Priateľ kúpil dom a neviem sa rozhodnúť
Dobry den prosim vas o radu kedze nemam sa skym poradit zial .Priatel kupil dom konecne mu schvalili pozicku .Len neviem ci mame ist snim byvat .este pred 3mesiacmi sme byvali podnajme priatel zacal byt nervozny aj ja zacali sme sa hadat castejsie oklamal ma raz nechcel mi nic vysvetlit len mne vsetko dava za chybu aj led sa hadame,mame spolu dieta zijems apolu 5 rokov aj ked malo sa vidime len cez vikend pracuje .Byvali sme v tom podnajme ked pred 2 mesiacmi som sa odstahovala do najomneho bytu lebo sme sa zacali hadat viac povedal mi ze mame si nieco najst kvoli tomu lebo mu nechceli schvalit este pozicku tak som si nasla ten najomny byt sama som si musela zabezpeku zaplatit on odisiel ku ocovi byvat tak som ostala sama na deti .Nakoniec mu schvalili teraz pozicku ale ked neviem ci mame ist snim lebo sa bojim aby nas za pol roka nevyhodil a kde pojdem potom pebo u meho nic nieje stale .Nadava mi vulgarne ponizuje a potom sa mi ospravedlnuje ako keby sa nic nestalo .Vobec si ma nevazi a ja mam ist potom snim aj z detmi byvat ?
@simona745 sorry za úprimnosť ale čo ti rozum a hrdosť z hlavy vytrtkal, či prečo máš potrebu sa k nemu nasťahovať? Dom kúpi na svoje meno, čiže len pre seba, nie pre vás, teba pošle preč kedy sa mu zachce, na decko neplatí, nestará sa, nadáva ti, chorobu ti praje… ešte raz nám všetkým porozprávaj čo máš na ňom rada, lebo nikto z nás to nepochopil. Teda mne napadá len to, že má čarovný penis 🙈🤷♀️
@simona745 pozri, mala si veľké šťastie že Ti vôbec pridelili nejaký nájomný byt. Píšeš že lacno.
Čo ty žena chces?
Buď rada že máš kde bývať.
Daj si pokoj od chlapov nauč sa mať sa rada a venuj sa iba deťom a sebe..vidíš že priťahujes a len loserov...musíš sa zmeniť ak chces lepšie žiť...Ty nikto iný...
Pekne poziadaj o výživné , nacupytaj do práce a na chuja zabudni.
Nemáš ho rada to iba spomienkový optimizmus..
Daruj deťom kľudne detstvo v prvom rade buď dobrou mamou ktorá bude príkladom pre svoje deti.
@simona745 Nevies sa rozhodnut? A co si podstupila lobotomiu? Ved toto je snad jasne ako facka, pekne ostan tam, kde si a venuj sa detom a sebe.
@dskjhfdlkdjhl Ano som sa rozhodla radsej ostanem tu aby ma nevyuzil a potom poslal do riti z detmi .
@simona745 tak ist k nemu kvoli autu a vyzivnemu je trosku malo, nezda sa ti? Pekne ostan tam kde si, skolku sa pokus prehodit bližšie a vyzivne si vyries ofiicalne.
Ani nevahaj, leda ak by si si to chcela skomplikovat. Zostan vo svojom aj ked v podnajme, vzdy sa da odstahovat ak by sa unormalizoval.
Ostaň v byte a máš pokoj.

@simona745 už len také vypichnuté z tvojich príspevkov: vulgárne mi nadáva, želá mi,aby som ochorela a ostala na posteli... ako sorry, on nemôže byť normálny. Aj keby ti zopár pritabačil,by si s ním bola? ....veď on je v podstate ok,že?
No nieee, nechoď s ním bývať ! Taký človek sa nezmení. Toto nie je prostredie pre deti.