icon

Priateľ má nápadníčku

16. jún 2021

Baby,

poraďte mi, prosím. Priateľ robí v nemenovanom obchode v rámci jedného nákupného centra. Oproti v stánku robí istá slečna, krásu teda chudinka nepobrala, ale veď nie je všetko iba o výzore. Priateľ je veľmi slušný dobrák. Zo začiatku sa ho pýtala na viac-menej pracovné veci, či nemá rozmeniť v kase atď., no počase už začala byť dotieravá, chcela si požičiavať jeho súkromné veci (sveter, lebo jej je vraj zima), dokonca si od jeho kolegov zisťovala meno na instagrame. Keďže priateľ už začal tušiť, že po ňom asi ide, narovinu jej povedal, že má priateľku, ktorú miluje a že o ňu nemá záujem, bol by rád keby si udržali dobré kolegiálne vzťahy, keď už pracujú oproti v jednej budove. Vraj pre ňu to, že má priateľku nie je telesná vada. Priateľ je voči nej odmeraný, snaží sa vyhýbať kontaktu s ňou, ona ma dokonca z videnia aj pozná, chodím za priateľom často, vie, kto som. Naposledy, keď som čakala priateľa pred obchodom, v ktorom pracuje, táto slečna nahlasu utrúsila, citujem: ,,Niektoré ku*vy si myslia, že svet stojí iba na ich pi*i.” Bolo evidentné, že to je poznámka na moju adresu, keďže po mne zazerala tak, že by som už bola trikrát mŕtva, keby sa dá vraždiť pohľadom, dokonca sa pár ľudí aj otočilo, bolo to vyslovene trápne. Priznám sa, že nie som drama queen, príde mi pod úroveň tam na takú chuderu vyziapovať, tým čo predvádza iba sama dokazuje aká je úbohá, no nechcem to zas ani nechať len tak. Bojím sa, že keď by som kontaktovala jej manažéra, vysmeje sa. Priateľa to samozrejme najviac nahnevalo, hneď sa s ňou chcel ísť hádať, ale prosila som ho, aby to nerobil, aby sa ho náhodou neotočilo proti nemu, keďže by bol svedkom takéhoto výstupu aj jeho nadriadený. Čo by ste robili vy? Nechali by ste to tak? Priateľ s ňou skutočne nič nemá, dievča sa proste namotalo na to, že k nej bol milý, čo sa jej asi často nestáva, že s ňou muži komunikujú.

klip0
16. jún 2021

Najskôr som ti chcela napísať že by som to nechala tak, možno aj nechala. Ale keď to takto preháňa a pokrikuje na teba ako z tretej cenovej, tak by som asi práveže povedala partnerovi nech jej ide stručne jasne a rázne vysvetliť že takto sa chovať nebude.
Alebo nech ju úplne ignoruje a v ničom nevyhovie. Čiže nemá.rozmenit keď potrebuje, nemá.sveter, nemá nič.
Nebude ju to potom dlho baviť

ledgerka
16. jún 2021

Tvoj priatel by sa mal prestat spravat milo a damu uzemnit. Ty si ju nevsimaj a nechaj to tak. Jej prave ide o to aby si reagovala a robila sceny.

hviera81
16. jún 2021

mala si draheho nechat nech jej to vyjasni vtedy.

dollyzv
16. jún 2021

Ja byť zamestnávateľ tej dámy,a toto počujem ako na niekoho ziape zo stánku tak ju v momente vyhodím..super reklama pre obchod..k veci..nech ju ignoruje,je odmeraný proste nech sa s ňou nebaví,alebo rázne jej povedať nech neotravuje a dá pokoj..hoci niektoré ženy(nechápem z akého princípu to vyburcuje ešte viac) a budú ešte viac neodbitne(asi preto že najviac chceme to,čo nemôžme mať) 😁 popripadne pokiaľ sa to ešte viac vystupňuje riešiť to s jej nadriadeným,nech si ju dá doporiadku

autor
16. jún 2021

Veď práve toto baby, to akože teraz na mňa bude zakaždým takto vykrikovať, keď prídem za priateľom? Preto by som to chcela nejak riešiť, ale púšťať sa do nejakej konfrontácie s takouto osobou tiež veľmi nechcem. Nech si nemyslí, že toto sa ešte niekedy bude opakovať a že si to môže dovoliť. Ja tomu inak vôbec nerozumiem, keď mi niekto narovinu povie, že má priateľku a nemá o mňa záujem, aby som ja reagovala tak, že to pre mňa nie je žiadna telesná vada. Ja neviem, kde takéto typy žien nechali sebareflexiu…

kittykat22
16. jún 2021

Ja byt tebou, by som si pustila nahravanie a nebuduce ked budes okolo, tak si to pekne vsetko nahraj. A keby k tebe bola drza alebo vulgarna, v tu sekundu by som zavolala na vedenie a povedala, co je vo veci. Frajerka skonci bez prace a tieto moresy ju prejdu.

Ale ako pride mi divne, ze je k tebe taka drza aj ked ju tvoj partner uzemnil ...

makova333
16. jún 2021

Riesit to ma priatel nie ty. Keby som chlap a niekto o mojej frajerke hovori Niektore Ku**y... tak mila urcite nebudem a rovnako nebudem ocakavat, ze to vyriesi moja frajerka. A o taketo "dobre" kolegialne vztahy by som rozhodne zaujem nemala.

lalenka33
16. jún 2021

Ja by som na tvojom mieste slečnu slušne upozornila, že ešte raz sa také niečo zopakuje, tak to budeš riešiť s jej zamestnávateľom pretože mu robí zlú reklamu, správa sa vulgárne voči potencionálnym zákazníkom.

trixi12
16. jún 2021

ja na mieste tvojho priateľa by som to asi tiež riešila s jej nadriadeným. Je to obťažovanie a slovník, ktorý do zamestnania absolútne nepatrí. So slečnou to asi nemá zmysel riešiť, myslím, že tvoj priateľ jej už povedal na rovinu čo mal a je zbytočné to ďalej vysvetľovať. A na tvojom mieste by som sa nabudúce dobre nahodila, s úsmevom poriešila s priateľom čo by bolo treba, vo dverách mu ešte dala poriadnu pusu a nech slečnu aj klepne :D

kitycat
16. jún 2021

Podla mna provokuje a bavi ju to. Pridi za priatelom, pozrav tu cuzu a maj v pici... Co ti zmoze... On s nou ocividne spat nechce... Ak budes mat na salame aj ju to prejde... Prave tie tvoje nervy jej robia dobre... Pohrozit so zamedtnavatelom mozes ale potrebujes to? A priatel asi tiez nie je sam na smene svedka ma..

marcellka32
16. jún 2021

Bohužiaľ su ľudia, ktorych živí to, keď sa druhí hnevajú a zlostia, takže ty ostan kľudná, ju to prestane baviť

taga
16. jún 2021

Ja by som to nenechavala na priatela, seriozne by som sla do stanku, a povedala slecne svoje. A ze ak sa budu podobne incidenty opakovat, zavolam si jej sefa. Spravala by som sa ako hocijaky zakaznik v obch centre, bez ohladu na to, ci si niekoho priatelka. Ona si nema co dovolit pokrikovat po inych zakaznikoch v takomto style! Ked si nevazi svoju pracu, niekto iny si bude

misickaa4
16. jún 2021

Ja by son sa stazovala u jej nadriadeneho. Nikto nechce takehoto zamestnanca.

mia78111
16. jún 2021

Ako poznám môjho muža, toto by spravila iba raz a vytiahol by ju za krk spoza pultu. Priateľ by jej mal povedať nech si láskavo dá pohov. Myslím že tu je kolegialnym dobrým vzťahom koniec. Slečna je evidentné padla na hlavu.