Priateľ je stále v kontakte s bývalou, čo mám robiť?
Ani neviem ako začať...
Mám 25 rokov a som vo ôsmom mesiaci.
S priateľom čakáme dcérku. Otehotnela som ani nie po 4 mesiacoch ako sme sa spoznali. Priateľ ma 29 je samostatný a bývame v jeho dome.
Problém je jeho bývala. Teda skôr jeho vzťah k nej.
Predo mnou mal 3 ročný vzťah. Ukončila to ona tesne pred tým ako mali spolu začať bývať. Bola starsia od neho o 7 rokov, samostatná dobre vyzerajúca. dôvod, že vraj ju podviedol. On tvrdí, že to urubil naschval, pretože ho vytláčala tým ako ho neposluchala v ničom.
Všetko od začiatku vyzeralo medzi nami ok po tom ako som zistila, že som tehotná som mu to oznámila. Nadšený nebol, keďže tvrdil, že rodinu a deti nechce, no zachoval sa zodpovedne a po mesiaci som už bola presťahovaná u neho doma. Problém nastal, keď som zistila, že bývalej stále píše. Vždy to iniciuje on, štýlom, že jej napíše ako sa ma a potom to vždy medzi nimi skončí rovnako... ona mu vkuse opakuje, že s ním nechce už nič mat on jej všetko vyčíta, ze to medzi nimi pokazila. Na moje naliehanie jej oznámil, že som tehotná aj to to vkuse odkladal. Ale nakoniec jej to zatelefonoval. Bola som pri tom. Popriala mu všetko dobre a ukončila to tým, aby ju už nikdy nekontaktoval. O 2 týždne som našla správu ako jej písal, že jej pošle foto malej. Jej reakcia tam už nebola žiadna.
Hrozné ma to trápi, pretože on na ňu vkuse nadáva, ale mám pocit, že ju stále lubi a so mnou je len z povinnosti.
Neviem čo mám robit...
a nerozmýšľala si nad prerušením tehotenstva ?
Tebe nevadi, ze je to zjavne typ muza, ktory podvedie, lebo zena ho “neposlucha”?
Inak teraz citam, ze je ta baba uplne terno, vlastna firma, bohata, dobre vyzerajuca. Co taka robila s o 7 rokov mladsim nevyzretym debilkom? To mi nejde do hlavy
“dôvod, že vraj ju podviedol. On tvrdí, že to urubil naschval, pretože ho vytláčala tým ako ho neposluchala v ničom.”
- zakomplexovaný blbec, ktorý si ide veci vynucovať neverou, teda ponízením a ublížením súčasnej partnerke. Jeho ex nemohla urobiť lepšie ako ho kopnúť do riti. Takže ti načrtol tvoju budúcnosť s ním ak nebudeš skákať ako on píska - budeš podvadzaná. Gratulujem, taký chlap mi je výhra v lotérii, v lotérii nímandov. To ako si si s takým človekom vôbec mohla začať? Už po tejto vete by som brala nohy na plecia a utekala a utekala od takého čo najďalej.
“ Popriala mu všetko dobre a ukončila to tým, aby ju už nikdy nekontaktoval….. O 2 týždne som našla správu ako jej písal” - nie je ti trápne takým žiť? Aj ho dotyčná poprosí, nech jej dá už konečne pokoj, aj jej pokoj opäť neda?

Prečo sa s ňou stále porovnávaš? Kvôli tomu, že ťa štve, ze tvoj priateľ je do nej stále zaľúbený? A prečo to neriešiš s ním? Veď on kontaktuje ju, nie ona jeho. Jemu nie je trápne sa stále vtierat a vypisovať osobe, ktorá nemá o neho očividne žiaden záujem? Tebe nie je trápne sa na to prizerať a nechať sa takto ponižovať? Áno ponižuje ťa, veď stále vypisuje bývalej. Toto je iba jeho chyba a nie tvoja. Nerob zase zo seba blbku, raz, keď v sebe nemá doriešený vzťah s ex, mozes byt aj Pamela Anderson v najlepších rokoch a s ním to ani nehne, lebo ho bude tahat stále k bývalej. Ale toto si musí vyriešiť on. Inak tebe nevadí, keď jej vola v tvojej prítomnosti, celkovo, keď jej volá? Akože načo to robí? Načo jej vypisuje ako to všetko ona medzi nimi znicila? Veď ona sa k nemu nehodlá vrátiť, načo chlapec čaká. Načo stále vôbec rieši minulosť a vypisuje jej také sračky? Tebe nepríde divne vôbec, že on je ten, ktorý podvedie a ešte povie a hodí celú špinu na ňu, pritom je to v skutočnosti jeho vina a nie jej? To ti taký chlap príde normálny a ešte o takého ideš “bojovať”? Takze keď teba podvedie, priprav sa na to, že ty budeš na vine podľa jeho logiky. Prídeš mi tam len take tretie koleso na voze, niekto navyše. Kde si ty nechala svoju sebaúctu, keď si toto všetko necháš?