Priateľ ma vedome bije. Vraj zo srandy
Viem, že podobných diskusií je veľa, ale nemám sa komu zveriť, a neverím, že to čo mi robí môj priateľ sa považuje za veľmi normálne. Správa sa ku mne naozaj ako necitlivé hovado. Jednou z vecí, ktorú mi robí v poslednom čase, je že ma vedome aj pred priateľmi udrie po stehne alebo ruke. Akonáhle mu poviem, že ma to bolí a budem mať modriny, tak mi odpovie, že určite sa mi modriny nenarobia, že to vyskúša, a päsťuje ma po stehnách. Včera som si tak našla 3 modriny. Keď som mu to ukázala, bol ticho. Neskôr mi odvetil mi, že on sa mi nemá začo ospravedlňovať, že zo mňa neubudlo, a že on nemôže zato, že som nestabilná a robia sa mi modriny. Nemal pocit žiadnej viny, ani sa mu nezdá, že takéto správanie ku svojej partnerke by byť nemalo a muž by ženu ani zo srandy nemal udrieť. Toto bol jeden z kiksov, ktoré mi robí v poslednom čase, ak neberiem do úvahy, že ak sa mi nepáči nejaké jeho správanie (napr. uráža ma pred známymi ) tak mi iba odfrkne, že keď sa mi to nepáči, tam sú dvere a môžem ísť. Neviem čo mam robiť, som z toho zúfala........
no on asi nechape, ze to nie sranda pre teba. Ak to nepochopi tak je to magor. Ak zostanes s magorom, ktory nechape si magor aj ty.
Tu nie je co riesit, zbal si saky paky a ber nohy na plecia! Lepsie to nebude - hranica bola prekrocena...
Aky nos? aka prdel? Za vajcia ho schmatni! Po takych "srandovnych" buchnatoch po tvojich stehnach ho riadne postiskaj tam kde ma vacsinu casu svoj "rozum" a najlepsie pred priatelmi, tiez zo srandy a potom sa slusne rozluc, raz a navzdy. Prec od takychto magorov, cim skor, tym lepsie.
...nemá k tebe žiadnu úctu a ak ti povedal, že ak sa ti nepáči môžeš ísť, tak ťa už ani neľúbi a nie je čo riešiť, nezostala by som ani sekundu 😖
@anatalia77 absolútny súhlas..
keď čítam takéto a podobné príbehy, ako sa ženy - častokrát ešte úplne mladé, nevydaté a bezdetné nechajú ponižovať a týrať (psychicky aj fyzicky) svojimi partnermi - tak jediné logické odôvodnenie, ktoré mi z toho vyplýva - že prežívajú vzorový model z vlastnej rodiny.....
inak si skutočne nedokážem predstaviť jednu dospelú ženu, ktorá by po vete: "tam sú dvere", či po verejnom opakovanom ponižovaní ostávala dobrovoľne v takom zväzku 😝
kks, niekedy mám pocit, že hrdosť a sebaúcta - by mal byť povinný vyučovací predmet na školách 🙄
Zo srandy moze robit len to ,s cim suhlasis.nenavidim ludi "ved nech je sranda",ktorym je uplne jedno,ze dotknutej osobe sa to nepaci.a rypu dalej a dalej.toto nikam nespeje.len tak zo srandy ho ty pred kamaratmi zacni trieskat do vajec.ved nech je sranda.urcite sa mu to nebude pacit.je to netolerantny debil.sorry.
zbi ho aj ty zo srandy a chut srandovat ho prejde a odid od neho,co mozes cakat od takeho chlapa?Ze ta raz zbije do bezvedomia ..........zo srandy
@jana939 skús mu šlahnúť s basebalovou pálkou po hlave - povedz, že to bolo len zo srandy a chcela si vyskúšať, čo to urobí, ty predsa nemôžeš a to, že je nestabilný....
Zobuď sa!!!! Nemal by ťa náhodou miesto toho hladiť? Objímať? Bozkávať? Šrabkať po chrbáte?
A nemáš masochistické sklony a to zrejme nie, lebo sa ti to nepáči, tak sa spakuj a odíď od neho navždy. Nech otĺka inú trúbu, ktorá mu to dovolí....ak sa taká nájde....
Inak, keď ťa zhadzuje pred inými, tlčie a ukazuje ti na dvere, že máš ísť, tak sorry, alebo nie si normálna, že sem vôbec píšeš alebo nemáš čo robiť a otvorila si tému len tak, aby reč nestála....čo od takého magora očakávaš? Že ti zrazu bude denne nosiť kyticu ruží a miesto otĺkania ťa bozkávať? Zázraky sa dejú len v rozprávkach....v bežnom živote takéto ženy končia dobié so zlomenými rukami, natrhnutými perami na polícii, potom azylovom centre aj s tromi deťmi, to chceš?
Prečo ho vlastne nazývaš priateľom?
@dejnas absolútny súhlas, stále tu píšem, že sa v škole učíme kopu somarín, ktoré nikdy v živote nevyužijeme, ale výchova k partnerskému životu a k rodičovstvu absentuje. Zakladateľka témy môže mať nevhodný príklad vo svojej rodine, ale aj nemusí. V rodine mojej svokry vládla láska a úcta a napriek tomu toleruje jej sestra roky manželovi psychické a fyzické násilie, pri tom už majú deti zabezpečené, nič ju pri tom tĺkovi (na pohľad elegán s vycibreným vkusom na všetko) nedrží, ale je už tak psychicky zdeptaná, že zrejme odísť nedokáže.Našťastie obe dcéry žijú v šťastných manželstvách, správanie ich otca bolo pre ne asi varovné. Chápala by som takúto tému pred dvadsiatimi, tridsiatimi rokmi niekde v hlúčiku dobrých priateliek, ale teraz, keď má mladá mladá žen prístup k tlači, TV, PC, internetu.....
@jana939 Ach, prepac, ale nepochopim. On je jedno obrovske necitlive hovado, tyranske a ty sa prides este opytat? Prepac, nechcem byt naozaj hnusna, cakas asi skor nejake povzbudenie, ale treba si po sebe este raz precitat prispevok a zlozit ruzove okuliare. Nie, nie je to normalne. Ma asi nejake sadicisticke a tyranske sklony. A necakala by som kym ma vyzve, ze tam su dvere. Pekne by som mu od srdca povedala svoje, dala mu radu nech sa ide liecit a zabuchla dvere za sebou sama. Drzim palce, pozbieraj sily a odid, kym ta uplne nezmanipuluje...
@jana939 napis len jedno si dobre blba ked nechas so sebou zametat, a este ides s tym na net sa pytat, ze co akoze mas robit?! Co cakas ze ti tu budeme pisat BRAVOOO MAS SUPER CHLAPA?! Sak kazda normalna zena, takeho chrapuna, debila, idiota bez rozumu, co mlati frajerku a pred partiou vedome zhadzuje, by poslala svinskym krokom... a ze ti ukaze dvere? A ty co sedis a cucis? Vzala by som sa povedala ZBOHOM debile !!!
@yidaky pisem prispevok a potom ze precitac co je nado mnou a ako keby sme sa total zbodli..pises ako ja 🙂
to mas kolko preboha rokov? ked si vazis aspon kusok samu seba tak to posli k vode a to ihned to to tyran psychopat
no pozri sa na to pozitivne
je to len priatel netreba sa natahovat s rozovdom a deti nemate
odist od neho mozes aj hned teraz
na co cakas? kym budes tehotna ?
a druha vec robi to lebo si to moze dovolit, keby si mu pohrozila alebo sa snim za to rozisla (kedze ako vidim nejde to normlanym porozprvanim) tak aspon vies ci sa da cosi zmenit ale neurobila si to
cize ako ine zienky pisali, na co cakas?
lepsie to nebude ked nic neurobis
tvoj muz ma sklon k agresivite a k ponizovaniu a to si len jeho priatelka co bude ked budes manzelka?
jaj no napadama este jedna vec, hodiny boxu a mozete sa bavit spolu , len tam neviem a ani nechcem vediet koniec :(
@jana939 ahoj, ty trpíš nejakým komplexom menejcennosti???? toto dovolíš tomu idiotovi????? a nevieš čo robiť??? no otvoriť tie dvere a ísť preč, a pri odchode mu jednu vraziť, môžeš si vybrať aj miesto! debilovi sprostému!
maj svoju hrdosť!
to uz nie je o hrdosti to je uz pud zebazachov ☹
tak ako ked bude horiet budem utekat sa zachranit tak budem utekat aj tohto debila
Moje nervy a kolko mate vy dvaja rokov?on ta zo srandy bije a ty to tolerujes?Neuraz sa ale neviem.na co cakas.Ze ti zlomi raz nos?Ze budes chodit s momoklami?ako radia aj baby,zbalit sa a odist!!
@jana939 ...odpovedam na tvoju poslednu otazku...co mam robit...som uz zufala......nerob nic,zabudni na neho....prip.mozes byt stale s nim a lubit ho....ale potom by si tu mohla o par mesiacov,rokov pisat prispevky ovaznejsich problemoch ☹
baby,baby......ste az take zufale,ze trpite pri takych zufalcoch? 😒
moja sesterka sa teraz ide rozvadzat,lebo si myslela,ze toho svojho prevychova ☹ ....a bohuzial dietatko uz na svete a otec zurivec,alkac a total ignorant...ona ho chcela prevychovat laskou a dietatkom...bohuzial...nepodarilo sa...a teraz ostaliba velky smutok,bije si hlavu o mur,ze mala pocuvat rodicov,rodinu,znamych...ale je neskoro ☹
@jana939 a naco si s nim? fakt sa sprava ako hovado, a ked sa sprava uz teraz tak v buducnosti lepsi nebude..moj keby po takej ,, srande" na druhy den videl modriny plakal by jak prietrz mracien a ospravdelnoval by sa ze to uz v zivote neurobi.. ked mu to nie je luto, ocividne mu to prijde normalne
@terezka1947 a este dopisem....ON ju IBA niekolkokrat pred svadbou hodil o mur-samozrejma na vine bola ona 😠 ....aj zbil ju...ale to ho iba provokovala...fuuuha-tak takto to vsetko ospravedlnovala a nikomu o tom nepovedala...ved na vine je ona(inak krasna,fajn baba,ziadna Xantipa-akurat ma malicke sebavedomie...a myslela si,ze by ju nikto okrem neho uz nechcel 😒 )
vies kedysi to bolo tabu, zeny nevedeli co a ako
a hlavne nemali moc sancu zit s nimi a az po svadbe zistili co je to zac alebo zacal pit
ale toto ked pocujem, mlada baba este bezdetna a rozmysla?
mala nastastie sancu zistit aky je a neurobit zivotnu chybu ale nie ani to im nepomoze
tak tu nemame ani co poradit lebo toto je uz vyber , slobodna volba
a to ze sa neda zmenit taky clovek ved tolko toho bolo popisane, povedane, nafilmovane
nie ani to nestaci tak co?? modry konik?
necitala som prispevky ale brala by som na vedomie jeho slova. ak sa ti to nepaci a on to zjavne nemieni menit. nech sa paci tam su dvere a poriadne pri odchode nimi buchni. od takeho vola iba prec.