Priateľ je starší o 28 rokov
Ahojte,
mám o 28 rokov staršieho priateľa, sme spolu 7 rokov. Hoci s manželkou nežije, nie je rozvedený, ani sa k tomu veľmi nemá,hoci sľubuje že to spraví. Ja pracujem, mám vlastný byt, takže nejde ani o peniaze. Úžasne si rozumieme, vždy sa máme o čom rozprávať, spoločné záujmy, tých 7 rokov je ako 7 dní...ale trápi ma ten vekový rozdiel...chcela by som bábo, vydať sa...máte s tým skúsenosti? Ďakujem za názory 🙂
@mon_soon na flirt ano, ale na vazny vztah, spolocne deti tak to nie...uz je velky vekovy rozdiel.... nepaci sa mi to a necitim z toho nic dobre...detom bude na smiech aky je stary, on coskoro zomrie a aj tak budes potom hladat niekoho ineho. takze si usetri cas, najdi si niekoho vekovo primeraneho uz teraz a s takym radsej ries spolocnu buducnost a deti. teraz je mozno este fit ale za par rokov sa budes musiet o nho starat, bude nudny, otravny a bude potrebovat opateru... budes mat na to naladu a cas, popri malych detoch sa este starat aj o nho? vo vztahu by mali byt dvaja dospeli ktori spolu robia vsetky veci - starostlivost o domacnost - varenie, upratovanie, financie, deti.. a on co?? myslis ze bude to zvladat? aby si potom nebola sama na vsetko..
@mon_soon Rozbila si manzelstvo, vraj ho milujes.. A nechas ho, lebo Ti neda pred oplodnenim obrucku? Lebo Ty mas zasady?? Bolo by to vtipne, keby to nebolo tak beznadejne smutne a bezohladne voci jeho manzelke a teraz uz aj voci nemu.
No tak si sa pobavila, je cas ist dalej a odkopnut tohto, ved dosluhuje.. Treba brat, kym je co.. Ked nie, treba sa posunut dalej.
@mon_soon ja len k tomu sexu,že tri krát do dna...
,,.jáj moja aj 10 krát , do vydratia , ..no v skutočnosti nezáleži na počte ,ale na intenzite ,na samotnom milovaní,je to niečo uplne iné 🙂
držím ti palce,nech sa rozhodneš najlepšie 😉
ze co je kentus = nechutne 🙂
a ze ja to ako kentus nevnimam...tvoje prispevky tiez beriem a vnimam ako pravdive a skusene, len nemozem odpisovat kazdemu 🙂
@mon_soon nič v zlom, ale fuj, ja by som takého starého deda pri sebe nechcela...a keď sa za tých 7 rokov čo ste spolu nerozviedol, tak pochybujem, že to spraví...a že sex 3x za deň, tomu neverím... 😉
@jetopravda tak neviem ako by som ti to dokazala 😅
28 rocny rozdiel neviem si to predstavit.Pories stranku nech sa rozvedie,pokusajte sa potom o babo,a ked to bude chciet a do roka sa vam to podari tak potom ok.No ak sa nebude chciet rozviest tak potom neries dieta,jemu je dobre tak,ale ty s nim stracas cas.Verim tomu ze by si si nasla seberovneho priatela a rozumela by si s nim dobre a mali krasnu buducnost.Predstav si o 10 rokov ty budes v najkrajsich rokoch a on uz stary chlap co mu bude dobre doma na gauci.
@jetopravda " sex 3x za deň, tomu neverím. " asi ma druhu pubertu 🙂 😀
@svetluska82 tuším, aj ja si budem musieť ísť pre takého dedka do domova dôchodcov 🙂
@mon_soon no to mas uplne jedno, ci bude zenaty ci rozvedeny ci aky, jeho vek je v pomere k tebe vysoky, ty este len dosiahnes svoj vrchol, kym on uz zlahka zacne spomalovat... Dnes to este zrejme necitit, ale vek neoklames. Pokial sa skutocne rozhodnes mat s nim dieta, mala by si byt pripravena aj na taku variantu, ze pre neho to bude zabavka, ale vsetko prenecha na teba... Mozno sa mylim, no zatial nepoznam muza otca vo vysokom veku, ktory by sa nejako extra angazoval v starostlivosti o male miminko...
@jetopravda no asi to dam precitat mojmu muzovi, ten je o 20 rokov mladsi od priatelka zakladatelky,a le sex bieda 😠 Pride unaveny z roboty poriadne
@svetluska82 vidíš, my jej tu vlastne závidíme 🙂
tak tymto sa dievcence nechcem chvalit...ale je to tak...skor ja som ta, ze uz daj pokoj 😀
@mon_soon mozno sa vyburi a pojde za manželkou, oddychovat kludne pri TV...... Prepac za uprimnost 😅
@mon_soon a koľko to má ten tvoj priateľ rokov? Nezaregistrovala som...
@mima4 ako mozes onalepkovat muza, ze kenus? urcite nie je ani spinavy, ani smradlavy, ani skysnuty... 😢 😲
mozes povedat, ze nic na moj vkus, alebo nieco v podobnom zmysle, ale normalny chlap uricite nie je kentus. mozno si ty nevies predstavit zitie s takym vekovym rozdielom, ale preco ho takto musis znechucovat @mon_soon ?
troska urovne.
@mon_soon noo akurat nedavno rozpravala moja teta o vekovom rozdieli. Ked bola mlada vydavala so za 16 rok. Starsieho muza, ma s nim 2 deti a su spolu dodnes. ALE ...ako nam povedala ona, keby bola znova na mieste mladej baby, isto by uz rozmyslala inak. Na zaciatku to je super, muz je starsi, rozumnejsi, vyburany 😀 ale teraz, on uz je par rokov na penzii, ona este ma pred sebou dost rokov chodit do prace, ona by rada chodievala po dovolenkach, on uz nema zaujem, netrufa si nejako moc daleko mimo sk, co keby nahodou dostal nejaky infarkt, ani o ich velku zahradu sa uz nevladze starat, tak toho ma teta moc, on na dochodku nic nerobi, najlepsi priatelia su jeho papuce a telka 😝 sama sa musis rozhodnut. ale tych 28 rokov je moc si myslim na nejaky dlhodoby trvaci vztah vyrovnany vztah. Teraz to tak necitis isto ale zacne to neskor ver mi...
@mon_soon no teraz som docitala a ty sa nehanbis rano pozriet do zrkadla? ze "priatel" si zabila, ved ty si iba prachsprosta milenka. Navyse dobre naivna... naco by sa rozvadzal a nebodaj do teba nieco investoval, nechapem ze si nevazis samu seba. a jaky je superkanec... OMG, no sak nech si da kym ho infakrt neskosi 😀
a estemanzelke prajem vysoky vdovsky dochodok a majetok.

@danim 😀 😀 keď spomínaš starecké fľaky, tiež som jedného mladíka kopla do zadku aj preto, že mi nebolo dobre od žalúdka, keď som si predstavila, že by videl všetky moje znaky času 😀 😀