icon

Priateľ chodieval v minulosti do bordelu

alzbetkajanuchova
15. mar 2022

Dobrý deň, chcem sa vás opytat aký máte na to nazor.. priateľ sa mi po roku vzťahu priznal že keď bol sám (nepoznali sme sa ešte) chodieval do bordelu.. mal sex za peniaze.. tvrdí že teraz by ho to už ani nenapadlo a že je iný. Že ma miluje. Ale ja ako zena, sa s tým neviem zmieriť a neviem si predstacit mat rodinu s takým mužom, ktorý v minulosti navštevoval takéto podniky.. prosim radu😏

Strana
z4
mimisikum
16. mar 2022

Z niektorých mám pocit, ako keby ste boli dokonalé. Boh vie, koľko z vás má možno tiež doma takého manžela, len o tom nevie. Podľa mňa je dôvera a komunikácia vo vzťahu najviac, preto sa dnes toľko ľudí rozchádza, nevedia si povedať pravdu, lebo pravda sa zle počúva.
Autorka, nič zlé nespravil, to, že v slabej chvíli chodil do bordelu neznamená, že to nebude super manžel a otec. Ber to tak, že si už svoje užil, tak ho to už nebude lákať a bude mať oči už len pre teba 😉😉

mimikarol
16. mar 2022

Tak príde to aj mne nechutne. Ale čo bolo, bolo. To už nezmenis.

mk22
16. mar 2022

@mimisikum presne tak😀

matkaleskova
16. mar 2022

Je to minulost a bol sam, tak ako nemas preco to riesit. Proste vtedy sa zariadil tak, no ak vam to funguje dobre, tak ako sam povedal, nema tam teraz preco ist

viellik
16. mar 2022

@matkaleskova asi tak nejak. Ono je fajn, že sa jej k tomu priznal, no tiež si myslím, že netreeba za tým hľadať hneď niečo zlého

fiafia
16. mar 2022

@alzbetkajanuchova každý má svoju minulosť, čo bolo ,bolo. Každý z nás má niečo čo by neurobil keby sa dá vrátiť čas. A celkom nechápem načo bolo dobré ti to povedať. Možno ho to ťažilo ,ktovie.... Dôležitá je prítomnosť a ako sa správa vo vzťahu. Tiež mám kamarátov čo zo srandy boli v bordeloch a niesu to pre mňa teraz horší ľudia ☺️

alzbetkajanuchova
autor
16. mar 2022

@mimisikum Dakujem pekne 😊 takéto správy ma ukludnuju🙂

bilancia
16. mar 2022

su chlapi, ktory namotavaju bezne zeny a aj tak ich v konecnom dosledku vyuziju len na sex a potom su tu aj chlapi ,ako tvoj priatel, ze proste nechcu na to vyuzivat bezne zeny ale proste potrebuju to, tak si za to zaplatia a nemusia dalej nic riesit a nikoho tym nezrania.. 10 rokov dozadu bol proste mlady a nevybureny a riesil to tymto sposobom.. neviem sice, naco ti to teraz vesal na nos, zbytocne vytahoval minulost , je to teraz bezpredmetne podla mna a len to tebe ublizilo . ja by som tiez nebola nadsena ,keby toto na mna partner po rokoch vztahu vytiahne, však načo mi to vešat na nos ale urcite by to nebol dovod na rozchod, ved to bolo predomnou a ja som tiez nedrzala pred vztahom s nim celibat.

himedzi
16. mar 2022

Zisti si, ci tam naozaj uz nechodí. Kamoška zistila po roku vztahu, ze jej priatel ma v telefóne viackrat vytacane iste neulozene číslo. Dala si ho do vyhľadávača a bol to bordel. Borec tam chodil stále. Ono su muzi, co ich tieto ženy vzrusuju. Ale nemusi to byť tvoj prípad. Možno mu len chybal sex. Tak ci tak, po roku uz je to fuk. Aj keby mal HPV, uz ho mas aj ty.

Strana
z4