Priateľ ma vedome bije. Vraj zo srandy
Viem, že podobných diskusií je veľa, ale nemám sa komu zveriť, a neverím, že to čo mi robí môj priateľ sa považuje za veľmi normálne. Správa sa ku mne naozaj ako necitlivé hovado. Jednou z vecí, ktorú mi robí v poslednom čase, je že ma vedome aj pred priateľmi udrie po stehne alebo ruke. Akonáhle mu poviem, že ma to bolí a budem mať modriny, tak mi odpovie, že určite sa mi modriny nenarobia, že to vyskúša, a päsťuje ma po stehnách. Včera som si tak našla 3 modriny. Keď som mu to ukázala, bol ticho. Neskôr mi odvetil mi, že on sa mi nemá začo ospravedlňovať, že zo mňa neubudlo, a že on nemôže zato, že som nestabilná a robia sa mi modriny. Nemal pocit žiadnej viny, ani sa mu nezdá, že takéto správanie ku svojej partnerke by byť nemalo a muž by ženu ani zo srandy nemal udrieť. Toto bol jeden z kiksov, ktoré mi robí v poslednom čase, ak neberiem do úvahy, že ak sa mi nepáči nejaké jeho správanie (napr. uráža ma pred známymi ) tak mi iba odfrkne, že keď sa mi to nepáči, tam sú dvere a môžem ísť. Neviem čo mam robiť, som z toho zúfala........
Presne, taký vzťah nemá budúcnosť.Ja som mala takého manžela,najskôr bolo to ubližovanie len psychické,potom aj fyzické.Dopadlo to tak,že mi zlomil rebro a na miesto ospravedlnenia som sa dočkala vety: však len jedno...
@jana939 U mojich rodicov to takto zacinalo,otec mamu ponizoval,machroval,daval jej najavo,ze je s prepacenim hovno,az sa to vystupnovalo do bitiek,ktore neboli zo srandy a ked nemal neskor po ruke ju,svoje komplexy si vybijal na nas so sestrou...Rychlo prec od neho,dufam,ze to nezajde tak daleko u teba...
nie je to vymyslené??????
no neviem neviem,ale tem ktore zacinaju takto som tu citala uz pomerne dost
Nech si TVOJ priateľ skúsi udrieť do poriadneho chlapa a nech počká ako zareaguje druhá strana a či Tvoj priateľ skončí iba s modrinami alebo aj s niečím naviac. Nie je umenie ženu biť alebo ruku položiť na ňu . Takto keď sa správa, tak čo bude neskôr ? Kašli na neho, nie je jediný na svete pri ktorom musíš byť celý svoj život. Takto nech sa správa ku svojím kamarátom, uvidí či mu to dovolia... Na svete je veľa mužov a jeden z nich bude pre Teba ten pravý, čo sa bude k Tebe slušne správať, bude ťa rešpektovať a nebude sa k Tebe chovať ako tento mamľas. Odíď a nevracaj sa k tomuto .....on zato isto nestojí !!!
@jana939 ja polozim len jednu otazku na ktoru by som chcela od Vas racionalnu odpoved: PRECO STE S NIM ???
A z akeho dovodu si snim ? a este preco s nim zotrvavas vo vztahu ?
Baby, tu si asi každá píše svoje. Autorka témy sa už neukázala 😀
zo srandy treba chytit riadnu liatinovu panvicu a trepnut mu ju o hlavu...
@simca06022011 ja zapozicam valcek na cesto vyrobeny z lestenej zuly 😀 staci trepnut raz... 😀 (dostala som ako darcek na vystave pohrebnictva)
@petraxy6 prečo sa asi neukázala???? asi sa chystá do školy!
@lalinko2010 no aj to môže byť 😀 ja si skôr myslím, že ho už ona ovaluje nejakou panvicou 😀
ja by som miesto hlavy zacala inym koncom tym zulovym valcekom, len tak zo srandy a potom by som mu s usmevom povedala, ze je citlivka😀
Hovori ze tam su dvere mozes ist? Tak to mu na tebe asi vela zalezi! Tak ber nohy na ramena a utekaj! Ak ta zosrandy boxuje pred kamaratmi, a neberie do uvahy co rozpravas, co mu bude branit neskor v tom aby ti dal facku alebo ta zbil? To uz ti nemoze nic zarucit.
Asi potrebuje boxovaci mech, a nie druhu polovicku.
@kiki68 vystava pohrebnictva??? To aj take su??? 😀 😀 😀
nevazi si Ta ani trochu, ale ak budes cakat aj dalej, ze sa to zmeni, uz neskoncis len s modrinami. Chapem, ze nemas silu to ukoncit, porozpravaj o tom rodicom alebo niekomu, kto by Ti vedel pomoct. Ak Ta opat buchne po nohe, pred vsetkymi mu vylep facku. Ja som tiez dlho odolavala rozchodu, nechala si ublizovat, ale ked uz zacal utocit aj na deti, zlomilo sa to vo mne a bol koniec, aj ked ma este dalsi rok prenasledoval a vyhrazal sa mi. Chod od neho prec, bude to len horsie.
@kaktusik007 no aj take su, fakt,mna tam poslali robit hostesku,bola to ohromna sranda,mne pridelili firmu s nejakymi urnami a nahrobnymi kamenmi,ale kolegyne schytali aj rakvy a pod. 😀 Ale bola tam ohromna zabava...no je to strasne nadupany biznis,lebo ludia umierat musia....len to nikto nevidi,lebo kazdy ma rad od tohto ked sa cosi stane pokoj a asi ho nezaujimaju trendy v spalovani a pod. Bolo to ale poriadne morbidne...
@jana939povedz mu dovi a dopo,dovoluje si na teba,to nie je dobre. 😝 Ja by som zorganizovala zopar svalovcov,nech si u niektoreho zo srandy udrie,verim,ze mu vylepsia chlapci fasadu 😀
netusim či je táto téma pravdivá, keďže sa tu kdesi uvádza že sa autorka témy už neukázala....ale vždy ma vie prekvapiť aké handry zo seba nechajú ženy robiť....
@jana939 sorry, ale vôbec nerozumiem, nad CIM este rozmyslas? ved ti je samotnej uplne jasne, ze toto normalne nie je a muz, s ktorym je hodne prezit zivot by nesklzal do takehoto primitivneho spravania. okamzite zabuchni dvere zvonka a nenechaj sa bit a urazat, ved si hodna viac ako jedneho uboziaka, ktory si ta nevazi. aj ked ho nepoznam, tvoj prispevok mi staci na dostatocny usudok o nom a jeho charaktere. taky kus hoväda si ziadnu zenu nezasluzi!
Utekaj a ani sa neobzeraj. Lepšie to nebude, bude to len horšie. Takto ti len bude pomaličky nenápadne klesať sebavedomie a po čase si budeš myslieť, že ty si tá nenormálna a že si to zaslúžiš. Neboj ešte nájdeš normálneho chlapa, ešte ich stále behá dosť 😵

@seraa suhlasim s tebou so vsetkym.....vies,ono je to niekedy aj take "divne"....lebo aj niektore ziju pred manzelstvom spolu so svojimi bud.manzelmi...a aj tak "vraj"zistia aki su az po svadbe...co nechapem....ja som so svojim manzelom spolu predtym nebyvala-takze som ho nemala ako poznat z tejto stranky,ale videla som ako sa chova doma,k rodicom,k okoliu,co a ako je to ked pride domov,ci si sadne a behajte okolo alebo aj niecoho sa chyti...skratka si myslim,ze zeny by sa mali REALNE pozerat na partnerov,priatelov...nie iba cez ruzove okuliare....aj ked to ide tazko,lebo clovek si zamilovanostou kadeco vysvetli a zdovodni 😉