icon

Priateľ je závislý na hre

18. júl 2022

Už neviem, čo mám robiť. Mali sme krásny vzťah. Potom objavil tú sprostú online strieľačku. Od januára nerobí nič iné, iba sedí za počítačom niekoľko hodín denne. Keď nie som doma aj celý deň. Skúšala som uz všetko, hádky, prosby, aby aspoň doma niečo okolo seba spravil, pretože je všetko na mne, aby sa hral iba max štyri hodiny denne. O tom, že sa mi nevenuje a nemáme ani sex, ani nehovorím. Všetky hádky končia rovnako, rozčúli sa, ziape po mne, potom sa ospravedlní, sľubuje hory doly ale všetko je zas po pár dňoch rovnako. Je schopný celý deň neísť do sprchy, nejesť, iba si sadne a sedí tam aj 16 hodín a je*e do tej klávesnice (ospravedlňujem sa, ale musím to dať zo seba von). Trieska do nej, aj keď ja už chcem spať, máme jednoizbák, to trieskanie počujem, do toho ešte volá s ďalšími hráčmi. Keď spravím cirkus, na veľa to vypne, lebo sa hanbí (už mi je jedno, že to počujú). Ale boli aj obdobia, kedy som spávala kvôli nemu iba štyri hodiny denne. V práci som bola nesústredená, nedarilo sa mi, potom som musela opäť spraviť cirkus, že mi sľúbil, že sa nebude hrať, keď pôjdem spať a znova to robí. Spravím cirkus, uvedomí si, rozprávame sa, ospravedlní sa, nasľubuje a o týždeň je to znova tak, ako bolo. Celá domácnosť je na mne, celý deň je doma a ja unavená po práci musím ešte variť a umývať riad, keď nechcem byť v bordeli. Nepustí ani práčku, lebo by ho to rušilo v hre. Najhoršie je, že on tú hru už ani neberie ako oddych a zábavu, trieska do stola ako nepríčetný, keď mu to nejde, stokrát som mu povedala, že to nemá robiť, ak nejaký jeho spoluhráč nevie hrať, bliaka po ňom, nadáva mu. Už ma nebaví ani spraviť ďalší cirkus. Nikam to nevedie. Som z neho strašne sklamaná, unavená, plánovali sme svadbu, rodinu, ale ja sa v tomto vzťahu cítim sama, aj keď je pár metrov odo mňa. Jeho svet je iba tá hra, nechce sa toho vzdať, povedal už niekoľkokrát, že sa so mnou radšej rozíde. Najradšej by som sa bez slova jedného dňa zbalila a odišla a už mu nikdy nezodvihla telefón…

Strana
z2
simca06022011
22. júl 2022

Ziadny cirkus, odniesla by som pocitac.

h2
22. júl 2022

Žiješ s ním, ako slobodná matka so synom -puberťákom: žiadny sex, žiadna pomoc v domácnosti, žiadna hygiena, celý deň na počítači + agresivita, keď chceš, aby to tak nebolo. Toto je to, čo v živote chceš? Veľké decko na krku?

mikadooo
22. júl 2022

Ja by som odišla. V podstate si už vybral hru, tak načo mu tam budem zavadzať a robiť dievča pre všetko... A prvý mesiac by som sa určite nevracala, nech by ako prosil. Ak bude chcieť byť s tebou, nech sa páči, nech príde. Myslím si, že do mesiaca uvidíš, či je ochotný tráviť s tebou čas a koľko...

jesenzima
12. jan 2023

Ty máš výčitku, že TY sa malo staráš o NEHO?! A on je nesvojpravny, či čo?? Určite je inak veľmi úžasný a miluje ťa a nemáte žiadne problémy 🤦 ....... Kde vy ženy na takéto indivíduá chodíte ....
Radšej buď sama ako s takýmto ...

megan777
12. jan 2023

@podmostom ahoj viem Ti poradit napis mi spravu.

wejka333
9. mar 2023

Ahoj môžeš mi napísať správu?

megan777
10. mar 2023

@wejka333 toto je poriadna zavislost on musi chcieť sa liecit a treba navstivit abstinensky klub odkial ste v tom meste,posli mi prosim mail poradim Ti tam.

wejka333
10. mar 2023

@megan777 zle si označila 🙂

megan777
10. mar 2023

@wejka333 pardon

janulik2008
10. mar 2023

@uprimnazienka SIMS je zavislost aspon u mna uz od dvojky ale odkedy chodim do roboty tak malokedy a co case ma aj omrzi potom znova hrajem a tak dookola 🤣

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2