Priateľ ma vytočil
Ahojte, priatel ma prave totalne vytocil, odisiel niekam kam som si vyslovene nezelala aby isiel. Riadne nam to momentalne skripe a povedala som mu, ze ak pojde, bude to posledny klinec do rakvy. Napriek tomu isiel. Mam chut mu za to vyhodit vsetky veci z bytu alebo sa mu nejak detinsky pomstit. Tazko sa mi to predychava a zaroven ma to strasne mrzi a boli. Sme spolu uz velmi dlho, mame deti, vzdy sme fungovali dobre. Poradte
Keďže mi chýbajú informácie, kam mal vlastne ísť a prečo ti to vadí, nemôžem slúžiť. Sorry.
@fauko Mňa vždy pobaví a prekvapí, keď vidím napísané, že "on si ju nevzal za ženu". Vždy si pritom predstavím ženu, ako kľačí pred chlapom s prsteňom a on krúti hlavou a hovorí NIE! 😁
To, či sa dvaja vezmú, je rozhodnutie oboch. Nie toho, či si chlap tú ženu vezme. Ako keby ona do toho nemala čo hovoriť. Alebo sa automaticky predpokladá, že žena bude vždy nadšene súhlasiť?
@fauko on jeho spravaniu, ktore sa ho vyslovene netyka nepriklada vahu
Takticky to docieliš tak, že ho necháš, nech si ide, veď v pohode. A časom ho to možno prestane baviť 😂
Priateľ s ktorým mám deti... To sa aspoň nemusíš rozvadzat😅
Nie je to tvoje dieta. Asi ma ine kriteria na kamaratov ako ty. Vyjadrila si svoj nazor, nechaj ho, nech na to pride aj sam.
Mne obcas tiez u*ebe dekel a potom poviem nieco, co ma mrzi. Dolezite bolo pre mna pochopit, ze sme sa nikdy takymito hadkami nikam neposunuli. A preto viem, ze lepsie zabera premyslena taktika alebo uprimny rozhovor v pokojnej chvili, ked su ukludnene vasne
Podla mna viac urobit nemozes, nevies, povedala si co ti vadi. To musi proste on chciet nieco zmenit, precitnut, uvedomit si niektore veci. Len horsie je, ze nie kazdy precitne.

@h2 tak daj prosim radu ako toto takticky docielit 😉