Matka prezradila tajomstvo priateľovi. Čo teraz?
Ahojte, moja matka vyzradila včera môjmu priateľovi niečo o mne, čo som jej vyslovene zakázala prezradiť a ona s tým súhlasila, žesi to nechá pre seba. Napriek tomu toto urobila, strašne ma nasrala! Teraz neviem, či to mám s priateľom prebrať alebo o tom mlčať. Čo by ste urobili vy?
@anonym_autor no v prvom rade keby mi niečo také spravila moja mamka . Tak si ju posadim a poviem jej , že ako veľmi ma to sklamalo , že sa takto zachovala a do budúcna by som vedela , že jej nič viac takéto nepoviem . Keďže raz sa poruší niečo také tak aspoň viem komu môžem veriť a po ďalšie neviem čo to presne bolo a čoho sa to týkalo ale posadila by som si priateľa a prebrala by som to snim určite . Aby to nenarobilo veľa škody medzi vami
@anonym_autor o co ide? Ze si sa ako mala v skolke počítala alebo ta v škole sikanovali? Alebo len zbytocne dramatizujes
@anonym_autor záleží čo matka prezradila. Ak vec ktorá negatívne zasahuje do jeho života a ty si mu ju zatajila aj keď si nemala, tak to s priateľom preber ale vtedy by som matku úplne nevinila. Ale možno išlo o nejaku tvoju súkromú trápnu záležitosť čo prateľ vedieť nemusí. Zle sa posudzuje čo máš robiť, keď nevieme o čo išlo.
@anonym_autor záleží čo matka prezradila. Ak vec ktorá negatívne zasahuje do jeho života a ty si mu ju zatajila aj keď si nemala, tak to s priateľom preber ale vtedy by som matku úplne nevinila. Ale možno išlo o nejaku tvoju súkromú trápnu záležitosť čo prateľ vedieť nemusí. Zle sa posudzuje čo máš robiť, keď nevieme o čo išlo.
@anonym_0f783a Pred cca 8 rokmi som počas VŠ robila niekoľko mesiacov "luxusnú spoločníčku" (prostitútku, štetku, kurvu... nech si každý nazve ako chce). Ja som priateľovi neklamala, proste som mu to nepovedala, lebo to je dávno za mnou a nijak ma to v súčasnosti neovplyvňuje.
@anonym_0f783a Pred cca 8 rokmi som počas VŠ robila niekoľko mesiacov "luxusnú spoločníčku" (prostitútku, štetku, kurvu... nech si každý nazve ako chce). Ja som priateľovi neklamala, proste som mu to nepovedala, lebo to je dávno za mnou a nijak ma to v súčasnosti neovplyvňuje.
@anonym_autor môj osobný názor, toto má partner právo vedieť. Nikdy by som s takým človekom nechcela mať nič spoločné. Mala si mu to povedať ty. Porozprávaj sa s ním a uvidíš ako to berie. Lenže teraz už máš tú “vinu” že si mu to zatajila. Možno je to chlap, ktorému také veci nevadia ale mala si mu to dať vedieť a on sa rozhodnúť či chce v takom vzťahu zotrvať
Presne takuto pointu pribehu som cakala 😀 nuz, nepriznala si sa sama na zaciatku vztahu, urobila to mama a za mna je toto dovod na rozchod, nechcela by som partnera, ktory robil prostituciu
@anonym_autor je jedno o čo ide, mrzelo by ma, že nemôžem veriť ani vlastnej matke, ktorá ma podrazila a do budúcna by som jej nič súkromné, intímne... o sebe nepovedala.
Hahaha ....toto je niečo co ma partner vedieť. A nie ze nie.....bohužiaľ od takejto osoby by som ja dala ruky preč.A praveze toto sa bude s tebou ťahať vzdy .Darmo si nahovárať ze nie
@anonym_autor a nemyslím si, že to tvoj súčasný život nijak neovplyvňuje. Inak by si nemala potrebu mame zakazovať, aby mu to povedala. A prečo si jej to zakázala? Lebo si vedela, že to nie je nič pozitívne a môže ťa poslať do hája keby sa to dozvie. Keby to berieš ako niečo čo je dávna minulosť a neovplyvňuje to tvoj život tak to pred chlapom férovo priznáš. Ak je to chlap ktorému ti nevadí tak s tebou zostane a ak je to chlap ktorý by sa za to rozišiel tak si ho klamala. Mal istý obraz o tebe, ktorý nebol pravda. Čo urobila mama nie je voči tebe fér a chápem, že si na ňu nahnevaná ale čo si ty robila voči partnerovi podľa mňa nebolo tiež fér.
Pre nejakym casom tu bola presne tema, ze ci toto povedat priatelovi alebo zatajit. Tak hla, teraz tu mame dosledky 😅 Daj vediet, ci to priatel predychal
Nepises ako dlho ste spolu, ak ste sa len teraz niekedy dali dokopy a tamto bolo pred 8 rokmi pride mi to uplne irelevantne hovorit avsak ak ste sa dali dokopy pocas toho ako si to este robila tak to uz je o inom... O mojom zivote tiez priatel nevie kazdy jeden detail co kedy, kde som robila. Ale ked uz mal by sa to dozvediet od teba nie tvojej matky a v tom je problem.
Záleží o čo ide ale prebrať by si to s ním mala keď už si mu klamala.
@januska12323 ak niekomu niečo nepoviem,to neznamená,že mu klamem
Ah,no teraz čítam,čo to bolo....🙄
A odkiaľ to vie tvoja mama?
Lebo takéto veci si človek necháva pre seba. Zavesiť mame na nos takúto vec to je ako keby si to dala do televíznych novín. O takýchto veciach sa mlčí ako hrob
Radsej da to dozvediet od buducej svokry ako od byvaleho stamgasta v case, ked uz budes jeho manzelka a budete mat deti. Mama spravila dobre. Na to, ze sa budes s tym musiet v buducnosti vysporiadat, si pred tymi 8 rokmi nemyslela? Priatel to mozno prekusne... je to 50:50
Nepises ako dlho ste spolu, ak ste sa len teraz niekedy dali dokopy a tamto bolo pred 8 rokmi pride mi to uplne irelevantne hovorit avsak ak ste sa dali dokopy pocas toho ako si to este robila tak to uz je o inom... O mojom zivote tiez priatel nevie kazdy jeden detail co kedy, kde som robila. Ale ked uz mal by sa to dozvediet od teba nie tvojej matky a v tom je problem.
@anonym_f84218 Necelé 2 roky sme spolu.
Nuž, matke sa už nikdy po tejto zrade neozvať a priateľovi to povedať, nech ťa kopne do riti a môžeš si nájsť niekoho iného, kto o tom nebude vedieť.
Keď to tvoj poklad, nazvime ju matka, zase povie budúcemu frajerovi, tak povieš že to nie je pravda a že sa ti chce matka pomstiť za to, že ju ignoruješ.
Každý slušný a dobrý chlap ťa kopne do prdele keby to vedel, čiže nemáš moc na výber len to tomu budúcemu zatajiť.
S priatelom sa porozpravaj moze to vnimat ako zradu a uvidis ako to dopadne
s matkou by som obmedzila kontakt, toto je riadna podpasovka
@anonym_autor viac by ma mrzelo ze to vie matka ako ze to vie priatel
@rozculena Ja som jej nič nepovedala, dozvedela sa to bez môjho pričinenia.
@anonym_autor a čo chceš robiť? Matka mu to povedala a ty sa chceš tváriť, že blúznila a nevedela, čo hovorí? Isteže s ním o tom musíš hovoriť, a možno to aj ustojíte...ale ja byť ten chlap, tak mi vadí, že som sa to nedozvedel od teba
Mna by zaujimalo ako k tomu vobec dojde, ze matka povie nieco taketo priatelovi.. 🤯 Ma ho rada a myslela si, ze ho nejak "ochrani"? Alebo si myslela, ze on uz to vie.. v kazdom pripade sila. Mrzi ma, ze sa to musel dozvediet takto..
@anonym_f84218 Necelé 2 roky sme spolu.
@anonym_autor riesili ste niekedy sexualnych partnerov, vztahy ake ste mali pred tym? Lebo ked nie tak si mu ani nijak neklamala ale ak sa to pytal a ty si to zatajila moze byt problem. Moji ex sa niektori pytali na sexualnu minulost, ini nie maximalne, uplne na zaciatku terajsi partner ci mam niekoho...
A čo sa hanbis za seba?treba niesť to co si a čo ta tvorilo bez ohľadu či to bolo dobré alebo zlé

Zalezí o co ide.