icon

Priateľ je starší o 28 rokov

mon_soon
20. sep 2013

Ahojte,
mám o 28 rokov staršieho priateľa, sme spolu 7 rokov. Hoci s manželkou nežije, nie je rozvedený, ani sa k tomu veľmi nemá,hoci sľubuje že to spraví. Ja pracujem, mám vlastný byt, takže nejde ani o peniaze. Úžasne si rozumieme, vždy sa máme o čom rozprávať, spoločné záujmy, tých 7 rokov je ako 7 dní...ale trápi ma ten vekový rozdiel...chcela by som bábo, vydať sa...máte s tým skúsenosti? Ďakujem za názory 🙂

maria1989
20. sep 2013

@eeffka to s tým dôchodkom a majetkom ma ani nenapadlo, jakááá som spr*stááá 😀 😀 😀

petulawink
20. sep 2013

Ja sama mam tolko rokov co ty a osobne si neviem predstavit zivot s tak starym chlapom🙂...mala by si si to vsetko dobre prehodnotit,lebo lubit ho mozes,ale laska nie je vsetko, vo vztahu musi fungovat x inych faktorov...je to ozaj velky vekovy rozdiel🙂....deti by som si za ziadnych okolnosti s nim nerobila,lebo casom tych deti budes mat viac doma a ti garantujem,ze s nim budes mat viac roboty ako s vasimi spolocnymi detmi (totizto tie budu mat viac rozumu ako on)...pride cas kedy budes na vsetko sama a to dokonca aj po financnej stranke,lebo par rokov este popracuje a pojde na dochodok-a ten zial v nasej republike je katastrofalny....urcite budes chciet pekny rodinny zivot-bude on schopny chodit na dovolenky,po vyletoch,s detmi na ihrisko, bude schopny sa tym detom venovat(ci bude mat na to trpezlivost) a tak.....zial vidim v tom vela negativneho:(((....ale prajem Ti,aby si bola stastna a snad svoje rozhodnutie nikdy neolutujes....mozno s nim ostanes a ozaj budes mat s nim deti a stane sa taka vec,ze si povies,ze to vobec nelutujes a ze si s nim prezila najkrajsi cas 🙂)

marika39
20. sep 2013

no láska je fakt niekedy slepá , ale ženatý a o toľko starší - no to nie je bohvieka výhra do života. Moja segra má priateľa o cca 15 rokov staršieho a už aj to je veľa ked ich tak bežne sleduješ, povedala by som že úplne premárnený čas pre mladú babu. Roky ti ujdu ako voda, a jemu si myslím to bude úplne jedno . A sex 3x za deň? No moja, tuším niekto využíva modré pilulky . Hlavne aby ho nešľahlo u teba doma, to by som jeho manželke nechcela vysvetľovať.

ritusuk
20. sep 2013

velmi dolezity faktor,ktory o nom napovie vela (a verim,ze o nom vies):tym,ze je zenaty,sa sprava neuctivo rovno k dvom zenam,k Tebe a i k svojej stale manzelke.prepac,ale 7rokov je sakramentsky dlha doba na to,aby clovek jedny dvere zabuchol a druhe otvoril.vy zijete v akomsi vakuu,ani tam,ani tam a zda sa,ze jemu to vyhovuje.k vekovemu rozdielu,ja sama mam chlapa len o 9r.starsieho a napriek tomu,ze ho neskutocne milujem,v tom vztahu to citit a je to naozaj drina a tvrda praca pre oboch sa s tym popasovat.a teraz celkom uprimne,keby ste sa aj rozhodli to spolu (po neuveritelnych 7 rokoch) bude z Teba vdova a single mamicka a dietatko bude polosirota,to mu neurob - ani sebe nie.je krasne,ze sa milujete,ale obcas sa stane,ze sa stretnu dvaja v zlom case a na zlom mieste,my tu mame na to krasny vyraz,bad timing.nechaj ho ist,dozit si jeho fazu zivota a ty si otvor nove dvere,novu kapitolu,bez obav co bude,ked to vobec bude.drzim palce

jetopravda
20. sep 2013

v 25 rokoch by si mala stískať mladé telo a nie starého šedivého pánka( neviem, či je šedivý, ale o chvíľu bude). Nezahadzuj svoju mladosť, roky ti utekajú...

natalienka12
20. sep 2013

@mon_soon Ak si si precitala prispevky od bab tak vysledok mas. Nezabudaj, zakony prirody neoklames! Ak tomu dobre rozumiem, asi je sexualne nevybureny a zachutila mu mlada babenka, aj ked je neviem ako udrziavany, navonany, nechcela by som ho. A preco si s nim? Ja to vidim bud tak, ze zrejme je dedko prachaty a mas pri nom pohodlny zivot, ved preco nie? Alebo je aj prachaty a ma vyznamne postavenie a vdaka nemu mas dobre postavenie v praci aj ty. Mam kamaratku, mladu lekarku 29 rocnu, co chrape so starym 60 rocnym primarom,lebo ak nie, uz by na chirurgii nerobila. A ked mi opisovala, ako mu to musi robit ustami, ale vdaka nemu sa jej vsetci na oddeleni pchaju do zadku a dievca z ddiny si byva v luxusnj vile na Kramaroch. Ale ja ti tak povidm, ja budem radsej stastna v autobuse ako smutna v Mercedese. 🙂

ejco
20. sep 2013

@jetopravda Tak ja verim tomu,ze 3xdenne.Ved nie nadarmo sa hovori-NOVA BATERKA AJ STARY MOTOR NASKOCI 😀.Moj nazor je taky,ze NIE.Ja by som takeho stareho veru nechcela aj keby mal vsetky plusy na svete.28je 28.

eri150
20. sep 2013

Moja sestra ma o 22rokov starsieho manzela. zoznamili sa, ked mala 19 a on 41. Maju spolu 10 a 16rocne deti. Segra ma teraz 37 a uz to neni ono. Posl. roky hovori, ze vzdy bola na starsich, ale toto fakt prehnala! Nemaju spol. zaujmy, su spolu jedine kvoli byvaniu a detom, proste zo zotrvacnosti. Intimne spolu neziju, on je uz proste stary.. Baby si to neuvedomuju ked sa ako 20tky zahladia do 40nikov, ale co potom..

irriss
20. sep 2013

@eri150
Muj manzel je temer o 20 let starsi, vim, o cem mluvis... 😉
jakmile je muzi 57 let...a vice, rozdil se prohlubuje....nasobi a rozsiruje..ale ver mi, ze pokud se najde spolecny obzor..panorama muze sblizit a sjednotit...a mladsiho posunout dal, t.j. blize ke starsimu 😉
Zalezi na obzoru...nejlepsi je to videt na mori...svet je kulaty..obzor nekonci a Panorama se nabizi krasne...lepsi se smirit s listopadem nez mit snahu nekoho v listopadovem veku nutit do radovanek "leta"
Ja jsem se rozhodla pro "listopad"...je to krasne obdobi...a ve dvou se v listi brouzda lip... 😉

digysa
20. sep 2013

@mon_soon Cely tento tvoj vztah je uplne onicom a nedorieseny...........

Chujo stary (s prepacenim) je tak arogantny, ze si nevie za 7 rokov vyriesit a uzatvorit jeden vztah...........
Zato teba taha 7 rokov za nos a zatial ti neukazal, ze to s tebou mysli vazne........... lebo "je to iba papier" asi nie je IBA TAKY PAPIER........ked ho nedokaze za 7 rokov podpisat........... 😖 😖 😖

Drzi 2 zeny v sachu.......... ty sa nemozes pohnut, lebo chces riadny vztah, ktory bez rozvodu nebude mozny...........a jeho zena je stale vydata za cloveka, ktory pre nu ani neexistuje.......

Ma inak prekvapuje, ze najviac ti vadi vas vekovy rozdiel..........mne by skor vadilo, ze som rozbila manzelstvo a chodim so zenatym muzom 7 ROKOV!

Je jasne, ze tvoj mladenec dobre vie, ako sa veci maju...........urcite sa nechce rozviest preto, lebo vie, ze vas vztah nema buducnost...........Caka iba na to, kym si zbalis kufre ako prva. On to urcite neurobi.....usudzujuem podla jeho slimacej reakcie, co sa rozvodu tyka..... 🤐

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
tajka14
20. sep 2013

ahojte.aj ja mam starsieho kamarata.ja mam 23 rokov a on bude mat tento rok 60.je mi s nim dobre mame sa o com porozpravat vsetko je fajn.ale on by asi chcel byt viac ako kamarat.neviem co mam robit.rozum hovori nieco a srdce nieco ine.

maminuska
20. sep 2013

@dominika1988 len aby ho tá manželka chcela. 😉. Po 7 rokoch chcieť niekoho kto trikrát denne sexuje niekde inde a teraz sa mi zjaví s kuframi pred dverami , no kopla by som ho ja do riti s prepáčením.

maminuska
20. sep 2013

@tajka14 tak posluchni ten rozum.

adulik23
20. sep 2013

@mon_soon dnes zaregistrovana a hned takato popularna diskusia. 😀

doma si ho uz ukazala? 😝

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
irriss
20. sep 2013

@digysa
?????????????????chujo stary ( s prepacenim) je ve veku Tveho otce predpokladam, .. 😉
Ucta k lidskemu telu v kazdem veku je prvorada - s prepacenim i bez.. 😎
To, ze nezname zakulisi 7mi let, ktere jsou popsane jako krasne roky, je jen a jen dobre..jinak by v kazde sekunde jejich zivota nekdo neco nasel a krasu znehodnotil...
@mon_soon nepoklada 7let za "ukradene leta"..naopak...
To, ze se nerozvedl muze mit xy duvodu...muze se jednat i o jeji ochranu... 🤐

V muzich nejsou rozdily co se tyce baterek a ovladacu na Tv...nekdo ma vybite baterky uz ve 20ti , cerviky v prdelce cely zivot...
Tento muz zije s jednou zenou, nikoho neklame, a proc se nerozvadi? Jak uz jsem napsala, muze jit o ochranu... 😉

tajka14
20. sep 2013

@ maminuska
ale ked mam pocit ze takeho super cloveka uz nenajdem:( som niekedy uz z tej situacie deprimovana....este on sam mi povedal ze niekedy by si prial mat menej rokov a aby vsetko bolo lahsie

digysa
20. sep 2013

@tajka14 Prepac, ale toto si uz robis asi prdel, ze???

Alebo si az taka nemozna, ze si nevies najst mladeho priatela a beries aj dedkov z domova dochodcov?

Co ti hovori rozum? Pochybujem, ze ti hovori nieco rozumne............kedze povazujez 60 rocneho stareho panka za kamarata ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

digysa
20. sep 2013

@irriss Myslim, ze takyto clovek si nezasluzi uctu.......... 7 rokov spava s mladou kockou a ma zenu.........Je mi jedno, aky je stary.......ide o jeho ciny a nie jeho "starobu" a telo....

Apropo moj otec spava so svojou zenou (mojou mamou)

irriss
20. sep 2013

@digysa
z ceho jsi nusoudila, ze je chujo..spi take jen s jednou zenou (pokud jsem to dobre pochopila) 😉
A to, ze je zenaty? ...to uz davno neni "vrazda" 😎

tajka14
20. sep 2013

@digysa predstav si ze som neni nemozna! mala som aj mladeho partnera ale ten bol lenivejsi ako "dedko".myslim ze aj 60-rocny mozu byt este plny energie....(nemyslim sex)

digysa
20. sep 2013

@irriss wow!!......mat tak tvoje moralne hodnoty..........S radostou oznamujem, ze moje moralne hodnoty su na inej urovni.

irriss
20. sep 2013

@digysa
kopie:

fotoportrét
digysa @tajka14 Prepac, ale toto si uz robis asi prdel, ze???

Alebo si az taka nemozna, ze si nevies najst mladeho priatela a beries aj dedkov z domova dochodcov?

Co ti hovori rozum? Pochybujem, ze ti hovori nieco rozumne............kedze povazujez 60 rocneho stareho panka za kamarata emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon
Dnes o 17:36 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

Co to tu predvadis?? ??????????????????????????????????????????????????????????????

Memu manzelovi je 59 (mne je 41) a je nejen dobry kamarad!!!

stanka810
20. sep 2013

Kazda sme ina ale ja osobne si neviem predstavit v posteli takeho stareho muza 🙂 ano laska je aj o pritazlivosti a sexe a s taki starci mna nikdy nepritahovali...ja mam o 4 roky mladsieho 😀 on si uziva s mladsou a teba taha za nos...keby to myslel vazne uz sa rozvedie...jasne ze jemu to takto vyhovuje 🙂

irriss
20. sep 2013

@digysa
na urovni "blbecka" z toho, co tu pises...k moralce mas daleko.. 😔

p.s. Jsi dneska jak pichnuta od zihadla .....znam Tvou ironii, ale dnesek je neco jineho😉

digysa
20. sep 2013

@tajka14 Energia..........jaaaaaaaaaaj... V prvom rade nechapem, ako si sa s nim mohla zoznamit...... Uz len to, ze sa 60 rocny clovek zaujima o 23 rocne dievca je podozrive..........
V druhom rade- dufam, ze tvoji rodicia su z teba absolutne nadseni........gratulujem

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
digysa
20. sep 2013

@irriss Medzi vami je vekovy rozdiel 18 rokov.....

Medzi tajka14 a nim je "zanedbatelny vekovy rozdiel" 37 rokov.... to len ak ti nahodou usla tato matematicka informacia.
A blbecek si akurat ty.....neurazaj....nepisem to tebe.

maminka11
20. sep 2013

@tajka14 ano mozno na par mesiacov a potom?
to sa vola posledny zachvev 🙂, stary chlap a jeho ego, baby majte rozum, ste mlade, nestracajte cas so starym chlapom, ktory vam moze byt otec - je to zvratene - ale to je moj nazor
Uzivajte si krasnej mladosti a hladajte, ked to ma prist, tak to pride 🙂, ale neberte si domov geriatriu 🙂