Priateľ mi neprejavuje lásku, nevšíma si ma. Máme sa rozísť?
Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať či sa mi dokážete vyjadriť či je môj vzťah s mojím partnerom normálny alebo to úplne nie je normálne a mali by sme ísť od seba..
Sme spolu tri roky, a nikdy som od neho nepočula že by mi povedal niečo pekné, vyznanie lásky typu ľúbim ťa, milujem ťa, čo i len mám ťa rád.. Vždy ked sa ho chcem chytiť doslovne ma odhana, že chce buď spať alebo dá jasne najavo že nechce aby som sa ho chytila.. Nedokáže so mnou ani komunikovať, keď sa chcem rozprávať mam byt ticho, nedokáže ma objať, povedať nič pekne a to nevravím o tom ze pusu.. Najhoršie je ze oekedy sa už ani nepozdravi, odíde bez slova.. Najprv som si myslelal že je taký chladný, ale viem že to dokáže lebo dokáže písať aj komunikovať s kýmkoľvek,myslíte že to asi normalne nie je? Asi by sme sa mali rozísť? Ďakujem Vám za odpovede
@maminuska fiha, ale vlastnu zenu nepozdravit... ani ja nie som tuliaci sa typ, ale teda s muzom sa rozpravame, aj pusu si dame na verejnosti. Ale prieskum krcnych mandli v autobuse - taka zalubena som este nebola. 😂
@ninka2323 najdolezitejsie je, ze ty nie si spokojna. Su zeny, ktore nemaju problem s takym chladnym clovekom. Ako vidis, ked pride dieta, taky isty pristup ostava a 1-rocnemu nevysvetlis, ze tato ho odstrkuje, lebo taky je. A dopadnes ako tuna priklad od maminusky. Jemu sa asi aj ulavi, bude mat odfajknute, ze dieta ma a nebudu blbe reci, ze stary mladenec v 45. Ja len, ze naco byt s niekym, kto nie je rad v mojej pritomnosti. V sexe asi tiez nie je vasnivy, ze? Takze bud taky je a nic sa s tym neda robit, musel by sa sam chciet zmenit, alebo ta chce odohnat. Chapes: niekto ma rad slahanie bicikom pri sexe, uplne normalne to nie je, ale ked to vyhovuje obom, tak super, ze sa nasli. Nevadi, ze 90 % ludi by to nevyhovovalo.
@janickacrazy ja som sa s takýmto ďalším typom chlapa ani nestretla , stretla som všelijakých , ale verím že ich je viac. Viď tu tento pán v príspevku .
@maminuska bol to debil skratka
@ninka2323 urob to aj ty tak.Bez reci si zbal veci a odstahuj sa tvar sa ze ho nevidis a ked sa spyta kam ides- odpovedz mu:"A ty si kto?" Proste rozchod
Moja mila nohy na plecia a utekaj ak máš kde.Ze takto dlho byť v tomto vzťahu by som skončila na psychiatrii.Je tu takých príbehov ako Tvoj veľmi veľa,len nechápem na čo ľudia v nich zotrvávajú..ale možno im to tak vyhovuje len sa chcú informovať či je takých blbych viac alebo len ona sama
Normálna nie je ani tvoja otázka 🙈

Skôr by som povedala, že chlapec si žije už svoj život možno aj vztah, a bohužiaľ nevie ako ti to povedať a možno nechce vyzerať on za toho zlého tak čaká kým otvoris oci