icon

Priateľ ma už 4x zbil

natalka25122017
20. okt 2020

Ahojte prosim pekne chcem radu bývali priateľ ma zbil už 4x nemienim čakať a nechať sa byť samozrejme že nie!! Len ide oto že mam chytené hrdlo môžem ísť na políciu predca korona len v ten deň ako ma udrel som mala horucku nemohla som ist na políciu nechcem už čakať nech ho vyriešia zbil ma. Pred dcérou prosím pekne neviete či nebude neskoro ísť dnes na políciu? Nemáte muža policajta že by ste sa spýtali prosím pekne či niake skúsenosti ďakujem

fokuska
20. okt 2020

@natalka25122017 A co ze usiel? Kvoli tomu si nevolala policiu, ved oni by si ho uz nasli.
Mas vyhovorku na kazdu jednu odpoved.

lilitela
20. okt 2020

Baby prestante, sibe Vam? Ona je tyrana a vy jej tu nakladate. Vsak to uz 2x nahlasila, je evidentne ze to riesi, len sa prisla poradit, kedze je korona.

@natalka25122017 Chapem, ze mas obavu, kedze zranenia nevidno, ako niektore tu napisali, tvrdenie proti tvrdeniu. CO sa zraneni tyka, niektore nevidno volnym okom, ale lekari by mali byt schopni niektore zranenia identifikovat aj bez viditelnych znamok, proste vnutorne pohmozdeniny a pod. A ako pisala ina, treba si zvazit co chces tym dosiahnut. Ak je to tvoje byvanie, proste ho iba vyhod, vymen zamky, asi nie ste manzelia, ak nema ani trvale bydlisko, nema pravo tam vstupit. Nie je sranda volat policiu pred detmi, je to len dalsia trauma k uz existujucej z vyprasku. Ja by som urobila oznamenie dodatocne aj s papiermi od lekara. A mozes si vyziadat zakaz priblizenia, asi zrejme sudne neviem ako sa postupuje, ale to neviem, ci ti vyhoveju. A navyse nemusi platit pre dceru, neviem, ci je aj pre nu nebezpecny.

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@malinoismum hej to viem len ja som sprostá krava ja som vymazala fotku kde som mala monokel co mi urobil toto ma hneva najviac volala som známej ci nema foto ale nema to bolo na starom fb

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@lilitela ďakujem ver mi ze to bola pre nu trauma videt ako ma zhodil na postel a dal facku viac krat mala som fotku ako mi dal pestovku ale uz nemam bolo to na starom facebooku ktory nemam uz 😔 no mam svedkou a ja viem ze to neni sranda chapete ma lenze policajti budu to brat tak tvrdenie proti tvrdeniu a on tu somnou len byval nemal trvale ani prechodne bydlisko

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@lilitela a o malu sa uprimne nezaujima on nanu kašle len ju pozre začne po mne kričať a uz to ide same len nik to nevidi ako to je

simca06022011
20. okt 2020

@natalka25122017 ved treba ich zavolat a oni pridu.... alebo povedia co robit. Ono najlepsie je to riesit ihned. V tejto dobe veru taketo veci neberu na lahku vahu, ale samozrejme musia to preverit a bez dokazov nezmozu nic.

mogaa
20. okt 2020

@natalka25122017 to čo bolo pred rokom to do toho nepleť, keďže si nepodala trestné oznámenie...trestné ozámenie za niečo čo bolo pred rokom, no neviem neviem.....teraz nemáš ani lekársku správu a zrejme ani dôkazy ....

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@fokuska jak minule keď bol opyti a sadol za volant vsak dobre 🤦‍♀️🤦‍♀️ prosim ta skus byt mojej situácii a potom hovor takeho chlapa by si doma nechcela

kubkovamama
20. okt 2020

Nechápem,že vôbec takého človeka vpustis do bytu,že kvôli malej.Daj na súd návrh ohľadom stretavania.Dceru mu máš odovzdať pred domom,nie ho volať do bytu,ak vôbec by si bola povinná ak pekne postupne dokazes,že chlasta a je agresívny.Podla jednoduchšieho štýlu písania a uvažovania (nechcem uraziť) budeš potrebovať pomoc so základnými vecami,nerozumieš ani tomu čo ti tu baby píšu.Chod polícia,na sociálku,tam ti spíšu čo treba.Ale intuícia mi hovorí,že tu sa ešte dlho nič nezmení,ty nebudeš rázne veci riešiť.Prvykrat ťa udrel,tlačil sa ti do bytu,hneď si mala utekať na sociálku.

mogaa
20. okt 2020

@natalka25122017 a prečo ho púšťaš k sebe do bytu?

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@mogaa on sem chodil za dcerou ved mam papier ze sem moze chodit ale vy baby nechapete ze mu vsetko. Prejde baby idem do riesit na policiu ozvem sa ako to. Dopadlo

natalka25122017
autor
20. okt 2020

Baby idem na tu policiu ozvem sa ked pridem

fokuska
20. okt 2020

@lilitela Co 2x nahlasila? To kde pise? Pise, ze raz bola u lekara ked dostala do brucha, ale nikde nepise, ze to riesila s policiou.

@natalka25122017 Co jak minule ked bol opity?? Co ma vsetko to co pises spolocne s tym, ze ako nahle ta zbil si nezavolala policiu?? Co vsak dobre a skus byt na mojo mieste?

Keby ma niekto zbil 4x!!!! tak v sekunde volam policiu a kaslem na to ci ma boli hrdlo a mam sirupcek od lekarky alebo nemam! Pride hliadka, poviem co sa stalo a oni uz povedia co dalej.

A naco vlastne vobec otvaras exovi dvere ked pride? Aby ta zas mohol zbit?

mogaa
20. okt 2020

@natalka25122017 ale veď nemusel chodiť k tebe do bytu...pokiaľ mal stretávanie v tvojej prítomnosti, mohli ste byť na ihrisku či niekde v cukrárni....ak nemal stretávanie v tvojej prítomnosti odovzdať dieťa pred vchodom, rovnako ako si ho pred vchodom vyzdvihneš.....

zlatkapaps
20. okt 2020

@mogaa presne tak. Ja by som si ho teda do bytu isto nepustila, proste by som mu neverila a strach by mi nedal. Stretavajte sa len na verejnych miestach ako ni ineho ti asi neostava ani

juliet86
20. okt 2020

pomocobetiam.sk

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@zlatkapaps idem na policiu uvidime

malinoismum
20. okt 2020

@natalka25122017 keď budeš niečo potrebovať, kľudne mi napíš. A nenechaj zo seba robiť ...
A nehladaj za tento stav vyhovorky... drž sa

sofia1
20. okt 2020

@limetka69 k lekárovi ma ísť nie do doktora

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@malinoismum ďakujem veľmi pekne uz cakam na autobus idem. Na policiu

limetka69
20. okt 2020

@sofia1 o tak to bolo velmi poucne. Dakujem. Urcite som to napisala velmi nezrozumitelne. Poslem vam mailom ziacku knizku? Zmaturoval som na jendotku zo slovenciny. Zial vychodniara v sebe nezapriem. 🙄

sofia1
20. okt 2020

@limetka69 tak bije to do očí strašne a myslím....a je to komické

kolieskova232
20. okt 2020

daj vediet ako co, dufam, ze sa ti podari to vyriesit a uz nebudes musiet takymto situaciam celit :(

bluka2
20. okt 2020

Chudak to dievča, čo sa tomuto musí prizerať. Vytočiť 112 je také ťažké? Prepojí ta to hneď na policajtov. Tým povieš, že ta zbil a chces podať TO. Zbytočne komplikovať

usla35
20. okt 2020

moc by som ti priala aby si takéto situácie nemusela znova zažívať. hlavne sa postaviť na svoje nohy a veriť si, že to zvládneš

lujza123
20. okt 2020

@natalka25122017 nechcem ti brat ilúzie, ale policajti ti nepomôžu. Keď budeš dostatočne tvrdohlavá a nedáš sa odbiť tak maximum co spravia tak spisu zápisnicu, to pekne založia do šanonu a v živote to nikdy, nikto nebude riešiť. Obzvlášť keď nemáš viditeľné rany a lekárske potvrdenie.
Ľudia žijú v ťažkej ilúzií že polícia niekomu pri domácom nasili pomôže, nieje to pravda. Väčšinou ešte nadrziavaju nasilnikovi a zo ženy robia hysterku. Kto nezažil neuveri

limetka69
20. okt 2020

@sofia1 pre mna je to uplne prirodzene, zial, ja sa tiez nepozastavujem nad slovom vcul, a podobne 🙂 niektore slova si az googlim a? ved pochadzam odnekial kde sa tak rozprava a vobec to nam tunajsim nepride cudne, tak sa mi stane, ze sa pozabudnem, a ked je to komicke, tak sa zasmej a hotovo 🙂

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@kolieskova232 dufam aj ja

natalka25122017
autor
20. okt 2020

@usla35 dufam ze mi pomozu aj kamaratka co ma znamich policajtou tak uvidime

fokuska
20. okt 2020

@natalka25122017 No a ako to dopadlo? Co ti povedali?