icon

Priateľ mi neverí

mizz5678
24. aug 2023

Dobrý,vec sa má takto že priateľ si furt domýšľa že s niekým niečo mám ,pri Tom nikdy som ho nepodviedla ani s nikým nevypisujem..proste včera som bola v obchode a zabudla som si telefón doma,a keď som prišla domov našla som 6neprijatych hovorov...atď a hneď začal že som s nejakým kok...bola atď pri Tom som mu furt hovorila že som zabudla tel.doma že to sú vyhovorky atď...

lucylaw
•
24. aug 2023

@mizz5678 A ty si s ním ďalej vo vzťahu a toto mu trpíš pretože...? Mne keby toto chlap robil,tak by som ho bez mihnutia oka poslala kadeľahšie..

mrva
•
Autor odpoveď zmazal
•
h2
•
24. aug 2023

Načo ti je takýto chlap? Potrebuješ celý život dokazovať svoju nevinu?
Okrem toho, v takomto prípade zvykne platiť "podľa seba súdim teba". Čiže, prečo si myslí, že ho podvádzaš, kade chodíš? Lebo to robí on!

komplikovana
•
24. aug 2023

@mizz5678 lepsie to uz nebude. Bud to budes trpiet, alebo pojdete kazdy svojou cestou. Dovera je zaklad vztahu.

mk22
•
24. aug 2023

Celý život niečo dokazovať, vysvetľovať.. Počúvať dookola milión otázok, z každej maličkosti vyrobiť problém.. To nedáš aj keby si sa ako snažila.
Dovera je základ..

cacianka
•
24. aug 2023

hlavný problém nie je že ti neverí, ale že je chorobný žiarlivec, má agresívno psychické prejavy.
najlepšie čo by si mohla urobiť, poslať ho do 3 P. takéhoto chlapa nepotrebuje žiadna normálna žena,

maryetta
•
24. aug 2023

Ako dlho ste spolu? Pre mna je dovera zaklad vo vztahu.

evkamotka
•
24. aug 2023

Mala som priatela, raz mi vycital jednu vec, co objektivne nebola pravda. Neslo o neveru. Ten den sme sa vecer rozlucili a viac som sa s nim nikdy nestretla. Neexistuje toto tolerovat. Za rok som spoznala mojho manzela, je uzasny, mame uz dve deti. Takze tebe radim to iste. Poslat ho do kelu

candii
•
24. aug 2023

Ak nebol taký vždy len teraz v poslednom čase tak by som spozornela pretože to ľudia robia väčšinou keď aj oni robia to isté .. mám to overené. Medzi mnou a ex bola dôvera vždy .. a zrazu ma začal obviňovať .. no preto lebo to robil on tak si myslel že to robím aj ja

laurika999
•
24. aug 2023

@mizz5678 Buď rada, že je to ešte len priateľ a nie manžel. Od takéhoto utekaj a čo najrýchlejšie. Lebo sa to bude iba stupňovať. Neviem si predstaviť, čo by začal robiť, keby ste boli zosobášení. Veď by si sa nemohla slobodne ani nadýchnuť.

alickapusinka
•
24. aug 2023

Utekaj čím skôr tým lepšie. žiarlivec sa nikdy nezmení .Moju kamarátku takmer priateľ pripravil o život pre žiarlivosť. ONA zostala na vozíku žije ale je na vozíku a ON za pokus o vraždu dostal 25 rokov basy .Keby sused zo synom nepreskočil plot a nevytrhol mu nožík z ruky už by bola pod zemou. Celý život na vozíku. Odhovárali ju rodiča brat a nechcela kašľala na to že to ON je dobrý .Až pokiaľ nedošlo k osudnému dňu.

alexandraas
•
24. aug 2023

Odid..bude to horsie

cimage
•
24. aug 2023

Co by si poradila svojej kamaratke keby ti toto povedala o svojom chlapovi? Ze ma ist co najskor prec. Co ta ma co kontrolovat a nadavat ti, ze kde si bola a co si robila? Hadam mu nebudes vyplnat formular s 24hod rozpisom tvojich cinnosti. Je naozaj chory, to uz je na liecenie. Nakoniec ta zavrie doma, aby si nahodou ani nepozrela na nejakeho chlapa.

larisalarisa
•
24. aug 2023

Nechcem ťa strašiť dievča, ale tvoj milovaný ťa podvádza o Tom nepochybuje. Takže natvrdo ti radím rozchod. Okamžite.

danica2711
•
24. aug 2023

@mizz5678 utekaaaj... ale rýchlo a ďaleko!