icon

Priateľ mi dal facku

gretula1975
26. okt 2014

ahojte.
som s priatelom 3 rok je to gembler aj boli situacie ze sme sa preto rozisli ale vzdy ma nejako uprosikal. priznavam ze mi to aj vyhovovalo lebo posledny rok zivil mna aj dceru ktora jeho nieje.vzdy som sa tesila ze sa chova uuuzasne prikladne aj ked je gembler.
Byvame spolu v prenajatom byte na jeho meno a tu zacina problem.opet sme sa pohadali koli gembleniu v ten den prehral 900eur. a chcel dalsie. viem ze su to jeho peniaze ale nedovolim mu prehrat peniaze ktore mam ulozene z jeho vzhry. neviem sa na to divat ved sme ich mohli minut inak nie?pohadali sme sa .on sa zachoval tak ze odisiel dal mi kluce a ja som si myslela ze ok je koniec.ale nebol lebo na druhy den rano mi zvonil ze si ide po nejake veci a tak.... hadzal kulehy.okrem toho ze je gembler je aj super klamar.tak som vybehla z bytu v pyzame a zacala sa nekonecna hadka o tom ze je to jeho podnajom on ma pravo tam byvat.ale vsetko zariadenie je moje, takto sme sa natahovali kricali na schodoch pokym mi nedal facku ktora ma riadne prekvapila v tom mi vytrhol kluce z ruky a otvoril si byt .nadalej sa mi vyhrazal ja som odisla ukludnit sa von ked som sa vratila zacala som sa balit a on opet zacal sa mi vyhrazat ze mi neda osobne veci a tak dalej tuu noc som spala v ubytovni dcera u kamaratky a teraz po par dnoch som opet v tom byte s dcerou aj s nim s tym ze som si dala predsavztie ze sa zbalim ked najdem podnajom uz teraz hlada hladam a zatial nic ale mam pochybnosti .bojim sa.myslite ze robim sprave??

Strana
z4
vlastulina1
16. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

@gretula1975 Je super ze si sa tak rozhodla, drzim ti palce aby si mala uz len pekny zivot, aj ked urcite este budu nejake prekazky ale snad najdes priatela ktory si ta bude vazit

erika161
16. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@gretula1975 Drzim palce 🙂

gretula1975
autor
28. jún 2016

ahojte dnes je 28.6 a rok 2016

a ako sa mi dari??dcera v septembri bude osmacka a žijeme v podnajme v 3izb. byte
s chlapom ktory mi dal facku nežijem už vlastne 4 mesiac tie ktore sa boja odist tak radim jedinee zbalit a odiist Je to sakra velke rozhodnutie ale teraz ked sa pozeram na svoju dceru ako sa zmenila ako sa usmieva a akaa je spokojna aj ked nema materialne .a tie čo sa boja že ostanu samee a ni to nie je pravda.... prajem všetkim krasne leto

gretula1975
autor
26. jún 2017

pokračovanie.je to uz vyse roka a mne sa darí všetko tak ako som ci to naplánovala. skoro rok pracujem vo vedlajsom meste moja dcera uz bude deviatacka v septembri a z podnájmu sa zad stahujeme ale do výhodnejšieho podnájmu.a keď to pôjde všetko tak ako má o ďalši rok sa presťahujem definytívne do blavy.co sa týka gembléra.pár krát som ho stretla v mests a aj sme sa pozdravili ale rozhovor s ním je chabý a ani po tom netúžim.Rada na záver zo vztahu v ktorom cítite že nie je taký ako chcete UTEKAJTE! a hlavne sa nebojte odíst aj keď nemáte kam.ako ja.10bdní naubytovni a potom podnájom a hned na to som si našla aj prácu.Takze baby vsetko bude dobré len si verte.Prajem pekné leto

Strana
z4