Priateľ mal urobený falošný profil na Facebooku
Ahojte ženy... Chcem sa vás opýtať na nazor a začnem od začiatku
Minulý rok v januári som zistila ze priateľ (20) s ktorým som už pomaly 5 rok mal falošný Facebook... Nemal svoje skutočné meno a bydlisko ale fotky áno... A písal si tam z babami... Nestretol sa zo žiadnou lebo som si s tou osobou písala aj z ostatními... Veľmi ma to podrazilo a ponižilo...... On plakal ospravedlňoval sa že jeho kamaráti mali tiež a on sa nechal nato namotat ale že by sa nikdy zo žiadnou nestretol... Písal proste také veci ako ze je krásna a ze sa mu páči.... A proste ju balil áno ide hlavne o jednu ktorou si písal najviac a ja som mu to odpustili a už je to rok a stále nato neviem preststat myslieť... Pretože sa bojím že by to urobil znovu a veľa krát ho upodpzrievam.. Musím podotknúť že nechodí nikde len do roboty a doma je somnou stále raz za čas si vypije s kamarátmi na dvore doma.. Kamarátky nemá žiadne ani.. Vôbec že žiadne viem ze to znie hlúpo ale poraďte mi ako mam prestať nato myslieť... Aby som ho prestala upodozrievat len keď ma mobil v ruke a pozerá si fb ktorý máme spoločný zmenila som na ňom heslo že ak by sa odhlásil už by sa tam nedostal... A už musím vidieť co robí viem ako to znie len ja som mu veľmi verila a bol to podraz... On je môj prvý priateľ sme spolu od 14 rokov a bývame spolu 3 roky teraz budeme mat 21 som od neho staršia o 4 mesiace... Nemajte prosím vás blbé komentáre len mi poraďte prosím vás ako sa toho zbaviť toho strachu.. Pripadne môžete napísať vy ak sa vám niečo také stalo ako ste to zvládli ďakujem
@sasenka251 ďakujem.... Akurát som o tom uvažovala že to nemá zmysel a ani mňa nebude baviť stále ho kontrolovať sa z toho zbláznim...ľúbim ho a nechcem sa sním už hádať ani nič ďakujem veľmi si mi pomohla 🙂
@kristina418 ja chapem ze mate spolocny fb ale teba vytaca uz len to ze je na nete podla mna (poznam z vlastnej skusenosti) tiez som si presla v podstate tym istym a este kus horsim a doteraz po 3 rokoch to mam stale v hlave aj ked som sa rozhodla pokracovat vo vztahu... ja som aspon ten typ ktory uz bude stale podozrievavy aj ked ziaden dovod uz nemam...bud to chce cas a musis sa povzniest nad vec aj ked ho budes stale kontrolovat,alebo ukonci vztah a hladaj stastie inde
@kristina418 Poviem ti takto, keď som prečitala polku príspevku tak som si myslela že zrejme niekto jeho fotky zneužil na fake účet. Mne sa to už stalo. Ale vidím že sa priznal že o tom úcte vie. No neviem načo to robil ale veď je ešte mladý tak je to podľa mňa normalne v takom veku ešte skúša všelico ked je s tebou prakticky celý preddospelácky vek, kedy mladý skúšajú najviac, musíš to brať s rezervou. Prišlo to na neho teraz a chce skúšať. Ale ako robia to aj odosť starsi muži takéto veci ale u tvojho sa to dá pochpit vzhladom na vek... nerobila by som z toho drámu porozprávala sa s nim že či mu niečo chýba a že či mu je s tebou zle alebo tak, vyjasniť si to ale určite nie mu teraz neveriť. Je ešte mladý

@kristina418 vo vzťahu sú všelijaké obdobia, skrátka dolahlo to na teba takto neskôr, myslím, že nemá žiaden zmysel hľadať príčinu prečo a radšej investovať skôr energiu do toho, aby to prešlo čím skôr. Niekedy sa vážne neoplatí nad istými vecami až príliš rozmýšľať a riešiť ich v hlave vkuse dookola každý deň, to je na zblaznenie. Skratka keď na to začneš myslieť hneď sa zastav a začni rozmýšľať nad iným. Možno sa ozaj potrebujete pohnúť trochu vpred, ste spolu dlho, možno ozaj pri bábätku by si nemala čas riediť takéto veci...Co sa týka rád "odid, rozchod, utec od neho čím skôr" co iné si čakala keď pýtaš radu tu na MK? Véd tu je každý na všetko odborník 😊😎 A posledná rada, ktorú ti môžem dat, čo by som robila ja na tvojom mieste - nechala by som ho fungovať na nete a celkovo všade bez toho aby som ho kontrolovala. Nedá sa byť šťastný vo vzťahu bez dôvery, keď riešiš len kde ho skontrolovať, ako skontrolovať, zisťovať na akých stránkach bol a pod. Véd to je väzenie a takýto vzťah dlhú budúcnosť naozaj nemá. Ja chápem, že ťa sklamal, ale ak nedokážes fungovať bez vecného kontrolovania skôr či neskôr z toho prepne tebe alebo jemu a skončí sa to aj tak. Skus, či to dokážeš a podla toho sama zistíš, čo ďalej. No nepokračuj v tom co robíš teraz, kvôli sebe, kvôli nemu, kvôli vám.