Priateľ chodí von ako partia s kamarátkami a babami kúpať
Priateľ chodí von ako partia s kamarátkami a babami sa kúpať. Troška mi prekáža, viem, že na kúpalisku sú aj iné ženy ale on sa vyslovene chodí s nimi kúpať
@vlcik1 Máš pravdu, ďakujem 🙂
tak ale potom neviem, co si tym chcela povedat. raz tak raz tak, sama podla mna nevies, co chces
@takacovama Chcela som počuť názor iných. Vo mne to spôsobilo pocit neistoty i keď viem, že zbytočne a neprávom. No často pocity sa nezhodujú s tým , čo vieme. Preto som chcela počuť názor žien, na ukľudnenie a potvrdenie toho, čo v podstate teoreticky viem 🙂
Myslím ze hlavne by si sa mala riadiť sama sebou.
Ak ti aj 100 žien napíše, že im to vadiť nebude, ale tebe to vadiť bude, tak to aj tak nepotlačíš, lebo svoje pocity nevymazes.
Záleží od veľa okolností. Za akým účelom kto kde ide. Ci tak chodí bežne, alebo nie. Ci je typ, čo by ťa podviedol hneď alebo typ, čo je mu aj nahá žena v okolí ukradnutá, lebo je verný len tebe.
Myslím, že sa to nedá posúdiť len tak z pohľadu iného človeka, ktorý vašu situáciu vlastne ani nepozná.
Možno by bolo fajn, keby si sa o tom s nim otvorené porozprávala a povedala mu, prečo si nepokojná. Bud ta pochopí, alebo ti vysvetli svoje dôvody a pohnútky, prečo tam chce ísť (a možno budú skutočne nevinne a ty budeš mať ľahšie na duši 🙂 ).

@viestta Porozprávali sme sa a našťastie nemal potrebu mi čokoľvek vyčítať keďže chápe, ako to myslím 🙂 Práve preto sme sa dohodli, že pôjdeme spoločne aby som spoznala tie baby a kamarátov 🙂