icon

Priateľ je stále na mobile

6. jan 2022

Ahojte, mam priateľa s ktorým sme spolu 5 rokov,3 mesiace byvame spolu . Problem je v tom ze on je stále na mobile a s niekým si píše, napríklad sadne do auta pise kedze ja soferujem tak nemôžem vidieť komu pise. Aj doma cely cas len mobil v ruke.uz sa ani nevie so mnou rozprávať a vzdy ked mu poviem venuj sa mi,rozpravajme sa tak sa urazí.Ked sa ho spýtam s kym si stále pise tak na mna odvrkne ze s rodičmi alebo s rodinou. Sms mu pipnu aj niekolko x v noci. Som uz z toho na nervy 😕 na zaciatku sme mali mensiu krizu ked som zistila ze si pise s druhými zenami aj ked mi vravel ze nepise so žiadnou. Vzdy som mala pristup do jeho telefónu a samozrejme aj on do môjho.pred týždňom som zistila ze si zmenil heslo do mobilu a to ma nastvalo este viac ale nepovedala som mu to. Aj ked mi nieco ukazuje na mobile tak mi ho ani do ruky neda len ukáže buď s diaľky alebo ho drží v ruke pred mojimi ocami. Vedeli by ste mi niekto poradiť co mam robiť? Ci mu mam na rovinu povedat prečo zmenil heslo ,ci ma druhu alebo co😕 naozaj neviem ako dalej.rozmyslala som aj ze sa zoberem a pôjdem z bytu k mame ale este chcem skúsiť tuto ci mi poradíte. Budem veľmi rada za rady 🙂

Strana
z2
laska86
22. mar 2022

Neurobis to ty zachvilu to urobi on ked si najde cez mobil inu🤔

monka105
22. mar 2022

To mu určite píše v noci mama, či sa už otočil na druhý bok. 🤦🏻‍♀️ Normálne správanie to určite nie je. Narovinu ho s tým v kľude konfrontuj, že sa ti to nepáči a či sa niečo deje, nakoniec si zaslúžiš vedieť, ak má druhú. Ak sa urazí, zober sa k mame a nechaj ho bývať samého s telefónom. Na čo ti je chlap, ktorý sa ti nevenuje a nekomunikuje s tebou?

olisim
22. mar 2022

Partner, ktorý naštrbí dôveru vo vzťahu by mal robiť všetko pre to aby to dal do poriadku a nie tu štrbinu prehlbovať. Neberie na teba ohľad, užíva si pozornosť a dvíha svoje maličké ego písaním si s inými.
Z tohto je očividné že si ťa neváži ako partnerku, berie ta ako samozrejmosť. Vie, že ho máš rada a nespravíš krok von zo vzťahu a tým zneužíva túto situáciu.
Nezmení sa, ty budeš trpieť nedôverou vo vztahu a neustálym podozrievaním.
Chce to otvorený rozhovor, kde obaja mate možnosť povedať ako vnímate jeden druhého, ako sa cítite keď niekto niečo robí /nerobí , čo sa vám na vzťahu paci ci nepáči.

Strana
z2