icon

Priateľ ma vytočil

11. feb 2023

Ahojte, priatel ma prave totalne vytocil, odisiel niekam kam som si vyslovene nezelala aby isiel. Riadne nam to momentalne skripe a povedala som mu, ze ak pojde, bude to posledny klinec do rakvy. Napriek tomu isiel. Mam chut mu za to vyhodit vsetky veci z bytu alebo sa mu nejak detinsky pomstit. Tazko sa mi to predychava a zaroven ma to strasne mrzi a boli. Sme spolu uz velmi dlho, mame deti, vzdy sme fungovali dobre. Poradte

Strana
z3
autor
12. feb 2023

@h2 tak daj prosim radu ako toto takticky docielit 😉

h2
12. feb 2023

Keďže mi chýbajú informácie, kam mal vlastne ísť a prečo ti to vadí, nemôžem slúžiť. Sorry.

fauko
Odpoveď bola odstránená
h2
12. feb 2023

@fauko A to akože pomôže? Potom by už musel poslúchať?

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
h2
12. feb 2023

@fauko Mňa vždy pobaví a prekvapí, keď vidím napísané, že "on si ju nevzal za ženu". Vždy si pritom predstavím ženu, ako kľačí pred chlapom s prsteňom a on krúti hlavou a hovorí NIE! 😁
To, či sa dvaja vezmú, je rozhodnutie oboch. Nie toho, či si chlap tú ženu vezme. Ako keby ona do toho nemala čo hovoriť. Alebo sa automaticky predpokladá, že žena bude vždy nadšene súhlasiť?

autor
12. feb 2023

@fauko on jeho spravaniu, ktore sa ho vyslovene netyka nepriklada vahu

fauko
Odpoveď bola odstránená
fauko
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
12. feb 2023

Takticky to docieliš tak, že ho necháš, nech si ide, veď v pohode. A časom ho to možno prestane baviť 😂

ahhola
12. feb 2023

Priateľ s ktorým mám deti... To sa aspoň nemusíš rozvadzat😅

ropucha6
12. feb 2023

Nie je to tvoje dieta. Asi ma ine kriteria na kamaratov ako ty. Vyjadrila si svoj nazor, nechaj ho, nech na to pride aj sam.

majlo1234
12. feb 2023

Mne obcas tiez u*ebe dekel a potom poviem nieco, co ma mrzi. Dolezite bolo pre mna pochopit, ze sme sa nikdy takymito hadkami nikam neposunuli. A preto viem, ze lepsie zabera premyslena taktika alebo uprimny rozhovor v pokojnej chvili, ked su ukludnene vasne

beabelisova
13. feb 2023

Podla mna viac urobit nemozes, nevies, povedala si co ti vadi. To musi proste on chciet nieco zmenit, precitnut, uvedomit si niektore veci. Len horsie je, ze nie kazdy precitne.

Strana
z3