icon

Priateľ ma opustil tehotnú, neviem, ako sa k nemu správať

2. feb 2020

Ahojte baby,
s mojim ex prave riesime vyzivne (formou rodicovskej dohody), bavime sa len cez pravnikov, lebo jemu preplo natolko, ze odmietol so mnou komunikovat. Pre uplnost aby ste chapali, zili sme spolu, planovali dieta a potom ma nechal tehotnu. Prvy mesiac po rozchode sa este zaujimal, potom to seklo, ocividne si v tom case narazil uz frajerku a islo to s nim a s celou komunikaciou z jeho strany dolu vodou. Zacal mi ako tehotnej ublizivat tym, ako on si da spravit testy otcovstva (podotknem ze dovod na to nemal, lebo vedel,ze som ho nikdy nepodviedla), ked som porodila nemal zaujem ani zavolat co mala, len mi povedal asi tyzdeb po porode do telefonu, ze on ma priatelku nech si najdem aj ja niekoho. Proste totalny idiot.. Mala ma za chvilku pol roka, totalny nezaujem o nu... teraz sme sa konecne dohodli na rodicovskej dohode na vyzivnom (musela som samozrejme ja byt ta co ustupi, inak by sme sa vlacili po sudoch) a on si stanovil podmienku, ze sa chce s malou zrazu stretavat, kazdu druhu sobotu a suhlasil s tym, ze u nas doma. Ja zijem s malou u nasich, nemali sme ist logicky kam, sama by som byt neutiahla z rodicaku.. Ked ma nechal povedal, ze k nam domov v zivote nepride a ze malu pride pozriet, ked s nou budem niekde mimo domu. Preto mi je zvlastne, ze zrazu si stanovil stretavanie a suhlasil ze u nas doma. Moja rodina ho mala rada, no po tomto vsetkom ho vsetci nenavidia a on si to urcite dobre uvedomuje, nakolko si vsetkych vratane mna zablokoval vsade, mobil, whatsapp...
Pytam sa sama seba, bude mat odvahu po tom vsetkom, prist ku nam,len tak zrazu domovppzriet malu?
Druha moja vnutorna otazka, ako sa k nemu spravat? Viem ze ma uz druhu, daku 20tku a taha ju uz po exitickych dovolenkach atd. a ja si neviem predstavit, ako sa k nemu postavit? Ako sa s nim bavit?
Ako sa takemu cloveku aj pozriet do oci, po tom vsetkom ako nam ublizil?
Dakujem za Vas nazor a prosim poznamky, ze bol urcite idiot uz davno, na co som s nim mala dieta si nechajte, lebo nebol, bol super chlap, milovala som ho, no zrazu mu takto preplo, ze nikto nechape..moj nazor je, ze mu preplo z penazi, lebo mu praca velmi dobre vynasa.

Strana
z2
autor
2. feb 2020

@petronelka47 presne tak..ja som to tomuto tiez povedala, ked ma nechal, ze vies co, sam sa oberas o tie pekne chvile, ked sa prvy krat usmeje, povie orve slovo, prve kroky..a on ze nie, on sa o nic neoberie..a pozrime sa, kde dnes sme😅 mala pol roka a on ju ani raz nevidel 🤦‍♀️ A ze zeny nemaju pravdu a intuiciu..

petronelka47
2. feb 2020

Kašlat na nich,potom ked budú väčšie začnú sa o ne zaujímať, len či dievčatá budu o to stáť. Držím palce nech ste zdravé a šťastné, ked nemal záujem nech si nekladie podmienky

lija22
2. feb 2020

nemozu byt za tym jeho fotrovci? pockaj aj ich este dotrepe

autor
3. feb 2020

@petronelka47 dakujeme podobne prajeme😉

autor
3. feb 2020

@lija22 tiez ma to napadlo, ci ich nedotrepe..uz len ako “ochranu” 🤣 keby mu nasi chceli prehovorit do duse🤣

lija22
3. feb 2020

asi skor, ci neskor budu chciet vidiet vnucatko. Teda kazdy normalny starky by po tom tuzil. S nimi si na akej note zostala? tvojim rodicom sa teda vobec necudujem, fakt by si zasluzil papucou po hrbe. Drzim ti palce, nech sa ti dari aj malickej 💕

ysseba
3. feb 2020

Ako s nim komunikovať, ako sa k nemu správať, ako mu pozrieť do očí? No predsa pekne priamo a so vztýčenou hlavou! Buď krásna, buď upravená, buď pokojná a vyrovnaná, buď nad vecou, no proste buď dáma 😉 Nech si debilek nemyslí, že kvôli nemu plačeš do vankúša pol roka. I keby si náhodou plakala, tak on to vedieť nemusí. Inak si myslím, že nejak pravidelne chodiť za malou nebude, že sú to len také prvoplánové kecy. No, ale keď už príde, tak mu ju nabal von nech ide kočíkovať. Alebo keď príde, tak ty si choď niekde niečo vybaviť/ nakúpiť. Nech si nemyslí, že sa na ňu bude chodiť pozerať, ako na opicu v ZOO 😀 A keď náhodou zostaneš doma keď tam bude aj on a malá začne pri ňom revať, tak nepribehni hneď ju ukľudniť. Nech si pekne užije 😀 Len po chvíli revania by som to okomentovala ironicky a tak posmešne, že "No čo TATINKO?" Alebo niečo v tom zmysle. A čas o 11:00-13:00 by som asi zmenila. Lebo to je taký čas, že v tom čase tak bude pravdepodobne spávať aj keď bude väčšia. Ja by som to dala ešte pred spaním. Môže ju nakŕmiť. A vieš, keď sú deti ospalé, tak vedia byť riadne hnusné a umrnčané. No tak práve preto, nech si foter roka užije slávu 😀

autor
3. feb 2020

@lija22 vies co jeho rodicia sa zrazu distancovali..pritom som mala dobry vztah hlavne s jeho mamou..len si myslim, ze im na mna nataral pekne kraviny, aby mu novu frajerku odobrili..inak si neviem vysvetlit, ze niekoho nezaujima vnuca🤦‍♀️
A dakujeme😊

autor
3. feb 2020

@ysseba to si super napisala dakujem👍👌😃😉

Strana
z2