Priateľ ma nechce zobrať domov
S svojim priateľom sme spolu skoro 2 roky. A ani raz som nebola u neho doma. Nepoznám z jeho okolia nikoho (rodičov , kamarátov, atď). On pozná moju celú rodinu a chodievame ku mne. Keď sa ho opýtam aby sme išli ku nemu povie že nemôže ma tam zobrať lebo že to má zákaze a tam to skončí. Neviem či to mám nechať tak ale stále mi to vŕta v hlave či je to reálny dôvod alebo je za tým niečo iné.
@zuzinka888 pani/slecna pise ze nikoho ani kamaratov takze to uz fakt smrdi podla mna. Keby to bolo o rodicoch tak preco by jej nemohol povedat ten dovod a zatlkal.
@zdenk2 A co si nenajmes detektiva??.
este ma napadlo, chodite do mesta, kde on býva a máš istotu, že ste v správnom meste? Alebo vieš kde pracuje? Hádam za 2 roky áno, určite tam nepracuje len on jediný. Nevyjadruješ sa k otázkam ako aj na vek sa tu pýtali a pod.
@matkahelka a co ak by dcera bola zvedava na Tvoj nazor? ja by som brala ako poctu ak by moja dcera mi doniesla ukazat frajera … noaco ze to nevyjde?aj o tom je randenie, a kludne sa moze stat ze by ju zaujimal Tvoj nezaujaty nazor na “ chalana” a Ty ju takto odpalkujes? neviem co je podla Teba dobry vztah s detmi ale mna by to ako dceru velmi sklamalo ze Ta nezaujima s kym sa stretavam … mna vzdy zaujimal nazor mojho otca ..a kedze mi nechcel do nicoho kecat tak mi nazor povedal az po rozchode, a vzdy ma to stvalo ..preto si toto neviem vobec predstavit 🤯
Najlepšie sú prepadovky vyčistia vzduch.
Tato temicka to dotiahla az na zlteho slonika 😀

@erickatt zle som sa vyjadrila. Je to youtube kanal, ale vacsina sa da len pocuvat - hereticast. Je to jeden cech, ktory od nich odisiel a zvykne si pozyvat roznych byvalych svedkov...