icon

Priateľ chodí von ako partia s kamarátkami a babami kúpať

27. jún 2022

Priateľ chodí von ako partia s kamarátkami a babami sa kúpať. Troška mi prekáža, viem, že na kúpalisku sú aj iné ženy ale on sa vyslovene chodí s nimi kúpať

maminkadeticiek
27. jún 2022

@zdenkastanka Nie,tam nemusim,ma cisto maskulinne zamestnanie.Suhlasim,ze keby chcel inu,ani voditko nepomoze,ale zatial som nemusela riesit.Kazda zena je ina,kazdy vztah iny.Ja si mozem dovolit udrziavat muza v strehu,zatial mi to vychadza,skor manzel je ten,ktory je mozno aj kboli tomu zvlastnemu napatiu hotovy zo mna a nie z inych zien aj po 15 rokoc a co prinesie buducnost,uvidime 😊

zdenkastanka
27. jún 2022

@maminkadeticiek mam z teba pocit ze si celkom slušná manipulatorka a chlap uz chudak nevie ani ci je😳ok, končím debatu...

zooeynka
27. jún 2022

@maminkadeticiek tu su vsetko tak benevolentne, tolerantne zeny voci svojim muzom, nevadi im ak ich muzi maju sexi asistentky, kamaratky, s ktorymi chodia kade tade bez manzeliek, to je krasne ake su dovercive, mile, nehystericke, neziarlive....radost citat ake vyrovnane zeny prevazuju. Mna osobne by jeblo keby moj muz ma take napady....a ty sa o sebe dozvies ze si manipulatorka ;) za to, ze neschvalujes muzovi kamosky a vyjazdy s nimi. No sranda tuto.

viestta
27. jún 2022

Ty nemáš v sebe nepokoj. Ty úplne normálne a zrejme bezdôvodne žiarlis. A ziarlivci sú väčšinou ľudia s nízkym sebavedomim. Popracuj na ňom.

lily14
27. jún 2022

Ako dlho ste spolu keď mu nedôveruje?

zdenkastanka
27. jún 2022

@zooeynka tak my sa riadime vo vztahu dvoma vecami a to dôvera a uprimnost...okrem ineho... pred rokmi som spoznala muzovu partiu, kde boli aj zeny, nezadane a predstav si ze bola som s tym v pohode ked napr. Siel s nimi na lyzovacku, kedze ja nelyzujem. Kedze su normalne a vedia ze bol zadany, navyse kamarat, daju od neho ruky prec nie ?teraz je toho casu uz pomenej, kazdy ma rodinu a sú radi ked sa stretnu raz do roka.. v praci ma kolegyne, a zase kazdy tam kazdeho respektuje, nikto si s nikým haj buj nezacina, len za to ze su muz a zena tak musia si to hneď rozdat na stole ci ako si to predstavujete?😂ja neviem kde vy zijete ze sa bojite poslat chlapa aj so smetami, ze sa na neho niektora vrhne a jasne ze on neodola... treba sa zamyslieť nad partnerom akej je povahy to v prvom rade- kto je vysporiadaný tak nema problem ist s barskym niekde... kto ma rad pletky tak vystartuje aj po kamoske, ked ma mozog v gatiach, zial🤷‍♀️takze toto by som medzi benevolentnost ani neradila, to skor v inych príspevkoch som sa chytala za hlavu co su niektore schopné tolerovat, znášať ...

zdenkastanka
27. jún 2022

@zooeynka a teda slova citujem "Ja si mozem dovolit udrziavat muza v strehu,zatial mi to vychadza,skor manzel je ten,ktory je mozno aj kvoli tomu zvlastnemu napatiu hotovy zo mna..." mi pridu dost manipulatorske... ale chapem ze kedze to nenapisal/nepovedal chlap tak je to ok...

tomika
27. jún 2022

Ja som asi stará škola. Ale my sa s priateľom ľúbime, a odkedy sme spolu, tak nechodí von s ne zadanými ženami. Plánujeme spoločne voľný čas, a keď druhý je v práci, ten kto je doma porobi si potrebné veci, aby sme mali čas spolu vyjsť von. Maximálne idem na kávu s koleginami, on na pivo s kamošmi. A voľný čas spolu. Ja osobne by som veľmi žiarila keby chodil von s inými ženami.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
soldi
27. jún 2022

Mne by to vadilo, lebo ja som ziarlivka 😀 ale neriesila by som to, lebo svojmu partnerovi bezvyhradne verim a kedze ho lubim, tak by som sa tesila, ze travi prijemne cas aj ked ja nemozem.

katy084
27. jún 2022

... mne by to vadilo ci mam 37 alebo som mala 20😬

soldi
27. jún 2022

@maminkadeticiek ake silne reci 🙂 tiez som to tak mala - sikovny, pekny, charizmaticky muz. Z roboty domov. Rodina na prvom mieste. Nikam bezo mna nechodil. Nestretaval sa ani s kamaratmi, kamaratky nemal ziadne. Ani socialne siete. Urobil pre mna hocico. Sex aj pri styroch detoch denne, niekedy aj dva krat. 17 rokov sme boli spolu. Po rozchode som zistila ze ma cele tie roky podvadzal, ze mal dlhorocne milenky aj jednorazovky. Ruku do ohna by som zanho dala v urcitych fazach vztahu a aj vtedy ma podvadzal 🙂
Takze pri sucasnom partnerovi neriesim a neupinam sa na ziadne obmedzenia vo vztahu. Ja sa stretavam so svojimi kamaratmi a on so svojimi kamaratkami. Otvorene a transparentne.

nenne9
27. jún 2022

@zooeynka lebo su neskusene a nevedia ake vedia byt zeny mrchy😉

zdenkastanka
27. jún 2022

@nenne9 mozu byt, netvrdim ze nie su...ved len tu kolko je tem ako sa namotali/zacali si so zenatymi... ale chlap si musí stáť za svojim a povedať NIE. A o tom to je...

nenne9
27. jún 2022

@zdenkastanka ano, mas pravdu.ja som nikdy stihacka nebola a mali sme fajn vztah a aj tak sa namotal v robote na kolegynu ktora mu zacala vypisovat.mal s nou citovy vztah niekolko rokov, teraz ma z toho vycitky svedomia a trapi seba aj mna.takze za mna, byt stihacka nic nepomoze, ale slepo doverovat je naivne

zdenkastanka
27. jún 2022

@nenne9 ved toto... a on to mal ukoncit hned na zaciatku.tak zas moj je po rozvode... neveru si zazil .žiaľ on bol podvedeny...vie ze nejakym uletom si nic nepomoze, praveze uškodi... navyse teraz ma aj deti, zavazky.(s ex nemali ). Ako,nie ze by bol svatec, ktory je, ale v tomto viem ze mu mozem dôverovať a aj každý kto ho dlhsie pozna mi to o nom povedal🤷‍♀️samozrejne nikdy nevieme co buducnost prinesie...ale tak uz to snad spolu nejako doklepeme.haha pisem akoby sme mali 60 rokov😂

nenne9
27. jún 2022

@zdenkastanka drzim palce.o nas vsetci hovoria aky sme uzasny par, aky je moj muz do mna zalubeny, niekedy sa aj zasmeju, ze po 22 rokoch este moze byt taky zalubeny ako studentik.a vobec si nevsimli ze boli cca 3 roky ked bol zalubeny do inej.vydatej zeny s 2 malymi deckami, co mu zacala vypisovat a posielat fotky.neodolal.ona je stetka, co to praktizuje aj s inymi kolegami, ale dava si bacha, nechrape s nimi, len namotava, kavicky, oblizovacky atd...taku karieru vo firme urobila raketovou rychlostou.este aj nedaleko nas byva a vidim ako sa jej muz venuje detom, maka okolo domu a frnda fotky posiela, kks. A moj muz si trieska teraz hlavu o mur, lebo z mojej strany to uz nikdy nebude co byvalo, aj ked sa snazi o dusu.proste bol slaboch a spraval sa ako psicek ked ona zavelila.paradoxne, vyzerame tak ze ja extrovert, milion kamosov a on tichucky milucky dobrucky vernucky.

zdenkastanka
27. jún 2022

@nenne9 no fuj, zle mi je z takej ženskej ... chudak chlap .ani nevie co ma za zenu doma .a dakujem .
To ti verim ze raz ked sa take nieco stane ze dovera klesne, ak sa nevytrati uplne...

terezka1947
28. jún 2022

Možno menej problémov by bolo,keby si zadaní muži,či ženy uvedomili,čo chcú.
Osobne si myslím,aspoň,čo poznám z okolia,že práve tí ľudia,čo majú nízke sebavedomie si ho potrebujú zvyšovať takýmito "stretkami".
A partnerov,či partnerky,kt.ne to divné, posúvajú do roviny žiarlivosti.
Toto nie je o dôvere,toto je o Tom,prečo mám potrebu riešiť iných mužov,ženy,chodiť s nimi na stretko bez manžela, priateľa. Kvôli pokecu?to naozaj?
Mám kopu kolegov,aj kamarátov. Ale nejako nemám potrebu s nimi mať stretka.
Treba si vážiť,čo máme.....a dospieť a dozrieť.

maminkadeticiek
28. jún 2022

@soldi Mysliet si mozes co chces,kazdy nech ma tak ako mu vyhovuje.Navyse moj muz vdakabohu nedroguje.Sama tvrdis, ze bol dokonaly uzasny chrumkavy,ale mal milenku-tak koho pristup to podporuje?Moj - doveruj ale preveruj a kvalitne,alebo ten dovercivy?Pozrite zeny,robte si ako uznate za vhodne,ale nevyjadrujte sa k inym,radsej si pozametajte doma.Kolko mas noveho priatela?Mesiac,dva,pol roka?Az cas ukaze co ti zivot s nim prinesie.Mne tento pristup prinasa ovocie uz 15 rokov.Sama uvidis casom,ci je tvoj vztah,novy partner skutocne taky o 5-10 rokov ako sa javi teraz.Drzim palce.

maminkadeticiek
28. jún 2022

@zooeynka Skoda sa vyjadrovat.Nech si robia ako chcu.Tu nejde len o manzela.Tubide aj o to ze poznam zeny.Mnohe po 30tke slobodne,bezdetne,biologicke hodiny tikaju,radsej ulovia rozvedeneho ako ostat na ocot...No co som ja drbnuta aby som im vytvarala prilezitosti?Moj muz si vzal mna,nic mu doma nechyba,ale napriek tomu nie som natolko hlupa, aby som ho poslala na kupko alebo kdekolvek s inou zenou.Prilezitost robi zlodeja a ked mi nieco vadi tak to jasne a slusne poviem a nebudem sa s nim hrat hru na akoze doveru.Uz len ta predstava ze by mal ist s inou zenou na kupalisko mi pride chora.

mamkalentedkova
28. jún 2022

Niektoré ,čo tu tvrdíte ,že viete ,aké sú ženy ,ako vedia mužov namotavat..chytám sa za hlavu..poriadny chlap sa asi namotat nedá ...Veď ak muž rozmýšľa hlavou a nie pérom ,tak môže behať nezadaná kamoška aj s holou onou,aj skúšať neviem aké namotavacky ..a chlap proste povie narovinu,že má babu ,ktorú má rád / prípadne rodinu,že nemá záujem ...

sense
28. jún 2022

@vlcik1 ale ved ona sama pise ze idu partia ...chalani aj baby. Nielen nejaka zena.

sense
28. jún 2022

@maminkadeticiek ale on nejde s inou zenou, ale s partiou s kt sa stretaval aj predtym ako ju poznal, kde su zeny a muzi.

melanta
28. jún 2022

Ja žasnem, koľko zakomplexovaných žien tu je. Akože muž sa nemôže stretávať s partiou kamarátov, kde sú aj ženy, lebo už má ženu. Muž má sedieť doma a nie sa ísť okúpať s partiou kamarátov, lebo žena je v práci, tak on sa tiež nemá baviť. A že sa nebudete hrať akože na dôveru. No ak sa na ňu niekto musí hrať, tak to je problém. Problém, že buď ste si vybrali zlého muža, ktorý je neverník a preto mu neveríte. Alebo mu neveríte, pretože máte komplexy a žiadne sebavedomie. Ale sú páry, kde sa na dôveru hrať nemusia, pretože tá dôvera tam je. A navyše, to aj v práci musel muž zmeniť job, v ktorom nebude so ženami? Lebo s partiou priateľov sa stretne raz za čas. S kolegyňami je každý deň celé hodiny. Aké smutné musíte mať životy, ak žijete v partnerstvách, kde mužovi neveríte až tak , že sa nemá čo stretávať s ľuďmi, s ktorými sa stretával dávno pred vami.

soldi
28. jún 2022

@maminkadeticiek ja uz mam toho prilis vela za sebou na to aby som si zivot otravovala kontrolovanim dospeleho cloveka. A rovnako, som uz prilis stara na to, aby mi niekto rozpraval co mozem/nemozem mam smiem, musim, nesmiem, atd.
Nastastie som dost nezavisla v kazdom smere na to, aby som ziadneho chlapa k zivotu nepotrebovala. Takze ked s niekym som, je to preto, ze chceme obaja. Nic, okrem lasky, nas pri sebe nedrzi. Nemame ziadne spolocne zavazky. Takze ak bude chciet inu, nech sa paci, nikto ho nedrzi, odmietam samu seba ponizovat tym, ze ho budem akokolvek kontrolovat

autor
28. jún 2022

Ženy vôbec nič sa nestalo 🙂 On nebol sám s inou ženou na kúpalisku. Skončil v práci keď som ja začínala, tak sa rozhodol ísť von s kamarátmi (dokonca on konkrétne volal von len jedného) ktorý však už bol vonku aj s babami na kupku tak sa k ním pridal.

lenkakravcova
28. jún 2022

@maminkadeticiek Súhlasím s tebou.
Mne by to u manžela prekážalo rovnako.
Ale v manželstve je to iné, než pri chodení. Tam si ešte vernosť navždy oficiálne neslubili, nie je to, že naisto ostávajú spolu..

lenkakravcova
28. jún 2022

@melanta No neviem ti. Môj muž sa nikdy nestretaval s cudzími ženami len tak na kúpalisku.. A nevyzerá, žeby mal z toho nejakú traumu, či deficit.
Považuješ za potrebné, aby tvoj muž pozeral po iných pólo nahých ženách, inak vám váš vzťah nebude fungovať?
Tvoj muž po tom tak túži, že tam tak chodí i bez teba?

melanta
28. jún 2022

@lenkakravcova ale tu autorka píše, že on išiel s partiou, nie čisto so ženami. A napríklad priateľka jeho kamarátka je akože hrozba? Akože čo jej muž po nej vybehne pred jej priateľom? Ja sa napríklad chodím občas kúpať sama bez muža, lebo je preč. Do fitka idem sama, aj on. A teraz akože nemám? Lebo tam budem očumovať polonahých chlapov a niekoho zbalím? Primitívne. Náš vzťah funguje preto, že sa milujeme a veríme si, nechcela by som, aby sme mali vzťah, kde sa zakazuje stretnúť sa s kamošom, lebo tam bude aj kamošova žena a môj by ju očumoval. A už vôbec by som nechcela žiť vo vzťahu, kde sa zakazuje stretávať sa s partiou kamarátov, s ktorými sa človek pozná roky, len preto, že v tej partii je aj druhé pohlavie. To len úbohá žena toto myslí vážne.