icon

Priateľ ma nechce pustiť na týždeň do Mexika

11. jan 2022

Možno ma tu niektoré zhejtujete.. ale ide o to, že pár mojich známych ide na týždeň do Mexika. Ja by som chcela ísť s nimi, ale priateľ ma nechce pustiť. On nemôže ísť, pretože si to momentalne nemôže dovoliť a ja nemam toľko penazi aby som to mohla zaplatit aj jemu. Povedal mi, že ak pojdem, už sa domov nemusím vracať. Je mi to veľmi luto, pretože som nikdy na dovolenke ešte nebola a nechcem o neho prist…

Strana
z3
bosorka2302
11. jan 2022

isla by som do Mexika 🙂 za tyzden mozno priatel vychladne a ked sa vratis mozno tie vyhrazky nebude brat vazne. zazitok na cely zivot. Moj byvaly bol taky ze nerad cestoval a dufal, ze nepojdem ani ja. Rychlo zistil ze jeho som zo zoznamu skrtla ak nechcel ist a isla som aj tak. Stacili mu 2 take moje dovolenky aby pochopil a potom uz chodil s nami

sense
11. jan 2022

@spadnutaslivka ale ona dáva dokopy 320 nielen 100., a jeho hypo mu nie je povinná platiť keďže on nezvelduje Ich bývanie ale jeho byvanie

autor
11. jan 2022

@spadnutaslivka ani nie, ja ešte doplácam 50€.. brala som si hypo+ spotrebak. Nemala som svoje.

sidicek
11. jan 2022

Určite choď, keby to bola láska nebeská, ze bez neho nechceš byt, tak ta dovolenka s kamošmi ani nenapadne. Ako píšeš, je to len frajer, zdá sa že aj problémový, užívaj si život kým si slobodná, ak máte byt spolu, budete, dovolenka - nedovolenka

kikaaa444
11. jan 2022

Pekne urob tak ako povedal , chod na dovolenku a už sa ani nevracaj👍🏼🥳 nedala by som si rozkazovať len priateľom .. pekne chod a uzi si to tam 😚

alexk12
11. jan 2022

Prajem ti šťastnú cestu🙂

spadnutaslivka
11. jan 2022

@sense 200e preje a minie na drogériu- to by minula aj vo vlastnom. Preto rátam len tú stovku.

spadnutaslivka
11. jan 2022

proste tebe nájomníci platia skoro toľko, čo klasickú hypo, čiže sa máš luxusne, že budeš mať svoj byt za to, že ti ho niekto iný platí a ty si bývaš u frajera. Keby si bola u cudzích, musela by si platiť nájom. Ak by si bývala v tom svojom, na ktorom máš hypo, platila by si si hypo oveľa viac ako 100-150 mesačne. A ako vravím, stravné preješ, či si vo vlastnom alebo v cudzom byte. Nemusíš jemu splácať jeho hypo, zvlášť keď máte také vzťahy, aké máte, ale pre teba je to takto celkom výhodné. Ale to už je mimo pôvodnej témy ;)

bosorka2302
11. jan 2022

@spadnutaslivka ale ved ale takto to ma skoro kazda zena co trosku je financne gramotna, ved byvala sama vzala si hypo ked si nasla priatela a chceli byvat spolu tak byt prenajala, to by urobila asi kazda tiez. Ved podla teba by mala platit viac priatelovi? ci ako? lebo nerozumiem tvojej kalkulacii celkom

sidicek
11. jan 2022

@spadnutaslivka nerozumiem co riešiš, ak tam býva tak sa asi takto dohodli, to je ich vec a nie je to problém, ktorý teraz rieši.

tomikejt
11. jan 2022

Ako dlho ste spolu?

ankare
11. jan 2022

Nuž... Keď sa do Tvojho muža vzijem, chápem ho. Boji sa o Teba. Mne by sa tiež nepáčilo, keby môj muž ide s partiou na dovcu a ešte aj so ženským sprievodom.
Skúste spraviť kompromis a ísť niekam spolu.
Držím palce!

haley7897
11. jan 2022

@ankare priateľa. Nieje manžel. Pán si nieje záväzkom istý. Je si istý len tým, že ona mu má byť uviazana o nohu a plniť jeho predstavy o vzťahu

tomikejt
11. jan 2022

Aha už čítam, dva roky. To nieje veľa, nehľadá ani kompromis takže ja by som šla a uvidíš po príchode ci vychladne. Ak nie nevadí, nepotrebujes niekoho kto ťa takto obmedzuje ved Mexiko je zážitok na celý život.

tncka
11. jan 2022

Po takych slovach by som tam rovno zostala,naco sa vracat za debilom🤷‍♀️

akbara77
11. jan 2022

Utekaj s nimi a utekaj od neho!

zuzana9393
11. jan 2022

Mne by tiez vadilo najviac to, ze sa nemusim vracat. Niesi jeho majetok a taketo vydieranie? Co bude neskor? Ale zase uznajme si vsetky, ze chlapi su taki. Vela krat tresknu sprostost, ktoru tak mozno ani nemyslia. Lahko sa povie, ako by som sa s nim hned rozisla. By ma zaujimali ake su vase vztahy. Ci idealne, alebo nemate ziadne lebo ste kazdeho poslali kade lahsie. Treba sa snim porozpravat. Ak by ta kvoli tomu ozaj nechal, tak nestoji zato. Lebo vadit mu to moze bud kvoli tomu, ze ti nedoveruje alebo kvoli tomu ze by si mu chybala ( co asi nie, ked sa nemas vracat) treba.sa s nim v klude porozpravat a zistit ako to vlastne je.

denullllka
11. jan 2022

Chod a kašli na neho, uzivaj si život a priateľ ak ti nedôveruje, tak nie je tým pravým partnerom 🙂

sardinka32
11. jan 2022

Mám pocit, že Váš vzťah nie je až tak pevný, ked zvazujes ísť bez neho aj napriek jeho hnevu. Asi je to spôsobené tým, že si nie je istý svadbou s Tebou...takže chápem, že si nechces nechať ujst takúto prílezitosť kvoli chlapovi, s ktorým možno ani nebudes v buducnosti...to by Ta to potom riadne štvalo, že si nešla. Chápem aj jeho, jednak žiarlivosť a jednak chcel by ísť aj on. Prichystaj sa ale na to, že to v istom zmysle naštrbí Váš vzťah a budeš to mať v budúcnosti na tanieri predhadzované. To ultimátum je ale na pováženie a by som mu to tak aj povedala, ze idem prave preto, že mi to ultimátum dal. Ak máš niekoho rád, doprajes mu. Ak Ti neverí, tak potom to tiez je na pováženie, či byť s takým človekom.

laska86
12. jan 2022

Ja som na dovolenke nikdy nebola a ani.mi to nechyba..a ak ho lubis a nechces o neho prist tak zostan snim a chodte spolu radsej na wellnes..tiez by mi nebolo prijemne ak by moj partner chcel ist bezomna lebo nato nemam...nemozes mat vsetko..moj nazor

laska86
12. jan 2022

Alebo chod ale zaroven snim skonci..a uzivaj si dovolenky s priatelmi

Strana
z3