Priateľ ma už 4x zbil
Ahojte prosim pekne chcem radu bývali priateľ ma zbil už 4x nemienim čakať a nechať sa byť samozrejme že nie!! Len ide oto že mam chytené hrdlo môžem ísť na políciu predca korona len v ten deň ako ma udrel som mala horucku nemohla som ist na políciu nechcem už čakať nech ho vyriešia zbil ma. Pred dcérou prosím pekne neviete či nebude neskoro ísť dnes na políciu? Nemáte muža policajta že by ste sa spýtali prosím pekne či niake skúsenosti ďakujem
@natalka25122017 cez koronu a počas horúčky sa necháš otlkat a riešiš to až keď sa uvedomiš?
No ver, že je neskoro, jedine, čo spravia, spisu zápisnicu, predvolaju jeho aj teba spolu. Vyjadrite sa k tomu. Buď mu dajú "pokutu" nejakých 33€ za narušovanie spolunažívania, či ako sa to volá.
Ty si mala hneď volať políciu a ona by s tebou šla k lekárovi.
Na to, aby mu dali zákaz priblíženia asi je málo dôkazov .
@tosomja bohuzial by som nemohla lebo by som si to viac dosrala....a musim ist na socialku a nie na políciu az potom bohuzial
Presne som vedela, ze na tu policiu nakoniec nepojdes. 😀 Taketo ako ty maju len 100 vyhovoriek a niesu schopne riesit si svoju zivotnu situaciu inak.
@natalka25122017 Prisla si to nahlasit na policiu a oni ta vyhodili, ze mas ist na socialku?
Dobrý deň prajem - myslím, že pojde o tento prípad - pozrite si videa - ci ho v tomto nenajdete - ja som tymto presla, nie s partnerom, ale v inom ... a pomohlo mi vela pochopit ...https://www.youtube.com/channel/UCxqyP_9xTgXuAs...
@natalka25122017 zavolaj na políciu u vás v okrese a opýtaj sa, ako máš teraz postupovať, keď chceš podať trestné oznámenie.
Baby takto vam to objasnim dovrsila som 18 rokov mala bude mat 3 roky papiere na súde su podane aby mala bola zverena ku mne do opatery ked ja podam trestné oznámenie oni to dajú aj na socialku a ja sa môžem mat horšie ze nemusím malu dostať do starostlivosty
A kto nechápe nech nekomentuje
@natalka25122017 Hovorim, ze si tam nebola? Ved sa praveze pytam, ze co ti na policii povedali.
Lebo to co pises je hlupost. Ak si prisla nahlasit napadnutie od byvaleho priatela, tak by s tebou policia spisala hlasenie. To, ci mas malu v starostlivosti alebo nie absolutne niejak nesuvisi s tym, ze si bola napadnuta.
@natalka25122017 Navyse, keby si mala aj predchadzajuce bitky zdokumentovane spravami od lekara a keby si hned vtedy volala policiu, tak by si sa nemusela bat, ze nedostanes malu do starostlivosti.
@natalka25122017 neprispievam, len čítam, ale už musím... Načo si pýtaš radu, či je neskoro dnes ísť na políciu, keď nechceš podať oznámenie na priateľa? Ci nemá nejaká z nás muža policajta atď... Načo zakladás tému, keď sama vieš dopredu, že na neho podať oznámenie nechceš... Kde v byte si? Je ten byt tvoj? Alebo si len v podnájme? Kto platí podnájom? Ak tam partner nema trvalý pobyt, tak keď ešte raz príde a budeš sa cítiť ohrozená, hneď volaj políciu.. Ak tam zostane, oni ho musia vykázať.. A ak to, že on potom z miesta odijde lebo sa zlakne, to ta zaujímať nemusí... Tým sa budú zaoberať policajti.. Prídu na miesto, povieš im, čo sa stalo, oni ta vypočujú na mieste a poučia, ak chceš podať oznámenie, tak smer najbližšie policajné oddelenie... A či tam pôjdeš, je už len na tebe... Ale aspoň priateľ bude vidieť, že sa ho nebojís a vieš aj číslo 158 vytočiť...
@natalka25122017 to, že máš podané na sociálka, že ti malú majú zveriť a ty nechceš z toho dôvodu mat opletacky s PZ, to sú len hlúpe výhovorky... Sociálka ti nemôže odobrať dieťa, ak vidí, že si zabezpečená, že sa staráš, máš príjem, dieťa je čisté, nájdené atď.. To nemá s tým, že ťa priateľ bije, nič spoločne
Nemá význam jej niečo radiť, evidentne nerozumie,nechápe,nechce. Taká tá prirodzená "životná gramotnosť" a základná znalosť zákonov tu chýba...
Svokre mozes volať, ale na políciu nie? Divne. A nečakaj, ze svokra si ťa zastane, to by si musela priznat, ze urobila vo výchove niekde chybu, kedže jej synáčik bije zenu. A to sa nikdy nestane. Namieste svokry si mala vytočiť policajtov.
@natalka25122017 ako to môže byť tvrdenie proti tvrdeniu, keď máš po sebe modriny? Veď nejak ti museli vzniknúť a lekár sám vidí ako čo vzniklo.
@katkami123 ja modriny nemam facky mi dal
@habibim prepáčte ale má vôbec tomu nechapete racej sa poradim iba s jednou ale ostatnimi nie ďakujem dovidenia
@habibim ked ste múdra tak choďte to za mna vybaviť a byt mojej situácii neviete čo je to mat takto vybavovačky okolo sudou ďakujem. Dovidenia
Ďakujem baby ale racej budem písať iba z jednou z vas a nepotrebujem žiadne vaše rady ak neviete ako to na socialke chodi dovidenia
@natalka25122017 Ale my vieme ako to chodi, aj na socialke aj na policii, prave preto ti chceme poradit a pomoct.
@natalka25122017 poraďte sa s tou, ktorá si prešla podobnou situáciou, to bude najlepšie
@natalka25122017 no zhodou okolností som ja policajtka, preto som reagovala... Ale ako tu už ženy niektoré po dotkli, kto nechce, aby sa mu pomohlo, tak ten neprijme žiadnu radu, okrem tej svojej v hlave vymyslenej...vela veľa takých žien je po svete, ako ty, a s veľa prípadmi som sa stretla, riešila... Ale je pravda, aj policajt je len človek, a ak niekto nechce pomoc, tak to zbytočné rozoberať... Ešte raz vravím, sociálka s tým, že ťa bije tvoj priateľ, s ktorým máš dieťa, nema nič spoločné... Môže jedine aj ona, keď natrafis na nejakú dobrú ochotu pracovníčku, podať miesto teba oznámenie, alebo ti odporučiť bývanie pre týrané ženy a pod.veci...ale chápem... Mladá, neskúsená a tvrdohlava..
@habibim tak👌🏽😊❤️
@kubkovamama Mozem ti nieco napisat? Tento styl prispevku, aky ti teraz pisem, som tu nikdy nenapisala, ale neda mi. Som strasne rada, ze sa ti podarilo vyriesit svoj predosly vztah, ze si to zvladla, ze ste sa s byvalym naucili nejako vychadzat, ze si si nasla iny vztah a si tehotna. Jednoducho som rada, ze si stastna a zvladla si to. Ale musim sa priznat ze ked citam v poslednom obdobi niektore tvoje prispevky, citim z nich trosku take povysovanie, a premudrelost. Mozno prave preto, ze tebe to vyslo, tak sa ti v tomto zdvihlo sebavedomie. Ale ty si sa sem tiez prisla radit, a nie vsetko si vedela automaticky.
Faktom ale je, ze svoje problemy si tu riesila cca pred iba 2 rokmi. Pred 2 rokmi si sa rozvadzala a tvoja mala dcera mala 1,5 roka. A ked ta zahliadnem v inych diskusiach, pises tam, ako ti vysiel vztah (ten novy, max 1,5 rocny), ako ti uz "vyrastli" deti a uz su teda v pohode v tej situacii (cize ta 1,5 rocna ma dnes 3,5 roka). A v tejto teme tiez, citam, ako tak trosku, so slovami "neuraz sa", pises autorke aka je jednoducha... Nekric hop kym si nepreskocila, pretoze ked dobre pocitam, tak ak si si za toho max. 1,5 roka stihla najst noveho partnera a otehotnela s nim, tak tiez sa veru nespravas ani rozumne ani zodpovedne. Trosku pokory by ti teda nezaskodilo. Len pre pripad, ze ta zivot prefacka aj druhykrat.
A pisem ti to preto, lebo pamatas, my sme ta vtedy podrzali a povzbudzovali a nie urazali a znevazovali. Tak sa drz a prajem ti, ze ti to tentokrat vyjde.
@lilitela každý má právo napísať názor k danej téme..a ty takisto nevieš o mne všetko ako žiadna z nás nevie o autorke tohto príspevku.Áno,deti mi vyrástli,čo sa ti na tom nezdá?A to,že napíšem,že mám dojem,že autorka buď celkom nerozumie vlastnej situácii alebo alibisticky odmieta väčšinu podsunutych návrhov na riešenie,to neznamená,že som povýšenecká a premúdrelá.Nebola som v až takej situácii ako ona,ale mala som aj ja riadne nahnuté a trvalo to dosť dlho kým som sa spamätala a nemám problém si tu nikde priznat,kde som spravila chyby a to,že sa človek konečne postaví na vlastné nohy a áno,často si to pripomínam,lebo práve to ma nerobí povýšeneckou,ale naopak pokornou,pretože si mám čo vážiť či už sama na sebe alebo na okolí čo mi pomohlo.A k téme,podľa mňa utorka naozaj nerobí všetko pre to aby sa vymotala,skôr hľadá výhovorky.Každá si tu myslí niečo iné.

Vieš ako to mozu riešiť ? Na 10 dní ho vykazu z domu a to je všetko. Dostane 30-50€ pokutu a napomenutie. Nikto to nerieši (osobná skúsenosť ) ... Odísť od jeho čím skôr