icon

Priateľ je krutý a veľmi zlý

27. júl 2020

spoznali sme sa cez pokec a myslela som,ze to je clovek za ktoreho sa raz vydam ale zacinam o svadbe pochybovat. Ked ma zlu naladu je velmi zly a kruty. Nadava mi aka som jebnuta a aka pica. Nechapem co robim zle. Urobil doma cirkus,ze neni nakupene a nekupila som mineralky a uz sa chce rozist. A naco? Ja to nepijem on mi peniaze neda vsetko platim ja. Mame doma 3 psov a dnes mi povedal ze mi zo psov drbe a to len preto,ze som jedneho volala k sebe. Som snad ozaj taka zla a neschopna?

linddi
27. júl 2020

Veď si sama ešte raz prečítaj názov témy, aký si zadala... a takého muža si chceš vziať ?😨

marlent
27. júl 2020

To ze ti tu pisu baby aka si pica ti vadi ked ti to povie nastavajuci no prob
lem preco sa tskto neosopis na neho....
Zbal sa a vypadni kym sa da

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cacianka
27. júl 2020

Ja ked som toto precitala musela som zjest kus čokolády na ukludnenie nervov ! Radsej by som bola 100 rokov sama ako s takýmto agresorom !
Aj som bola sama, aj nie som vydata a je mi v toto super, nepotrebujem k zivotu takéhoto debila

osky
27. júl 2020

Mam takuto kamosku.
Tiez konstatovala,ze co uz,koho by si uz v jej veku hladala,tikaju jej hodiny...
No....vzali sa.
Maju 2 krasnych chlapcov,ALE
On je denne v naleve,sem zam sa jej nejaka prilepi,sem tam sa on 2-3 dni tula,deti doma stale vystavene teroru,jej rodicia denne pomahaju a ratuju,z nej je frustrovana a pomstychtiva zena...
Cele zle...
No ale hlavne ze ma co chcela,vsak uz jej tikali hodiny...
Mozno dopadnes rovnako,mozno horsie.
Ked so debou nechas zametat...
A takto si nadavat za uplne hluposti...
Nie je lepsie cloveku samemu a v pokoji ,ako vo dvojici s takymto????
A vlastne-tikaju ti hodiny v com?
Ak koli detom,nic ti nezarucuje,ze ich aj budes mat.a na druhej strane,v takomto uväzku..no chudence tie deti....
Ak ti ide o sex,na to vzdy niekoho najdes,a ak sa chves jednoducho len usadit a zit v partnerstve-tam nie je urceny vek a ja som so ista,ze mozes este stretnut niekoho normalnehp.höavne hp.nehladaj na pokeci!!!

kvietocek203
27. júl 2020

Lepšie byť šťastná sama, než nešťastne zadaná..... Neboj sa ešte veľa skvelých mužov je slobodných, ktorí si vedia vážiť ženu..... Zažila som nieco podobne psychické manipulovanie.... Ľutujem doteraz ako som si nedokázala vážiť samu seba a a ze dávno som takého primitíva nenechala, ale tak ako ty sama pred sebou som ho obhajovala, že nie je zlý atď atď výhovorky proste DOST ukonči to a hlavne maj k sebe úctu, Boh ta nestvoril preto aby si bola bitá ale MILOVANÁ❣️

evalin88
27. júl 2020

Kolko mas rokov?? Ak to nie je moc osobne, ked myslis, ze on je posledna sanca...

goodidea
27. júl 2020

No...asi budem zlý...ale...... Utekaj ...neobzeraj sa....môžeš po sebe vložiť do zeme nejaké míny, zamínuj to....to len tak pre istotu.....

stanislavicenka
27. júl 2020

Keby ti aj zivot zachranil, ty nie si mu nic dlzna. A sebe tiez nechces znicit zivot. Chces, aby vase deti toto videli? Naozaj? Snad nie

manqua
27. júl 2020

Zbalila by som si veci a odisla od neho, toto uz je moc, nezvladla by som to.

nikuska744
27. júl 2020

Môžem vedieť, koľko máš rokov...?

m_o_n_c_a_k
27. júl 2020

Keď si budeš nechávať tieto slovné veci ľúbiť, pomaly začne na teba fyzicky útočiť. Už by som sa s ním rozišla. Toto si ženy nezaslúžia. Keď z debili. Robí vedú, čo bude keď prídu ozajstné problémy?
Utekaj od takého chlapa. Nezaslúži si ta.

janage
27. júl 2020

Vsetci sa zhodneme, ze takyto partner je do manzelstva nevhodny. Ak si ho, ale chces vziat napriek vsetkemu, zober. Len si prosim nerob s nim deti. Ci si myslis, ze k nim sa bude inak chovat? Nebude. Vzdy budu druhi na vine, ze nieco, bude ich terorizovat. Ty by si chcela take detstvo s takym otcom?

tinatitti
27. júl 2020

Napíš mi súkromnú spravu

janage
27. júl 2020

A odporucam Ti pozriet dokument Z lasky nenavist. Diel o tyranych zenach.

tykat
27. júl 2020

On sa chce rozist? 😁😁😁
Vykopni ho niekam a hladaj dalej.

tykat
27. júl 2020

"...nie z dovodu,ze je hentaky ale z toho,ze by ma v zivote obmedzoval..."
Ale toto spolu suvisi, on ta bude obmedzovat lebo je hentaky.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
meluela
27. júl 2020

Kazdy dalsi den co ostanes bude tazsie a tazsie odist, cim dlhsie si s takym clovekom, tym viac ti to nalepta mysel a uz nebudes schopna o situacii uvazovat objektivne. Super ze teraz este mas zvysok sebaucty a sebazachovy .. utekaj, zivot s tamtym clovekom nema sancu skoncit dobre

tripetta
27. júl 2020

Rob si čo chceš. Vedz, že dopadneš veľmi zle, ak s ním zostaneš. Každému normálnemu človeku je to jasné, len tebe nie. Jemu povedz, že si vyprosuješ, aby ti nadával, nie nám. Si poľutovaniahodná zúfalka, ktorá si neváži samu seba. Ty si z neho ako po totálnej lobotómii, alebo čo, úplne brainwashed. 🙈 Nuž, ty si pokašleš život, nie my. Ale ak s ním raz budeš mať deti, najviac si to odserú oni.

karolinakr
27. júl 2020
tripetta
27. júl 2020

Niektoré ženy by mali pravidelne pozerať dokumenty ako tento. Nejtemnější tajemství Británie - Psychopatický manžel.

https://www.youtube.com/watch?v=drdLlUiSs2s
tripetta
27. júl 2020

Alebo - Utýraná manželem.

https://www.youtube.com/watch?v=iGu_KBNFgwU
medovy_pernik
27. júl 2020

Od takeho chod prec...a verim tomu,ze po case nebude vahat na teba dvihnut ruku!od takeho prec,mam osobnu skusenost,lepsi nebude,taky sa nezmeni...bude slubovat hory doly,ale nezmeni sa...

autor
27. júl 2020

boze baby niektore ste ozaj hnusne. Nikdy na mna nevztiahol ruku a vy tu pisete akoby ma mlatil hlava nehlava

zuzka251
27. júl 2020

jasné, dokým ti jednu nešvihne, tak je to celkom fajn...👍

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
renoarik
27. júl 2020

no jasne, lebo je úplne normálne, že priatelia svojim priateľkám vulgárne nadávajú 🙄 toto je to, čo od vzťahu očakávaš?

november1111
Odpoveď bola odstránená
evuska32
27. júl 2020

Je to manipulator...ziadna zena si nezasluzi, aby jej niekto nadaval a vybijal si na nej zlosť. Ak budes cakat do svadby a potom kym budete mat deti...tazko sa ti bude odchádzať. Bude ta vydierať majetkami...detmi...uz potom aj keby si chcela odist...nepojde to. Ja som ušla od manipulatora hned po spolocnej dovolenke, bolo to moje najlepšie rozhodnutie. Nepoznam vas, ale myslim, ze pokiaľ mas už teraz pochybnosti, casom to bude len horsie a horšie. Zeny, ktore ostanu s manipulatorom, koncia potom v azylovom dome alebo v lepsom pripade u rodičov..