Priateľ ma nechce zobrať domov

zdenk2
15. okt 2023

S svojim priateľom sme spolu skoro 2 roky. A ani raz som nebola u neho doma. Nepoznám z jeho okolia nikoho (rodičov , kamarátov, atď). On pozná moju celú rodinu a chodievame ku mne. Keď sa ho opýtam aby sme išli ku nemu povie že nemôže ma tam zobrať lebo že to má zákaze a tam to skončí. Neviem či to mám nechať tak ale stále mi to vŕta v hlave či je to reálny dôvod alebo je za tým niečo iné.

viestta
15. okt 2023

Nema doma manzelku a tri deti? Alebo mu doma povedali, ze nech sa ani neukazuje s luterankou...

januska12323
15. okt 2023

No nemôžeš lebo tam býva druhá frajerka alebo je synáčik mamičkin cecok. Vieš aspoň kde býva? Správ prepadovku a budeš si na istom.

drake122
15. okt 2023

Chceš sa spoznať s jeho manželkou a deťmi?🤐

ahhola
15. okt 2023

To je max. nefer. Keď vedel, ze ta nikdy-2 roky-nevezme k nim, nemal sa oň hrabať k vašim. Keby ti to zdôvodnil... Hanbím sa za našich, lebo... Žijú pod mostom, sú psychopat... , ty vieš, na com si. To bude pekný tajomník a podrazak... 👿

pribinak
15. okt 2023

@zdenk2 má zakázané sa stretnúť zoznámiť tá aj so súrodencami? Aj s kamošmi?

Toto smrdí a poriadne

zuzinka888
15. okt 2023

Nepchaj sa tam, kde ta nechcu. Citila by si sa odmietnuto. Mozno ma priateliva rodina jasnu predstavu o synovej priatelke- aka ma byt a ty ich predstavu nesplnas. Mozno su z inej spolocenskej vrstvy, nabozenskeho zalozenia, intelugencnej urovni..... dovodou moze byt viacero. Dolezite je ci poznas oriatelov, partiu a ci ta tam vodi. Totiz za rodinu nemozes, tu si nevyberas. No priatelov ano. Ak ta predstavil im- urcite sa za teba nehanbi.

mimi3008
15. okt 2023

@drake122 tiez mi to ako prve napadlo

simca06022011
15. okt 2023

Ma 15rokov? :D alebo ako to ma zakázané? Pri dospelom chlapovi, s ktorým plánujem budúcnosť by mi kontrolky blikali

vivienkalejova
15. okt 2023

@zdenk2 nerozumiem čo sa za teba hanbí ci co? Určite je za tím niečo bud ma frajerku, ženu alebo sa hanbí za to ze jeho rodičia nebývajú naj

cacianka
15. okt 2023

Prelustruj jeho sociálne siete, hádam vieš odkiaľ je a ako sa volá, hádam si mu videla nejaké doklady, tak pátraj.
Radšej zle informácie ako hlúpa nevedomosť.
Lebo to zaváňa pruserom ako brno, ja by som to nezniesla.

reanda
15. okt 2023

a to ste sa za tie roky o jeho rodine ani nebavili? aki su a preco ma akoze zakazane vodit si domov frajerku? ak nechce o takych veciach hovorit, tak to by som isto nebola s nim uz dva roky

jazula
15. okt 2023

Nepoznáš ani jeho kamarátov? A chodievate spolu aj von do spoločnosti (do kina, na diskotéku…)?

nika185
15. okt 2023

kde pracuje nepoznáš nikoho? očividne ťa klame a niečo tají, 2 roky je dlhá doba, že ty nevieš nič o ňom, čo ak by si zostala tehotná?

alex49
15. okt 2023

že ťa nechce predstaviť mamičke ako budúcu nevestu by som ešte pochopila, ale že vôbec nikoho nepoznáš, dokonca ani kamarátov?

barbora0308
15. okt 2023

@zdenk2 mala som kolegynu, ktora mala frajera kolegu z AT, bol to externy obchodnik, takze sme o jeho osobnom zivote (okrem HR) vela nevedeli. Vsetko bolo faj, teda okrem toho, ze jej bolo divne, ze ju nikdy nepozval k nemu domov. Az raz mi kolegyna z HR povedala, ze ci sa nehanbi, ze spava s vydatym muzom, ktory ma doma male babatko. Ostala som ako obarena 😳 s kolgynou som mala velmi dobry priatelsky vztah, tak som jej to povedala. Dlho sa z toho spamatavala...🫤

ada12345
15. okt 2023

@zuzinka888 Vsak pise, ze ju nezoznamil ani s kamaratmi.

syslik81
15. okt 2023

ja som s mojim cez 2 roky a tiez nepoznam jeho rodinu ..videla som ich len na foto na fb .. ale zijeme v zahranici a on s mamou moc nevychadza.. takze aj ked sme boli na sk v rovnaky cas on moju rodinu videla ale ja jeho nie.. a nechyba mi to .. o kamaratoch viem ale tiez sme sa nezoznamili .. a rozhodne nema ani manzelku a ani priatelku a uz duplom nie deti .. mozno naozaj ma prisnu rodinu,alebo nemaju dobre vztahy alebo proste ten dovod tamje a nemusi to byt hned dvojaky zivot ..

zorkahorka
15. okt 2023

A tebe to 2 roky nevadi a tato odpoved staci????? 🙈

ukulela
15. okt 2023

@zdenk2 koľko mate rokov? Kde a ako trávite voľný spoločný čas? Buď sa hanbí za rodinu(čo by ale mohol normálne odkomunikovať), ale sú potom už len zlé možnosti. Hanbí sa za teba, neberie váš vzťah vážne, alebo má paralelný vzťah. 2 roky nepoznať nikoho z jeho okolia nie je normálne.

maranco
15. okt 2023

@zdenk2 poznal som jedného čo často klamal a jeho taktika bola izolovať priateľky od jeho rodiny aj kamarátov, tak mali informácie iba od neho a lepšie sa mu klamalo, inak by zistili aká je realita.
Jeho mama mi hovorila, že by už rada spoznala jeho priateľku, aké je to dievča, ale zásadne si ich vodil domov keď nikto nebol doma.
Nahovoril im, ako sú všetci proti ich láske, tak boli v nevedomosti čo je v skutočnosti zač. Občas mal rozrobené viaceré naraz.

alickapusinka
15. okt 2023

Pátraj aj aj si myslím že má ženu a deti alebo nejakú družku a deti. Neexistuje aby si za 2 roky nepoznala ani jedného jeho kamaráta poprípade súrodenca. Ja by som v takej neistote nevedela žiť. Ak by si ostala tehotná nikdy nevieš pošle ťa na potrat a vyjde z neho že má ženu a deti. Neblázni pátraj ako píšu tu žienky vo fore. Mne by to už nedalo po pol roku nie to že 2 roky nič. To že jeho rodinu nepoznáš no dajme tomu že mamu nie ale žiadneho jeho kamaráta alebo súrodenca veľmi čudné. Určite niečo skrýva ale čo.

cacianka
15. okt 2023

@alickapusinka v dnešnej dobe vymožeností na získanie informácií, keď každý každého pozná, všade sa nájde niekto kto niekoho pozná.
Aj tu na koni stačí napísať dedinu/mesto/ mestsku časť a do 24 hodín má stopu

janage
15. okt 2023

Oplat rovnako. Stopni stretávanie u vás.

pipimonterova
15. okt 2023

@zdenk2 ja by som to nerozdychala,porad by som si milion veci domyslela.Jednou z nich by bolo,ze ma zenu a deti,druha hned ze je mamickin chlapcek a tretia by bola,ze ho opustam...ako tajomstva nie su nic pre mna a ked chce byt pan tajomny nech sa taji s druhou,nie so mnou...

selest
15. okt 2023

Mozno mu ozaj zakazala manzelka..alebo mama..jedno lepsie ako druhe🙄

domkakvet
15. okt 2023

@zdenk2 co sa tyka toho zobrat ta domov, je tu viac diskusii na tuto temu, ale teba nechce zobrat nikde, dobre doma to ma zakazane a ku kamaratom ta nevezme preco?

deti95060810
15. okt 2023

meno vieš, adresu tiež - skús pozrieť kataster... možno budeš prekvapená

dskjhfdlkdjhl
15. okt 2023

A kolko ma rokov, ked to ma zakazane? 😝 Nechodila by som s niekym, kto ma zakazane vodit domov navstevy. A samozrejme, bud je teda pod maninkinou, alebo manzelkinou papuckou-v kazdom pripade je to nepouzitelny kus.

alickapusinka
15. okt 2023

@cacianka jasné teraz sa da vypatrať všetko. Podľa mňa ani nevie že z akej obce pochádza.

dadka128
15. okt 2023

@zdenk2 toto teda v poriadku nie je .. niečo tají, keby aj išlo o rodinu snáď po dvoch rokoch vztahu už mate doveru.. takto to vyzerá, že zije 2 zivoty.. vzala by som to uz davno do vlastnych ruk a sla to preverit ako marnit čas s debilom .. je k tebe neuprimny a tajomný a to do vztahu nepatrí