ak bude otcom, rozidem sa s nim, lebo ked nedoveruje nema zmysel zostavat vo vztahu.

miiceencoovaa
24. jan 2020

@vilma7 tak ale zas citát sms a dáš si spraviť testy otcovstva je niečo iné či? 🙂
Akože ja netvrdím, že tu sa nepodvádzali, podvádzajú sa všade hej, ale ja hovorím len z vlastnej skúsenosti...ja som mu bola verná, robil síce v zahraničí, ale bývala som uňho s jeho mamkou, s ktorou som chodila všade, ešte aj keď som robila, tak ma tam občas prišla “pozrieť”...on keď bol na SVK tak sedel u mna v robote po CELU PRACOVNÚ DOBU. Každý druhý víkend som robila 12-tky a on tam sedel cely víkend celých 12 hodín 😀 a keď som otehotnela, tak povedal, že to nie je jeho 🤦‍♀️😀 a kedy som ho akože mala podviesť, keď som mala stále niekoho za ritou? 🙂 a ešte k tomu mi stále pozeral fb, insta, whatsup, sms a pod...takze som si nemohla ani s nikým písať! A stále mi písal, že ho podvadzam, že isto nejdem do mesta s jeho mamou, ale s nejakým chlapom a pod...stále volal jeho mamke, či som fakt s ňou..Čiže šanca nulová...takze preto som si najskôr ja zbalila veci a odišla domov (on šiel bývať k nám) a potom keď to neprestalo, tak som zbalila veci jemu a pekne krásne ho čakali pred dverami.

elenita
24. jan 2020

@miiceencoovaa No, tak toto je uz ina sila ...

autor
24. jan 2020

@miiceencoovaa to nebol moj ex? 😂😂😂

miiceencoovaa
24. jan 2020

@elenita áno a ja som toto celé vydržala dosť dlho, potom som to vzdala...akože on na začiatku vzťahu bol super, úžasný, pozorný, milý...zmenil sa až keď sme sa pokúšali o babo...resp keď som už vedela, že som tehotná..

Hej veď preto viem, aké to je...ešte ako tehotnú ma začali on s jeho mamkou psychicky týrať, čo bolo už cez...prerušila som s nimi kontakty a teraz sa bavíme už len cez súd 🙂 a poviem Vám baby, ke mi takto oveľa lepšie.

moonlight1210
25. jan 2020

Zlatko, zrejme ho neodradis od tych testov, ked on si uz nasadil do hlavy chrobacika mozgozruta a nez sa dieta narodi, tak mu bude v hlave mozgozrutik uz rovno revat od hladu, kedze tam toho nie je vela, co by pojedol.
Proste ak sa pre ne rozhodol, uz ho asi neodradis.

Ale ty sa tiez neurazaj, neofukuj, aj ked toto zenu naozaj maximalne vazne uraza. Stale si opakuj, ze keby tebou nemavali tehotenske precitlivele nalady, vedela by si sa k tomu postavit viac s nadhladom.
Takze mu povedz, ze ked sam sebe neveri (nie tebe! ale sam sebe), ze by dokazal zenu zaujat tak, aby mu ostala verna, nech si teda da tie testy urobit. Ale nech nie je uplny somar a urobi to maximalne tajne a da si ich poslat kamsi na adresu, kde sa o nich nikdy, ale nikdy nedozvies, ze existovali. (Takze najlepsie nech vysledky po precitani spali.)
A po pozreti vysledkov, nech si ide obuchat tu sprostu hlavu o dialnicny pilier, lebo iba tak pevny beton vydrzi taky prilev hluposti.
Pretoze ked sa raz dozvies, ze ta podozrieval a tie testy si dal urobit, beries to ako priepustku, ze si mozes najst ineho, ohladulnejsieho chlapa. Kludne aj po par rokoch, ak to vyjde najavo po par rokoch, nema to premlcaciu dobu. Lebo naco byt takemu muzovi verna, ked ti to aj tak neveri?
Tak nech si to tajomstvo uzkostlivo strazi a modli sa, aby ti ludia, co o nom budu vediet, ti to raz omylom (alebo naschval) neprezradili. Lebo bude v (censored).

A ty sa prestan obhajovat. Urcite nie pred nim. Ze si stale len s jeho rodinou a pod dozorom, atd. Ze ti nema dovod neverit.
Dovod neverit vo vernost svojej polovicky je totiz predovsetkym v hlave toho cloveka. Takze akekolvek dokazy mu davas, vie si ich on v duchu spochybnovat (napr. dava mi dokazy, lebo chce predomnou nieco silou-mocou utajit, ma strach, ze jej na nieco pridem, tak ma chce zaslepit. Ziarlivost totiz nema logiku.).
Pre teba je to akurat ponizujuce mu dokazovat svoju vernost (a citit sa pritom ako poslusny cviceny pes) a aj tak nic nedosiahnes.

jaskolka
25. jan 2020

@hrajka no zbohom 😃😃😃

jaskolka
25. jan 2020

Nerozumiem, ako sa podľa fotografie z ultrazvuku môže riešiť na koho sa dieťa podoba, veď to ani po narodení sa, hneď nedá určit, mnohé deti vyzerajú takmer rovnako, črty až neskôr sa zvýraznia. Keď sme prišli na prax na pôrodnicu, normálne sme boli prekvapene, ako rovnako pár hodín ovi novorodenci môžu vyzerať, nečudujem sa, že také opatrenia proti zámene sa robia. A videla, som veľa novorodencov, no absolútne sa, nedalo povedať, na koho sa podobaju, až o nejaký čas neskôr.

eliska13
25. jan 2020

To nemáte nič iné na robote len porovnávať fotku zo 4D?deti sa často podobajú na starých rodičov či na nikoho asi máte málo starosti.Chlapovi by som vyčistila žalúdok, že si neprajem také reči.Alebo je taký vtipalek a ber to s nadhladom

akbara77
19. júl 2021

Predpokladám,že máte 18 rokov....zo 4D ultrazvuku určiť na koho sa podobá je ....škoda slov....

vorkola
26. aug 2025

@anonym_autor Nech si da spravit testy on ,a nech ich aj zaplati. tak co je to za lasku, ked je tam velka nedovera, a v takej velkej veci.

Strana
z2